Gość Pseudonim Napisano Czerwiec 18, 2019 Cześć. Ktoś korzystał z usług wróżki Aldony? Jakieś opinie? Jej mail to: wrozka.aldona@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nic z tego Napisano Czerwiec 18, 2019 Robiłam u niej 5msc temu. Zadnych zmian na lepsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 23, 2019 U niej nic nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekawy Napisano Czerwiec 24, 2019 A oddała komuś kasę bo słyszałem, ze jak sie nie uda to oddaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Czerwiec 25, 2019 Jeszcze nie słyszałam takich cudów, żeby ktoś kasę oddał jak sie nie uda. Zapomnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Sierpień 15, 2019 Robię u niej teraz. dam znać za jakiś czas jak wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 15, 2019 Dnia 18.06.2019 o 14:35, Gość Nic z tego napisał: Robiłam u niej 5msc temu. Zadnych zmian na lepsze... A co dokładnie robiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalina Napisano Grudzień 30, 2019 O tej wróżce jest bardzo mało opinii w internecie więc trudno wyrobić sobie zdanie. Jeśli ktoś coś u Niej robił i ma jakąś opinię bardzo proszę o kontakt kalina.wlodarska@mixbox.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naan Napisano Styczeń 12, 2021 (edytowany) Dnia 30.12.2019 o 16:51, Gość Kalina napisał: O tej wróżce jest bardzo mało opinii w internecie więc trudno wyrobić sobie zdanie. Jeśli ktoś coś u Niej robił i ma jakąś opinię bardzo proszę o kontakt kalina.wlodarska@mixbox.pl Oszustka, rytuały nie działają i są drogie, kiedy klient zaczyna się domagać efektów wymyśla niestworzone historie, albo zrywa kontakt pod byle pretekstem. Pieniędzy oczywiście nikomu nie oddała. Edytowano Styczeń 12, 2021 przez Naan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszukanaPrzezAldone 0 Napisano Marzec 14, 2022 czy ktoś zgłosił jej oszustwa na policję? Ja byłam zgłosić wam też radzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach