Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciciałka

Biedronka!

Polecane posty

Hej,

chciałabym się spytać czy bym mogła jakoś pomóc biedronce ponieważ,moja siostra wczoraj zauważyła że w wodzie pływa jakaś biedronka(Nie powiedziała mi),dzisiaj ja patrzę A w wodzie jest biedronka jeszcze żywa wyjęłam ją,ona próbowała poruszać skrzydełkami (tak to nazwałam) ale ruszał ale się nie podniosła ani nic,i nawet coś nie daje rady chodzić,i mam jeszcze 1 pytanie,czy ta biedronka może jeść czereśnie? I jak ją trzymać? (Gdzie?) Co jej dawać do jedzenia?

To na tyle,cześć!

Gość gość
3 minuty temu, Ciciałka napisał:

Hej,

chciałabym się spytać czy bym mogła jakoś pomóc biedronce ponieważ,moja siostra wczoraj zauważyła że w wodzie pływa jakaś biedronka(Nie powiedziała mi),dzisiaj ja patrzę A w wodzie jest biedronka jeszcze żywa wyjęłam ją,ona próbowała poruszać skrzydełkami (tak to nazwałam) ale ruszał ale się nie podniosła ani nic,i nawet coś nie daje rady chodzić,i mam jeszcze 1 pytanie,czy ta biedronka może jeść czereśnie? I jak ją trzymać? (Gdzie?) Co jej dawać do jedzenia?

To na tyle,cześć!

Niedronka ach Biedronka, tu można puścić bąka.

Gość aneta222222
4 minuty temu, Ciciałka napisał:

Hej,

To na tyle,cześć!

Dzisiaj już Biedronka zamknięta, idź jutro rano do Biedronki.