Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamianGda

Czy warto w wieku 34 lat mieć pierwszą dziewczynę?

Polecane posty

Gość DamianGda

Jak w temacie mam34 lata, nigdy nie miałem dziewczyny. Ostatnio jednak poznałem kogoś, i ona jest na tak... Problemem jest to, że bardzo przyzwyczaiłem się do obecnego stanu rzeczy, przyzwycziłem się do samotnego spędzania czasu i nie wiem, jak często powinienem jej wtedy np smsy wysyłać. O czym gadać, kiedy się tematy wyczerpią itd...

Pytasz czy warto? A dlaczego nie , przyzwyczaiłeś się do samotności . Na pewno warto spróbować

Gość Gość

Uważam, że nie warto. Jestem prawiczkiem starszym od Ciebie i jeśli chodzi o mnie, już nie wyobrażam sobie wpuścić kobiety do swojego życia. Szybko Cię zmęczy ta cała sytuacja, bo będzie to dla Ciebie coś nowego, a związki są jak orka na ugorze.

Gość kaja
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Uważam, że nie warto. Jestem prawiczkiem starszym od Ciebie i jeśli chodzi o mnie, już nie wyobrażam sobie wpuścić kobiety do swojego życia. Szybko Cię zmęczy ta cała sytuacja, bo będzie to dla Ciebie coś nowego, a związki są jak orka na ugorze.

nawet nie spróbowałeś a wyrażasz swoją opinie. Irytują mnie tacy ludzie

Gość Gość
5 minut temu, Gość kaja napisał:

nawet nie spróbowałeś a wyrażasz swoją opinie. Irytują mnie tacy ludzie

Mało mnie obchodzi Twoje zdanie, podobnież jak to, kto Ciebie irytuje. Radziłem pytającemu jak facet facetowi, osobie która jest w podobnej sytuacji jak ja. Ciebie sprawa nie dotyczy, więc milcz lub udzielaj się na tematach o karmieniu bachorów czy malowaniu pazurów. Będzie większy pożytek.

Gość Kaja

Radziłeś facetowi haha napisz że nikt cię nie chce dlatego siedzisz sam w czterech ścianach . Ciebie też ten wątek nie dotyczy więc po co takie durne komentarze już wiem dlaczego jesteś prawiczkiem . Irytującym na dodatek

Gość Roy

Co to za pytanie ja bym się nie zastanawiał jeżeli ona Ci się podoba to co Ci zależy, no i pytanie czy chciałbyś coś zmienić w Swoim życiu ? Sam sex jest czymś niesamowitym jeszcze z osobą która Ci się podoba . Ja jestem sam i chętnie bym coś zmienił w swoim życiu jeżeli pojawiła by się jakaś fajna laska