Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katnho

Zdrada i co tu począć?

Polecane posty

Z tatą mam słaby kontakt, głównie dlatego że wiecznie to nie ma. Dzisiaj usłyszałam jego rozmowę z jakąś babką przez telefon. Gadał do nie kochana, że taką mądrą, czy brzuszek przestałał boleć i na koniec to pa pa. Mój tata to typ osoby która nigdy nie potrafi okazać uczuć. Ostatnio mama zepsuła drzwi wyjściowe, więc wydarł się na nią i zwyzywał od dzi*ek, kur*w. Bałam się że w ogóle ją uderzy czy popchnie. Często się kłócą bo to ojciec mówi bo jak mama się to pyta gdzie jedzie, co robił lub ogólne. Nie śpią że sobą. Mama śpię salonie, twierdzi że to dlatego że wiatrak u taty chodzi i nie może spać. Ale to dziwne bo w zimę nie śpi z nim twierdząc że jest tam za zimno. Ale w salonie nie jest lepiej. Taty prawie w ogóle nie ma w domu. Ciągle z kolegami jeździ. Teraz zaprzyjaźnić się z młodymi 20-paro latkami i jeździ A to na siłownię a to na walki. Boję się ze zdradza mamę. Najważniejsze jest dla mnie jej szczęście. Proszę pomóżcie bo nie wiem co zrobić. A tata mA telefon zablokowany na rysowany ślad.

Piszę drugi raz bo potrzebuję pomocy