Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie krytykuj

Dziwny uklad

Polecane posty

Gość Nie krytykuj

No wiec tak. Jakis czas temu poznalam na portalu faceta, rozmawialismy sobie normalnie, coraz czesciej, sam poerwszy zaczal zagadywac codziennie. W koncu spotkalismy sie kilk razy czule slowka, calowanie i takie tam mlodzierzowe sprawy😂 teraz przejdzmy do konkretow. Oboje jestesmy kolo 30, oboje mamy rodziny. To mial byc ze tak powiem internetowy romans jednak niedawno przespalismy sie ze soba w realu... czuje ze chcialbym czegos wiecej niz tylko sexu, strasznie pociaga mnie ten facet, uwielbiam z nim pisac, spedzac czas itp. A on? Sam chyba nie wie czego chce, najpierw gada mi czule slowka, jaka to fajna jestem i wogole jest taki romantyczny a za chwile mi pisze ze on szuka dziewczyny tylko do sexu i to nie wyjdzie. W koncu jak mu powiedzialam ze chyba szukamy czegos innego bo ja nie chce byc tylko orzedmiotem do zaliczenia tylko tez mam uczucia chcialabym z nim czasem pogadac tak normalnie o cos zapytac. Wtedy on stwierdzil ze bylo zajebiscie i chce sie ze mna jeszcze spotykac. Raz pisze ze chce tylko jednego za chwile ze nie przeszkadza mu to ze sie np w nim zakocham czy cos. Jak ja mam to odebrac? Meczy mnie juz to ciagle zmienianie zdania przez niego. Jak piszemy to odpisuje tylko na te pytania na ktore chce, a jak zadam jakies niewygodne to mi napisze ze to jest meczace... kopnac go w dupe i nie brnac dalej w ta relacje czy jak? Tak tak wiem ze zaraz bd pisac ooo maja rodziny i sie bzykaja z innymi, nie wiem jak jest u niego ale u mnie to juz praktycznie nie ma nic miedzy mna a druga polowka... powiedzcie jak wy to widzicie?? Czy on naprawde chce tylko jednego czy moze tez cos do mnie zaczal czuc?