Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JulietteCapulet

Dlaczego on tak rzadko pisze...

Polecane posty

Cześć Kobietki! Mam mały problem z osobnikiem płci męskiej... Poznałam go około miesiąc temu. Byliśmy już na kilku randkach, na których był bardzo romantyczny - dał mi kwiaty, zabiera mnie na długie nocne spacery nad wodą, prawi mi komplementy, no po prostu wydawać by się mogło, że to ideał. Naprawdę świetnie mi się spędza z nim czas. Problem jednak polega na tym, że on rzadko pisze do mnie jako pierwszy. Bywa tak, że na przykład nie mamy ze sobą kontaktu kilka dni, dopóki ja się nie odezwę. Nie jestem typem królewny, która uważa że to facet zawsze powinien wychodzić z inicjatywą, ale... martwi mnie to. Kiedy ja napiszę pierwsza, lub kiedy od czasu do czasu on to zrobi, to widać, że rozmowa się klei i on stara się ją podtrzymać. Próbowałam w żartach to z niego wyciągnąć, ale odparł, że on po prostu taki jest, że mało pisze, że woli porozmawiać z kimś osobiście. Ale wydaje mi się że jeśli komuś na kimś zależy to cały czas go "ciągnie" do tej osoby, że mimo wszystko szuka się tego kontaktu. Byłam już w kilku związkach i jeszcze nigdy nie miałam takiej sytuacji. Czy jemu na mnie nie zależy? Czy może po prostu szukam problemu tam gdzie go nie ma? Doradźcie, proszę. 😞

Gość Onaaa

On taki jest, ja tez

Gość wisełka

Raczej chyba jesteś poza jego marzeniami. Podczas spacerów nad wodą uważaj,żeby cię do niej nie wepchnął.Noś ze sobą kapok.