Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybredny

Te wszystkie modelki z instagrama są średnie z wyglądu

Polecane posty

Gość Wybredny

Nic specjalnego sobą nie prezentują, wygląd też średni. Czasem porównyjąc kilka zdjęć ciężko uwierzyć, że to ta sama osoba. Beznadziejnie dobrany ubiór i porażki jednym słowem.

Gość Wybredny

Przeglądnąłem top 100 w Polsce i top 1000 na świecie pomijając tzw. Celebrytów. I nic szczególnego tam nie było. Możecie nawet podawać nicki tych co są idealne według was a ja wam powiem że się mylicie.

Gość K4k
3 minuty temu, Gość Wybredny napisał:

Nic specjalnego sobą nie prezentują, wygląd też średni. Czasem porównyjąc kilka zdjęć ciężko uwierzyć, że to ta sama osoba. Beznadziejnie dobrany ubiór i porażki jednym słowem.

To po co oglądasz,  szukaj w naturze:) 😉

Gość 26 Letni Prawiczek

Też nie wiem co faceci w nich widzą.  Wiekszosc strojów co one zakładają nawet nie wyglądają seksownie, wyglądają one w nich komicznie !!!

W realu widuje ładniejsze i to nawet tutaj w Polsce. W innych krajach jak zwiedzam też widuje mnóstwo kobiet co przebiły by te sztuczne, nieproporcjonalne dziewuchy z instagrama.

Gość Gość

Też mnie to dziwi. Jedno, dwa zdjęcia są nawet ładne, ale większość wygląda komicznie, nienaturalne balony i tyłek , sylwetka jakby żeber nie miała dziewczyna, wygląd jakby były wygłodzone lub z niewoli, słaby dobór strojów, kiepska fryzury, usta pomalowane beznadziejnie, beznadziejnie wykonany makijaż. 

Aż nie wiem czy się śmiać czy płakać jak na te dziwadła patrzę.

Gość Gej alarm !

Pedały !

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Też mnie to dziwi. Jedno, dwa zdjęcia są nawet ładne, ale większość wygląda komicznie, nienaturalne balony i tyłek , sylwetka jakby żeber nie miała dziewczyna, wygląd jakby były wygłodzone lub z niewoli, słaby dobór strojów, kiepska fryzury, usta pomalowane beznadziejnie, beznadziejnie wykonany makijaż. 

Aż nie wiem czy się śmiać czy płakać jak na te dziwadła patrzę.

Dziwne że facet się zna na makijażu. Chyba że jesteś kobietą. Zresztą jakoś sobie trzeba tłumaczyć gdy się nie ma szans na takie...

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gej alarm ! napisał:

Pedały !

Haha

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziwne że facet się zna na makijażu. Chyba że jesteś kobietą. Zresztą jakoś sobie trzeba tłumaczyć gdy się nie ma szans na takie...

Znam się na kobietach i po prostu widzę, że ma kiepską fryzurę, źle dobrane ubranie lub beznadziejny makijaż. A do takich sztucznych dziwadeł nie podchodzę nawet bo mam czasem wrazenie że jak dmuchnę lub lekko dotkne to taka się rozleci. W realu widuje lepsze dziewczyny. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Znam się na kobietach i po prostu widzę, że ma kiepską fryzurę, źle dobrane ubranie lub beznadziejny makijaż. A do takich sztucznych dziwadeł nie podchodzę nawet bo mam czasem wrazenie że jak dmuchnę lub lekko dotkne to taka się rozleci. W realu widuje lepsze dziewczyny. 

Kiepską fryzura czyli jaka np? W sensie ze nudne wyprostowane rozpuszczone włosy jakie prawie każda teraz ma? A te nieudane maikaze to masz na myśli pewnie zbyt mocne makijaże i ciemne bordowe lub sliwkowe usta? 

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

To zostań stylista jak taki z Ciebie znawca kobiecych fryzur i makijażu.