Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianna

Kumpel mnie zablokował na messendżerze?

Polecane posty

Gość Adrianna

Ktoś zna się na funkcjach messendżera? 

Wysłałam wiadomość do kumpla i chyba się na mnie obraził, bo przy wiadomościach ode mnie ikonka cały czas pokazuje puste kółeczko "wysłane".

Nie zablokował mnie, bo widzę jego profil, widzę też, że odpala internet i jest aktywny na facebooku, podejrzewam, że korzysta również z messendżera, bo pracuje w Irlandii, mnóstwo rozmawia ze swoimi znajomymi w Polsce i na pewno by z tego nie zrezygnował.  Ktoś wie, jak on to zrobił? 

Przy jego ikonce na messendżerze od tygodnia nie ma godziny, kiedy był aktywny ostatni raz, pusto.

Gość Farej

On dał funkcje ignoruj wiadomości

Gość Adrianna

Dzięki! Jesteś pewny? Wydawało mi się, że przy ignorowaniu widać aktywność tego, do kogo wysyłam wiadomość tzn. jest zielone kółeczko kiedy ta osoba się pojawia albo kiedy była ostatni raz itd. a tutaj od tygodnia nic, ani śladu, dlatego jestem zaskoczona

Gość Farej

Mi koleżanka tak samo zrobiła na messenger 

Gość Farej

Albo jest też druga opcja oprócz ignorowania wiadomości, że on nie ma w danym momencie dostępu do Internetu 

Gość Adrianna

Na pewno ma dostęp, widzę, że jest aktywny na facebooku, dodaje swoje zdjęcia i gada ze znajomymi w komentarzach pod zdjęciami, więc ta opcja odpada na 100%

Gość Adrianna

Zaraz poszukam w sieci jak to wygląda od strony osoby ignorowanej, tzn. jaka ikonka się pojawia przy wiadomościach i czy wtedy widać aktywność tego, kto zignorował

Gość Adrianna

To nie ignorowanie, Farei. Poczytałam i dowiedziałam się, że przy ignorowaniu widać obecność adresata na messendżerze, a wiadomości wyświetlają się jako nieodczytane, czyli dostarczone (chciałam ci wkleić link, ale forum to klasyfikuje jako spam)

Przy moich wiadomościach jest ikonka "wysłane" czyli w ogóle niedostarczone, to musi być coś innego, tylko nie mam pojęcia "co"

Gość Adrianna

Farei, jednak masz rację. Założyłam fikcyjne konto na facebooku i zignorowałam sama siebie, haha. Wiadomości rzeczywiście wyświetlają się jako wysłane, pozdro!

Gość Bo To Gej

Bo To Gej

Gość podoba mu sie juz inny

podoba mu sie juz inny

Gość Adrianna

Nie, ja mu napisałam, że kogoś poznałam...

Uwielbiam go jako kumpla, znamy się długo i strasznie mnie boli, że zerwał ze mną kontakt. Czuję pustkę, jakby zostawił mnie ktoś bardzo bliski. Ja go ogromnie lubię jak brata, ale zbyt wiele rzeczy mi się w nim jako facecie nie podoba, żebyśmy mieli szansę być razem - nie chodzi o wygląd, raczej o nadmierną agresję i jego stosunek do pewnych spraw.

Jestem załamana, myślałam, że facet potrafi przyjaźnić się z dziewczyną, którą znał bardzo długo i która poznała innego chłopaka, wygląda na to, że jednak nie...

Gość Adrianna

Martwię się o niego, bo zawsze miał kłopoty z agresją, kiedy się kumplowaliśmy był spokojniejszy, a od momentu kiedy zerwał kontakt zrobił się podwójnie agresywny. Na facebooku od kilku dni wstawia zdjęcia z jakimiś atrapami pistoletów, w komentarzach klnie że głowa boli... ogólnie masakra

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Adrianna napisał:

Nie, ja mu napisałam, że kogoś poznałam...

Uwielbiam go jako kumpla, znamy się długo i strasznie mnie boli, że zerwał ze mną kontakt. Czuję pustkę, jakby zostawił mnie ktoś bardzo bliski. Ja go ogromnie lubię jak brata, ale zbyt wiele rzeczy mi się w nim jako facecie nie podoba, żebyśmy mieli szansę być razem - nie chodzi o wygląd, raczej o nadmierną agresję i jego stosunek do pewnych spraw.

Jestem załamana, myślałam, że facet potrafi przyjaźnić się z dziewczyną, którą znał bardzo długo i która poznała innego chłopaka, wygląda na to, że jednak nie...

Widocznie coś chciał od ciebie .

Gość Adrianna
Cytat

Widocznie coś chciał od ciebie 

twojej ci.pki

Gość Adrianna

Może niekoniecznie chciał tego, o czym piszesz, ale... podejrzewałam, że się we mnie podko...e i wiele razy dawałam mu delikatnie do zrozumienia, że jesteśmy tylko kumplami i powinien szukać sobie jakiejś dziewczyny. Kilka tygodni stawałam na głowie, żeby go poznać z moją naprawdę fajną koleżanką, bo pasują do siebie super. Mówił mi, że Klaudia jest świetna, zapewniał, że bardzo mu się podoba i że na pewno się z nią kiedyś umówi, niestety nic z tego.

Gość Adrianna

No nic, to dopiero tydzień, nawet jeśli coś do mnie czuł wciąż nie tracę nadziei, że kiedyś wrócimy do dawnych relacji. Boli mnie tylko, że nie chce ze mną rozmawiać... pewnie musi minąć jakiś czas, żeby to wszystko przemyślał i zaakceptował, może byłoby mu łatwiej, gdyby wiedział, że ja też cierpię po utracie super kumpla, nie wiem...