Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

zawsze trafiam na pułapkę

Polecane posty

Gość gosc

zajęte baby którym nudzi się w związku. Kolejna taka zwróciła mi w głowie zamiast pomyśleć i teraz mimo że ja kocham to nie potrafię na nia patrzeć. Czuje się oszukany i jak idiiota 😡

Gość gosc

A ona kocha ciebie? mówiła ci o tym?to ważne bo może jest szansa dla was. Z drugiej strony jest troche twojej winy ze sie bierzesz za zajęte 

Gość gosc
7 minut temu, Gość gosc napisał:

A ona kocha ciebie? mówiła ci o tym?to ważne bo może jest szansa dla was. Z drugiej strony jest troche twojej winy ze sie bierzesz za zajęte 

Bo one wszystkie mnie kokietują a potem wychodzi że zajęta, tak jest zawsze, mam pecha. Czy kocha nie wiem za mało sie znamy ale ciągnie mnie tak i ją chyba też że mnie ściska w żołądku. Nie chce rozbijać związku ale wszystko wskazuje na to że tam nie ma miłości bo by nie doszło do tego wszystkiego

Gość cbc

Baby to masz w nosie

Gość Gość

Jesteście zawsze łasi na babskie wdzięki nie używacie rozumu tylko dajecie się zawsze ponieść otoczce która najczęściej kobiety rozsiewaja wokół siebie specjalnie żebyście z jezorem za nimi latali jak psy to macie. Trzeba być ulomnym żeby nie potrafic przemówić sobie do rozsądku w przypadku zajętej.

Gość Gość
21 minut temu, Gość gosc napisał:

zajęte baby którym nudzi się w związku. Kolejna taka zwróciła mi w głowie zamiast pomyśleć i teraz mimo że ja kocham to nie potrafię na nia patrzeć. Czuje się oszukany i jak idiiota 😡

A.Martusi juz nie kochasz czy za daleko.jest?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jesteście zawsze łasi na babskie wdzięki nie używacie rozumu tylko dajecie się zawsze ponieść otoczce która najczęściej kobiety rozsiewaja wokół siebie specjalnie żebyście z jezorem za nimi latali jak psy to macie. Trzeba być ulomnym żeby nie potrafic przemówić sobie do rozsądku w przypadku zajętej.

ona mnie chce i co w takiej sytuacji? Mam ją przekreślić bo zajęta? A za pół roku rzuci faceta i zwiaze się z innym

Gość gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

ona mnie chce i co w takiej sytuacji? Mam ją przekreślić bo zajęta? A za pół roku rzuci faceta i zwiaze się z innym

Tak, jeśli masz pewność że ma faceta, masz ją przekreślić. Nawet jeśli uważasz że im się w związku nie układa. To tylko gdybanie. Zresztą, nawet jeśli ona nie kocha swojego faceta, to on ją może kochać, chcesz żeby ktoś cierpiał przez ciebie?

Byłam w takiej sytuacji, dałam sobie spokój z zajętym facetem który mnie podrywał i dobrze na tym wyszłam. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość gosc napisał:

Gdyby chciała to już by coś robiła żeby z Tobą być a ona jest z nim a ciebie ma jako frajera w zapasie. Naiwni ludzie.

Gość gosc
17 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, jeśli masz pewność że ma faceta, masz ją przekreślić. Nawet jeśli uważasz że im się w związku nie układa. To tylko gdybanie. Zresztą, nawet jeśli ona nie kocha swojego faceta, to on ją może kochać, chcesz żeby ktoś cierpiał przez ciebie?

Byłam w takiej sytuacji, dałam sobie spokój z zajętym facetem który mnie podrywał i dobrze na tym wyszłam. 

bardziej zależy mi na jej szczęściu niż obcego faceta, i na moim również. Prędzej czy później to się rozleci.

12 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdyby chciała to już by coś robiła żeby z Tobą być a ona jest z nim a ciebie ma jako frajera w zapasie. Naiwni ludzie.

Co by miała zrobić odkąd się dowiedziałem traktuje ja jak obcą, jak powietrze chociaż mi ciężko i widzę że sprawiam jej tym cierpienie