Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śnieżka1994

Olewa mnie, co mu napisac

Polecane posty

Witam. 2 miesiece temu poznalam chłopaka na portalu randkowym. Ogolnie mam pecha do facetów. Teraz myslalam, ze w końcu trafił sie ktos na dluzej. Niestety znowu sie pomyliłam. Jestem naiwna i Szybko sie wkrecam w kogos:( mam 25 lat a on ma 30. Pracujemy za granica. Okazalo sie ze przez ta sama agencje i mieszkamy w tym samym mieście a w Polsce mieszkamy 15 km od siebie. Na początku dziennie pisal rano dzien dobry wieczorem dobranoc. Chcial sie spotykac. Ale ja głupia ...ka poszlam z nim do łóżka na 4 spotkaniu. I wszystko sie zmieniło. Teraz tylko sie oddzywa jak czegoa chce. Jak mu wypomnialam ze mnie olewa powiedzial ze ma czas tylko w weekend, bo w tyg praca silownia. A ze współlokatorem ma czas zeby wyjsc na piwko. A ze mna nawet na teoche na spacer nie chce isc. Chce sie tylko spotykać w domu wiadomo po co. Dzisiaj byl ze wspollokatoren i mnie i kolezanki bo mial pewien problem i widzial moja mine. Pozniej dostalam wiadomość a o co ja mam takiego focha. I doradzcie czy mu nie odpisywac czy napisac ze jesli nie traktuje mnie powaznie tylko jak przygodę to niech do mnie wiecej nie pisze? Dodam ze dziennie siedzi na tym portalu i dodaje nowe zdjecia. Więc szuka innej. Prosze o powazne odpowiedź. Wiem, ze zle zrobiłam idac z nim do lozka tak szybko no ale stalo sie  ale czasu nie cofne. 

Gość Lilka

Uważam że to już nie ma sensu. 

Bo koleś chyba jest z tych zaliczyłem, skreslilem.. Tu już chyba nawet nie chodzi o to że poszłaś z nim do łóżka na 4 randce być może gdyby to stało się później po prostu dłużej udawał y zainteresowanie Twoją osoba a później i tak skończyłoby się podobnie. Moim zdaniem on nie jest zainteresowany Twoją osoba (wnioskujac po tym co napisałaś). Ja bym nic nie pisała bo tylko by miał satysfakcję że jeszcze za nim biegasz.. Jak się on odezwie czy będzie chciał się spotkać to również możesz go spławic w delikatny sposób "wiesz nie bardzo mogę gadać bo spieszę się do kina" albo "później się odezwę bo aktualnie mam gościa.." oczywiście to później nie nastąpi.. I pewnie sam się odezwie szybciej niż ty 

Jeśli mu zależy to będzie odrobinę zazdronsny jeśli nie to znaczy że nie ma co czekać że coś się zmieni.. 

Gość Gość

A ty co, nie lubisz seksu czy co?