Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 milosc zmienia haha

Kiedy zaczelo mi zalezec na chlopaku,robie rzeczy o ktore bym siebie nie podejrzewala...

Polecane posty

Go艣膰 milosc zmienia haha

Skasowaliscie moj temat馃挃

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dawid

Wymien te rzeczy dziewico ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milosc zmienia haha

By艂am w trakcie odpowiadania, ale niestety 馃槙

Tyle co pami臋tam...

1.Jestem autork膮, nie autorem.聽

2.DO ch艂opaka kt贸ry pyta艂 czym mnie zauroczy艂 obecny - my艣l臋, 偶e delikatno艣ci膮 i czu艂osci膮, a zarazem pewno艣ci膮 siebie.Ma tez pi臋kn膮 bu藕k臋 i fajne cia艂ko:) ale dla mnie charakter zawsze by艂 wa偶niejszy.Od pocz膮tku mowi艂 prawd臋 dzieki czemu zyska艂 moje zaufanie.Nie k艂amie, nie manipuluje, w koncu czuje sie bezpiecznie bo jednak ka偶dy ch艂opak to robi艂. Docenia mnie, szanuje i nie jest egoist膮, pr贸buje mnie uszcz臋艣liwic na r贸偶ne sposoby wiec jestem wdzieczna za takiego ch艂opaka.Ma tez super poczucie humoru, nie obra偶a sie, nie czepia o byle co.Ufa mi 馃檪聽pozwala chodzi膰 z kolegami, raz tylko mia艂 podejrzenie ze dosz艂o do czegos wi臋cej i by艂 z艂y, widzialam wtedy ze mu zalezy.Na poczatku troche pogrywa艂am z nim bo nie bylam pewna ze taki fajny chlopak naprawde mnie chce, myslalam ze patrzy tylko na wyglad ale akceptuje mnie聽 w 100%.Jest dobrym czlowiekiem ,madrym.

do kobietki me偶atki:

Ale偶 nie!! 聽M贸j obecny mi nie proponowa艂 ani nawet nie sugerowa艂 w 偶aden spos贸b .. zawsze m贸wi, 偶e poczeka, ze nie musz臋 nic robi膰 je艣li nie chc臋, a nawet sam chcia艂 mi dac przyjemnosc i czesto o to pyta艂 gdy jeszcze nie sypialismy ze sob膮.Mam na my艣li seks oralny. Ogolnie stara sie mnie聽bezinteresownie uszczesliwic.jako艣 tak naturalnie wysz艂o wszystko, w sumie to chyba byl moj pomysl ze wszystkim,z tymi eksperymentami,on czasami cos podsuwa ale rzadko tak sam od siebie, jest delikatny. Ufam mu, jest zdrowy, obrzezany, ma piekny sprzet.M贸wisz ze mozna eksperymentowac z m臋偶em a sama tego nie chcesz robic?Przeciez mezczyznom wiecznie nie bedzie sta艂 聽Ja wole zyc chwila, poczulam do obecnego to czego nie poczulam do zadnego innego , jesli sie rozstaniemy to nie wiem czy zdarzy mi sie jeszcze takie uczucie.Moze bede w tzw rozs膮dnym zwi膮zku i nie bede chciala?Przynajmniej beda wspomnienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milosc zmienia haha
1 minut臋 temu, Go艣膰 Dawid napisa艂:

Wymien te rzeczy dziewico ;D

dziewico?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Autorko to ja pytalem. To du偶o mnie 艂膮czy w sensie podobie艅stwo z tym Twoim, a jak si臋 poznaliscie? Oboje byli艣cie wolni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milosc zmienia haha
1 minut臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Autorko to ja pytalem. To du偶o mnie 艂膮czy w sensie podobie艅stwo z tym Twoim, a jak si臋 poznaliscie? Oboje byli艣cie wolni?

Hmm聽 , my poznali艣my si臋 na wycieczce , by艂 tam z krewnymi , ja sama bo kolezanka odwolala wyjazd w ostatniej chwili . To by艂o ponad rok temu, jakies 1,5r temu.Tak obydwoje bylismy wolni od dluzszego czasu.

A co Cie 艂膮czy z moim? Powiedz cos o swojej relacji.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
5 minut temu, Go艣膰 milosc zmienia haha napisa艂:

Hmm聽 , my poznali艣my si臋 na wycieczce , by艂 tam z krewnymi , ja sama bo kolezanka odwolala wyjazd w ostatniej chwili . To by艂o ponad rok temu, jakies 1,5r temu.Tak obydwoje bylismy wolni od dluzszego czasu.

A co Cie 艂膮czy z moim? Powiedz cos o swojej relacji.聽

og贸lnie te cechy charakteru i ta 艂adna twarz, jakbym czyta艂 o sobie. Chocia偶 nie ka偶dej kobiecie to si臋 musi podoba膰 akurat. Tak zapytalem bo bylem ciekawy. Ile macie lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milosc zmienia haha

To raczej nie Ty ale fajnie posluchac podobnej historii...m贸j aktualnie jest w toalecie a telefon zostawi艂 na 艂贸偶ku wi臋c raczej nie pisze z nim na forum 馃槣

My jestesmy po 20stce

Wiec jestes wartosciowym chlopakiem, jestem pewna ze nie bedziesz mial problemu z poderwaniem wymarzonej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milosc zmienia haha

Moze cos doradze jesli potrzebujesz?

I Ty mi tez powiesz czym jeszcze moge uszczesliwic chlopaka?Jakie potrzeby zaspokoic i w jaki sposob zeby byl mi wierny i szczesliwy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milosc zmienia haha

up:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Pamietam Tw贸j temat i wszystko super, ale jak zaczniesz zbyt szybko, albo intensywnie pokazywa膰 facetowi, ze Ci zalezy- nie tylko chodzi o seks, ale raczej uczucia- to on moze sie wystraszy膰 i uciec jak to czesto bywa, nawet jesli teraz wszystko wydaje sie byc super.

Faceci ju偶 tak maj膮, nawet po 40-stce, takie historie s艂ysza艂am ju偶 nie raz.
Zbytni ch艂贸d te偶 jest z艂y, ale ostroznie z okazywaniem uczu膰, szczeg贸lnie na pocz膮tku, lub kiedy on sie zaczyna dystansowac

Udost臋pnij ten post