Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fabio

Jak sprawdzić czy dziewczynie dalej zależy

Polecane posty

Gość Fabio

Hej

Sprawa wygląda tak,po rozstaniu po jakimś czasie zeszliśmy się znowu z dziewczyną,Ona wcześniej zerwała twierdząc,że ma wątpliwości,nie wie czy to jest to i to już nie jest takie uczucie jak na początku,sama się odezwała,mówiła,że tęskni i żałuję, na spotkaniu które sam zaproponowałem ,daliśmy sobie drugą szansę, znów jesteśmy parą ,za tydzień idziemy razem na imprezę do znajomego,po której jedziemy na wspólny urlop który dla nas zarezerwowałem,kocham ją nadal ale wiem,że teraz mogę się wszystkiego spodziewać ,chciałbym odbudować to co było kiedyś,jednak mam wrażenie,że ona nadal podchodzi do tego z lekkim dystansem ,zmienia temat jak mówię,o jakimś miejscu gdzie chciałbym z nią być razem,nie nazywa mnie już tak często pieszczotliwie jak kiedyś ,i ogólnie wydaje się taka obojętna na to,ja wiem ,że ona dalej może sama nie wiedzieć co czuje i ,że nie można nikogo zmusić do miłości ale też nie chciałbym ,żeby była że mną najbliższy czas z litości albo co gorsza mnie wykorzystała,więc nie wiem czy z nią pogadać czy też jak narazie do tego chłodno podchodzić, takich tematów było pewnie setki ale i tak wydaje mi się ,że każdy jest na swój sposób wyjątkowy, jakieś rady co z tym zrobić?

Gość gosc

Na imorezie gadaj z inną, zobaczysz jak to na nią zadziała 😄

Gość Co sie  dziwisz

Odgrzewane  kotlety  to  nie  to samo  co śnieżynka  pewnie  ona u ciebie  widzi  zmiany  których  ty  nie dostrzegasz 

Gość Gość

Wykorzystać cie nie wykorzysta,  bo masz seks, więc wakacje za niego się należą:/

Gość K4k
7 minut temu, Gość Fabio napisał:

Hej

Sprawa wygląda tak,po rozstaniu po jakimś czasie zeszliśmy się znowu z dziewczyną,Ona wcześniej zerwała twierdząc,że ma wątpliwości,nie wie czy to jest to i to już nie jest takie uczucie jak na początku,sama się odezwała,mówiła,że tęskni i żałuję, na spotkaniu które sam zaproponowałem ,daliśmy sobie drugą szansę, znów jesteśmy parą ,za tydzień idziemy razem na imprezę do znajomego,po której jedziemy na wspólny urlop który dla nas zarezerwowałem,kocham ją nadal ale wiem,że teraz mogę się wszystkiego spodziewać ,chciałbym odbudować to co było kiedyś,jednak mam wrażenie,że ona nadal podchodzi do tego z lekkim dystansem ,zmienia temat jak mówię,o jakimś miejscu gdzie chciałbym z nią być razem,nie nazywa mnie już tak często pieszczotliwie jak kiedyś ,i ogólnie wydaje się taka obojętna na to,ja wiem ,że ona dalej może sama nie wiedzieć co czuje i ,że nie można nikogo zmusić do miłości ale też nie chciałbym ,żeby była że mną najbliższy czas z litości albo co gorsza mnie wykorzystała,więc nie wiem czy z nią pogadać czy też jak narazie do tego chłodno podchodzić, takich tematów było pewnie setki ale i tak wydaje mi się ,że każdy jest na swój sposób wyjątkowy, jakieś rady co z tym zrobić?

Szczerze z nią porozmawiaj, może to nic strasz nego, może mieć jakieś swoje obawy i można to wyjaśnić... 

Wiele możliwości jak widać... 🙂

Gość Fabio
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wykorzystać cie nie wykorzysta,  bo masz seks, więc wakacje za niego się należą:/

Nie zależy mi aż tak na nim,nie chciałbym żeby po wakacjach powiedziała mi:sorry ale to jednak nie to

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Fabio napisał:

Nie zależy mi aż tak na nim,nie chciałbym żeby po wakacjach powiedziała mi:sorry ale to jednak nie to

Kto kocha nie zdradza, wiec nie mów,   że kochasz 

Gość Fabio
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kto kocha nie zdradza, wiec nie mów,   że kochasz 

Kocham ,ale seks nie jest najważniejszy,są jeszcze inne uczucia ,najważniejsze teraz dla mnie to odbudować relacje sprzed kilku miesięcy,trochę słabe,że wziąłeś tą wypowiedź jako sugestie,że miałbym ją zdradzać

Gość K4k
2 minuty temu, Gość Fabio napisał:

Kocham ,ale seks nie jest najważniejszy,są jeszcze inne uczucia ,najważniejsze teraz dla mnie to odbudować relacje sprzed kilku miesięcy,trochę słabe,że wziąłeś tą wypowiedź jako sugestie,że miałbym ją zdradzać

Jeszczevwtrącę, że chłód w miłości nie jest wskazany.

Gość Gość

Hmmm..., na kłamstwie budować związek jak dom na wydmie ruchomej.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Hmmm..., na kłamstwie budować związek jak dom na wydmie ruchomej.

To do tekstu o niezdradzaniu

Gość Fabio

Może powiesz po czym sugerujesz ,że ją zdradzam?

Gość Fabio
10 minut temu, Gość K4k napisał:

Jeszczevwtrącę, że chłód w miłości nie jest wskazany.

Tak nie jest wskazany ,ale jak ktoś sugeruje ,że wakacje za seks ,to taki handel też nie jest wskazany ,tak lubimy się kochać ale teraz nie jest to dla mnie najważniejsze i nie, nie odmawiam jej tego ani nie podchodzę jak do czegoś wymuszonego