Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halo

Czy możliwe jest spotkanie atrakcyjnej normalnej 25 latki która jest dziewicą

Polecane posty

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość Ggg napisał:

Jeśli mają szanse na przystojniaków to po co mają brać bezrobotnych prawiczków?Mając szanse na pracę za 5 tys bierzesz taka za 2tys?

Ale dlaczego niby prawiczek = bezrobotny? Nawet jeśli nie mają szans u przystojniaków, to wolą być same niż z kimś ze swojej ligi.

Gość Ggg
18 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ale dlaczego niby prawiczek = bezrobotny? Nawet jeśli nie mają szans u przystojniaków, to wolą być same niż z kimś ze swojej ligi.

To że mama Ci mówiła że jesteś śliczny to nie znaczy że tak jest.Nie startujesz do swojej ligii bo nie byłbyś sam

Gość Stary prawiczek
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Każdy ma takie same potrzeby, szczególnie potrzebę miłości a co za tym idzie i seksu, nie ważne czy facet czy kobieta, ludzie maja te same potrzeby tylko niektórzy to wypierają ze świadomości żeby łatwiej im było żyć, tak jak Ty. Nie oszukuj się. Znasz piramide potrzeb Maslowa? Mowa tam o wszystkich ludziach, nie tylko o kobietach. 

Ręce opadają gdy czytam podobne komentarze. Ludzie są różni. Skąd możesz wiedzieć, jakie ja mam potrzeby oraz inni prawiczkowie? Kolejna naczytała się głupot i myśli, że pozjadała wszystkie rozumy. Wy kobiety, myślicie, że faceci bez Was, miłości i seksu żyć nie mogą. To jest błąd. Gdyby tak rzeczywiście było, wszyscy samotni faceci po trupach dążyliby do związków, ewentualnie chodziliby do prostytutek. A przecież tak nie jest. Nie wyobrażam sobie wizyty u divy ani nawet seksu w związku. Ba, gdyby mi jakaś anielska piękność z nieba spadła i chciała mnie bzyknąć, odprawiłbym ją bez zastanowienia. Nawet nie jestem pewien czy 15 lat temu skorzystałbym z takiej okazji gdyby się przytrafiła. Wiem jedno - w tej chwili na pewno nie. Prawda jest taka, że dla niektórych starych prawiczków baba to kłopot mogący zrujnować spokojne, poukładane życie. Po co pchać się w kłopoty? Podejrzewam, że seks nie jest tego warty. Ale komu ja tłumaczę? Zaraz wyskoczy tu 10 specjalistek od wszystkiego i zakrzyczy człowieka.

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość Ggg napisał:

To że mama Ci mówiła że jesteś śliczny to nie znaczy że tak jest.Nie startujesz do swojej ligii bo nie byłbyś sam

Przecież wiem, że nie jestem. Ale startuję do swojej ligi.

Mówię, że te brzydkie dziewczyny czekają na przystojniaków i wolą być same niż z brzydkimi.

Gość Ggg
23 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Przecież wiem, że nie jestem. Ale startuję do swojej ligi.

Mówię, że te brzydkie dziewczyny czekają na przystojniaków i wolą być same niż z brzydkimi.

Nieprawda.Znam kilka nieatrakcyjnych par.Jakos brzydka związała się z brzydkim i są razem.Tylko na kafeterii jest inaczej

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Stary prawiczek napisał:

Ręce opadają gdy czytam podobne komentarze. Ludzie są różni. Skąd możesz wiedzieć, jakie ja mam potrzeby oraz inni prawiczkowie? Kolejna naczytała się głupot i myśli, że pozjadała wszystkie rozumy. Wy kobiety, myślicie, że faceci bez Was, miłości i seksu żyć nie mogą. To jest błąd. Gdyby tak rzeczywiście było, wszyscy samotni faceci po trupach dążyliby do związków, ewentualnie chodziliby do prostytutek. A przecież tak nie jest. Nie wyobrażam sobie wizyty u divy ani nawet seksu w związku. Ba, gdyby mi jakaś anielska piękność z nieba spadła i chciała mnie bzyknąć, odprawiłbym ją bez zastanowienia. Nawet nie jestem pewien czy 15 lat temu skorzystałbym z takiej okazji gdyby się przytrafiła. Wiem jedno - w tej chwili na pewno nie. Prawda jest taka, że dla niektórych starych prawiczków baba to kłopot mogący zrujnować spokojne, poukładane życie. Po co pchać się w kłopoty? Podejrzewam, że seks nie jest tego warty. Ale komu ja tłumaczę? Zaraz wyskoczy tu 10 specjalistek od wszystkiego i zakrzyczy człowieka.

Tak tak sobie tłumacz 😂 biologii nie oszukasz 

Gość Stary prawiczek
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak tak sobie tłumacz 😂 biologii nie oszukasz 

Typowa kafeterianka. A może troll? Na jedno wychodzi. Dyskusja z taką nie ma żadnego sensu.

Gość Gość
7 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

Jak brzydkie mają chcieć, jak mają wygórowane wymagania i czekają na przystojniaków.

Dokładnie. Wybrzydzają licząc na księcia z bajki. Potem, po latach przychodzi opamiętanie, tylko że wtedy jest już za późno. Zostają więc same i jako stare panny dają upust swej frustracji w realu i na forum. Atakują więc facetów i młode laski, tak jakby to oni byli przyczyną ich dawnej  głupoty.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Stary prawiczek napisał:

Typowa kafeterianka. A może troll? Na jedno wychodzi. Dyskusja z taką nie ma żadnego sensu.

Typowy sfrustrowany prawik ktory zgrywa herosa tutaj ze niby tak mu dobrze bez kobiety 😂 jasne...gdyby tak było to nie siedzialbys tu 

Gość Ggg
4 minuty temu, Arystoteles napisał:

JEST TO NIEMOZLIWE, dzisiaj nawet 20stki fajnej nie spotkasz , ktora bylaby dziewica... ba nawet 18stki

dzisiaj laski max 16 i juz kazda rozklada nogi przed kims, szmatlawce je ba ne , a my faceci cierpimy  😕 ilu jest starych prawiczkow.. multum

Ale i tak żadna Cię nie chce to po co przeżywasz która jest dziewicą a która nie

Gość Stary prawiczek

Typowy sfrustrowany prawik ktory zgrywa herosa tutaj ze niby tak mu dobrze bez kobiety 😂 jasne...gdyby tak było to nie siedzialbys tu 

Typowy sfrustrowany, niechciany przez nikogo babsztyl, który dowartościowuje się atakowaniem prawiczków. Na tym forum może pisać każdy, czy Ci się to podoba czy nie.

Gość Stary prawiczek

Typowy sfrustrowany pra.vik ktory zgrywa herosa tutaj ze niby tak mu dobrze bez kobiety 😂 jasne...gdyby tak było to nie siedzialbys tu 

Typowy sfrustrowany, niechciany przez nikogo babsztyl, który dowartościowuje się atakowaniem prawiczków. Na tym forum może pisać każdy, czy Ci się to podoba czy nie.