Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmm

Miałem niedawno taką sytuację z kobietą

Polecane posty

Gość Hmm

Wszedłem do pomieszczenia gdzie była ona obrocila się w moją strone i patrzyla takim trochę złym wzrokiem kilka sekund. O co jej chodzi? Często tak robi że łapie ten mój wzrok i nic nie mówi

Gość Gość

Pewnie cię nie lubi i denerwuje ją że się gapisz, ma cię za wariata.

Gość Sylwia
6 minut temu, Gość Hmm napisał:

Wszedłem do pomieszczenia gdzie była ona obrocila się w moją strone i patrzyla takim trochę złym wzrokiem kilka sekund. O co jej chodzi? Często tak robi że łapie ten mój wzrok i nic nie mówi

Ja ciebie kocham😉

Gość Hmm
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Pewnie cię nie lubi i denerwuje ją że się gapisz, ma cię za wariata.

Aha ja się gapie?

Gość Nie wiem
2 minuty temu, Gość Hmm napisał:

Aha ja się gapie?

Może ona tak myśli

Gość Hmm
1 minutę temu, Gość Nie wiem napisał:

Może ona tak myśli

Jak ktoś w Ciebie wbija wzrok to odruchowo spojrzysz, a tak to wygląda ostatnio że ona się gapi, zwłaszcza w tej sytuacji

Gość Szczery
3 minuty temu, Gość Hmm napisał:

Jak ktoś w Ciebie wbija wzrok to odruchowo spojrzysz, a tak to wygląda ostatnio że ona się gapi, zwłaszcza w tej sytuacji

Miałem inny przypadek, patrzyła na mnie z daleka i jak się mijaliśmy, miałem wrażenie że próbuje to ukryć. Później chyba zaczeła mnie unikać choć nic jej nie zrobiłem i nigdy z nią nie rozmawiałem, minę zawsze miała jakbym jej jakąś krzywdę zrobił. Raz zagadałem to mnie olała i do dzisiaj nie wiem o co jej chodziło :classic_biggrin:

Gość Hmm
3 minuty temu, Gość Szczery napisał:

Miałem inny przypadek, patrzyła na mnie z daleka i jak się mijaliśmy, miałem wrażenie że próbuje to ukryć. Później chyba zaczeła mnie unikać choć nic jej nie zrobiłem i nigdy z nią nie rozmawiałem, minę zawsze miała jakbym jej jakąś krzywdę zrobił. Raz zagadałem to mnie olała i do dzisiaj nie wiem o co jej chodziło :classic_biggrin:

Ona zawsze patrzy jak ja spojrze, z bliska i z daleka i jest dla mnie miła

Gość Szczery
6 minut temu, Gość Hmm napisał:

Ona zawsze patrzy jak ja spojrze, z bliska i z daleka i jest dla mnie miła

Widocznie się jej podobasz. Takie sytuacje często mi się zdarzają, patrzę na kobiety a one na mnie, może mam taki wzrok zaczepny:classic_biggrin: 

W przeszłości miałem przez to problemy, niektórym się wydawało że chcę czegoś więcej, ale przecież nie będę co chila podbijał do każdej która patrzy mi w oczy. Ostatnio jedna Pani która dowoziła mi obiady z restauracji, miała wielkie piękne oczy, ładna dziewczyna tylko bardzo młodziutka. Do dzisiaj pamiętam jak patrzyła na mnie tymi wielkimi oczami, eh szkoda że nie jestem młodszy. 

Gość Rosa
1 godzinę temu, Gość Szczery napisał:

Widocznie się jej podobasz. Takie sytuacje często mi się zdarzają, patrzę na kobiety a one na mnie, może mam taki wzrok zaczepny:classic_biggrin: 

W przeszłości miałem przez to problemy, niektórym się wydawało że chcę czegoś więcej, ale przecież nie będę co chila podbijał do każdej która patrzy mi w oczy. Ostatnio jedna Pani która dowoziła mi obiady z restauracji, miała wielkie piękne oczy, ładna dziewczyna tylko bardzo młodziutka. Do dzisiaj pamiętam jak patrzyła na mnie tymi wielkimi oczami, eh szkoda że nie jestem młodszy. 

Złapię za słówko.Sam nie gotujesz, nie umiesz, czy wygodny jesteś :)

Gość Szczery
27 minut temu, Gość Rosa napisał:

Złapię za słówko.Sam nie gotujesz, nie umiesz, czy wygodny jesteś 🙂

Potrafię gotować i kiedyś to lubiłem robić, obecnie nie gotuję bo mi się zwyczajnie nie chce, leniwy się zrobiłem:classic_biggrin:To trzeba na zakupy jechać, później przygotować i ugotować.

W tym czasie można robić ciekawsze rzeczy, poza tym gotowanie dla samego siebie nie jest chyba zbyt opłacalne.

Gość sylwia s
2 godziny temu, Gość Sylwia napisał:

Ja ciebie kocham😉

Kogo????

Gość Szczery
7 minut temu, Gość sylwia s napisał:

Kogo????

To troll i chyba chodziło o autora:classic_biggrin: