Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murek

Jak to zrobić mam dość

Polecane posty

Gość Murek

Siema ,może trochę ciężko będzie zrozumieć bo nie jestem Polak ,ale już mieszkam w Polsce od 2006 rok mam 20 lat, po proszę o pomoc nie wiem co mam zrobić z ojca,ogólne przychodzę od turecka kultura ,miałem 15 lat wziąłem ślub ja sam ciałem ale bardzo żałuje ,bo minęło z 3 lata poznałem takiego ładna Polka która najpierw nic nie czułem do niej tylko kochanka była ,ale karma wraca zakochałem się na nią znamy się od 3 lata pierwszy rok okłamałem ja ze będziemy razem mieszkać ale wgl nie miałem na głowie zrobić coś takiego bo ja żonaty byłem a ona nie wiedziała o tym zostawiła ja mówiłem ze muszę jechać do Turcji i Ona od Moje Znajomi słuchała ze jestem żonaty i mnie zostawiła potem wróciłem do Polsce spodkalem się znowu z nią bo ja się bardzo zakochałem na nią nie mogelem bez niej nikogo nie widzalem tylko nią tylko nią,i ona mówiła ze okej będzie ze mną jak rozwód zrobię z żona ja bardzo tego ciałem ale nie mogę mój ojciec ciał czas mnie bije mówi mi ze mam nie być z taka ... bo itd ...i ciał czas nie dają mi sie z nią spotkać i dałem sobie znowu mały przerwę nie chce tez jej życie marnować siedziałem w domu nie miałem z nią kontakt spróbowałem się zakochać się na moja żona,i zrobiłem ,bardzo duzi ,błąd w życie ona zeszła w ciąży bo moje rodzice ciał czas mi nie dali spokój rob dziecko rob dziecko i tez byłem młody i głupi zrobiłem teraz syn będzie miał 1 lat ,i nie wiem jak się stało napilem się zadzwoniłem do Moja dzewczyna i gatka szmatka znowu jesteśmy razem ona o dziecka wie i potwierdza mówi mi odejdź od rodzine,no ja chce tego zrobić bo,ja wiem ze nie będzie dobrze moja żona tez wie o mojej dzewczyna,i ja wiem ze moja żona tez nie chce ze mną mieszkać ale nic nie może powiedzieć bo taka przy...e kultura mamy , a teraz 3 dni temu moja dzewczyna zrobiła test i jest w ciąży i nikt nie wie o tym nie wiem jak to powiem na rodzice,oni mnie zabija ,ja się już nie boje z niczego ale boje się ze coś zrobią na dzewczyna,ona mieszka 40 km daleko od mojej miejscowość , i ona mi mówi ze mam to zgłosić na policja czy policja mi pomoże alebo wy pomóżcie proszę 

Gość Gosc

Wyprowadź się od ojca. Zamieszkaj sam, zerwij kontakt z ojcem  i tyle. Wtedy będziesz mógł robić, co chcesz.