Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Wahania nastroju po tabletkach

Polecane posty

Gość Gość

Hej dziewczyny, od kiedy biorę tabletki anty mam ciągłe wahania nastroju, ryczę z byle powodu, dodatkowo boli mnie głowa. Czy to wina źle dobranych tabletek? 🤔

Gość Gość

A tabletki jakie stosuję to orlifique. 

Gość kropka

Pytanie jak długo je stosujesz. Z tabletkami jest tak, że organizm trochę czasu potrzebuje żeby się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy. A jak się nic nie zmienia, to być może powinnaś mieć zmienione tabletki. Ja też miałam zmieniane na belarę, z tym że u mnie problemem był spadek libido. A teraz jest ok. Porozmawiaj ze swoim ginekologiem najlepiej.

Gość Lucyna

No niestety, hormony zawarte a takiej antykoncepcji mogą różnie wpływać na organizm. Ja również miała szereg problemów zdrowotnych w czasie stosowania tabletek, dlatego po urodzeniu dziecka nie wróciłam do nich. Dzisiaj monitoruje sobie cykle za pomocą komputera myway, a w dni płodne zabezpieczam sie diafragma caya. 

Gość aśka

mi tabletki odpowiadają, też mam belarę;

Gość Mimi

Mnie na początku brania tabletek tez bolała głowa i miałam zły nastrój. Wpadłam na jakiś tydzień-półtora w dołek. Potem wszytko się powiedzmy informowało, ale dalej bywa ze mam wahania nastroju, a wcześniej takowych nie miałam. Taki urok tabletek anty ;) 

Gość Zizi

No ja też tak miałam, do tego cellulit i ciągły brak ochoty na wszystko, totalna załamka. Rozważałam przejście na inną skuteczna i bezpieczną anty, i po ciąży nie wróciłam do tabletek, teraz przed każdym stosunkiem zabezpieczam się diafragma caya i mam znowu radość z seksu, partnera i życia!

Gość Marusia

Może to kwestia pms? Moja koleżanka z tym walczyła, wiecznie rozdrażniona, brzuch ją bolał, została Vixpo i od kiedy bierze to jak ręką odjął.