Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaaaa

Mam 30 lat,dziewczeca urode i zadnej zmarszczki i dobrze mi z tym :)

Polecane posty

Gość onaonaaaa

jw :)

Gość Lola114

To ciesz sie chwila bo bedzie tylko gorzej😂😂

Gość onaonaaa

No i jest git :)

Gość onaonaaa
1 minutę temu, Gość Lola114 napisał:

To ciesz sie chwila bo bedzie tylko gorzej😂😂

Moze za 20 lat.

Gość Kiełbaso

U osób otyłych zmarszczki pojawiają się później. 

Gość gosc

Moja ukochana M. też taka jest. Cudowna śliczna w wieku 30 lat, mlodziutko wygląda a zarazem tak kobieco.

Gość Wredota

Jeśli musisz o tym pisać anonimowo w sieci, to chyba nie jest z Tobą dobrze.

Gość onaonaaa
2 minuty temu, Gość Wredota napisał:

Jeśli musisz o tym pisać anonimowo w sieci, to chyba nie jest z Tobą dobrze.

Bo ?

Gość Gość

30 lat i zmarszczki ? Chyba tylko u alko ,albo narkomanki ! Gdybyś miała

40 _50 to by było coś , a tu normalność

Gość dfsdfdfdf

I czym się dziewczyno podniecasz? Zaufaj mi, że nie ma czym. Sama w wieku 30 lat się cieszyłam, a w wieku 38 zonk - zmarszczek nadal nie ma, tylko owal siada, bruzdy się pojawiają :) Też Cię to czeka i albo starzejesz się i to akceptujesz albo kwas i botoks, cudów nie ma. Wiecznie młoda nie będziesz.

Gość onaonaaa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

30 lat i zmarszczki ? Chyba tylko u alko ,albo narkomanki ! Gdybyś miała

40 _50 to by było coś , a tu normalność

Wiekszosc kobiet,ktore znam mialy zmarszczki juz w wieku 20 lat.No ale widocznie takie geny...

Gość Haha

... wam w dupe polaczki to jest odpowiedz na wasze pytania haha

Gość Gość
7 minut temu, Gość onaonaaa napisał:

Bo ?

Bo gòwno tępa dzido na bezrobociu której sens życia polega na codziennej podniecie urojonym pięknem własnym.

Gość Gość

Ja w wieku 30 też nie miałam 😂 teraz mam 35 i już coś tam się delikatnie pojawia, choć i tak wyglądam na mniej, więc naprawdę nie jesteś jedyna. Różnica chyba tylko taka, że ja mam 3 dzieci 😂 a gruba byłam tylko w ciąży 😛

Gość młoda po 90

Potem się obudziłaś i nawet kot się Ciebie przestraszyl 😛 

Gość Koneser

Ja mam 31 lat a ... obsr.ana jak u niemowlaka - zapraszam do glancowania.

Gość onaonaaa
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo gòwno tępa dzido na bezrobociu której sens życia polega na codziennej podniecie urojonym pięknem własnym.

O matko,jak mozna byc takim wulgarnym chamem ? Az tak ciebie moj temat zabolal ? :D

Gość onaonaaa
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja w wieku 30 też nie miałam 😂 teraz mam 35 i już coś tam się delikatnie pojawia, choć i tak wyglądam na mniej, więc naprawdę nie jesteś jedyna. Różnica chyba tylko taka, że ja mam 3 dzieci 😂 a gruba byłam tylko w ciąży 😛

Oczywiscie,ze nie jestem jedyna :) Pisze tylko,bo sie ciesze,ze wygladam tak mlodo :)

Ale jak widze Wieczorna znowu sie pojawila,zeby rozwalic temat,ten paskudny wulgarny wpis powyzej jest jej.Serio zal mi takich ludzi.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość onaonaaa napisał:

O matko,jak mozna byc takim wulgarnym chamem ? Az tak ciebie moj temat zabolal ? 😄

O chamstwie będzie mi pisała durna baba wzywająca mnie od szmat i zdeformowanych mord. Dobrze się czujesz kiełbaso? Mniemam że nie 🤣 chociaż jednak tak bo największe głupki zawsze są zadowolone z siebie. 

Gość onaonaaa
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

O chamstwie będzie mi pisała durna baba wzywająca mnie od szmat i zdeformowanych mord. Dobrze się czujesz kiełbaso? Mniemam że nie 🤣 chociaż jednak tak bo największe głupki zawsze są zadowolone z siebie. 

Od szmat i zdeformowanych mord ? Mylisz mnie z kims.

Nie zasmiecaj mi tematu.

Gość Nołp
3 minuty temu, Gość onaonaaa napisał:

Od szmat i zdeformowanych mord ? Mylisz mnie z kims.

Nie zasmiecaj mi tematu.

😐

Gość Lola114

Autorko, wygladac mlodo w wieku 30 lat to zadna sztuka😁. Wystarczy dbac o szczupla sylwetke (a w tym wieku jeszcze latwo) I jak twarz nie jest wyjatkowo brzydka, to mozna wygladac jak cudo😁😁. Potem tez mozna wygladac mlodo i dobrze... tylko coraz wiecej czasu to pochlania I kosztuje coraz wiecej 😁

Gość gość
2 godziny temu, Gość dfsdfdfdf napisał:

I czym się dziewczyno podniecasz? Zaufaj mi, że nie ma czym. Sama w wieku 30 lat się cieszyłam, a w wieku 38 zonk - zmarszczek nadal nie ma, tylko owal siada, bruzdy się pojawiają 🙂 Też Cię to czeka i albo starzejesz się i to akceptujesz albo kwas i botoks, cudów nie ma. Wiecznie młoda nie będziesz.

No dokładnie mam tak samo a zawsze wyglądałam bardzo młodo.

Gość Wredota

Znając życie nie jesteś taka piękna, skoro wydumaną urodą musisz się chwalić w sieci, to po pierwsze. Po drugie zmarszczki mimiczne mają nawet dzieci, bo chyba takie masz na myśli u 20-letnich kobiet. Po trzecie pewnie masz straszne ciało, albo coś innego, skoro się podniecasz dziewczęcą urodą w wieku 30 lat... Od większości moich znajomych koło 30 jeszcze czasami chcą dowody, nawet od mężczyzn, gdy zgolą brody.

Gość onaonaaa
9 minut temu, Gość Wredota napisał:

Znając życie nie jesteś taka piękna, skoro wydumaną urodą musisz się chwalić w sieci, to po pierwsze. Po drugie zmarszczki mimiczne mają nawet dzieci, bo chyba takie masz na myśli u 20-letnich kobiet. Po trzecie pewnie masz straszne ciało, albo coś innego, skoro się podniecasz dziewczęcą urodą w wieku 30 lat... Od większości moich znajomych koło 30 jeszcze czasami chcą dowody, nawet od mężczyzn, gdy zgolą brody.

Oj nastepna,ktora musi wylac swoj jad ;)

Gość Wredota

Nie, jedyna z szarymi komórkami, która nie wie czym się podniecasz. Mój partner jest 10 lat starszy, a wygląda jak rówieśnik, ale nie pieje na forach, że ma 40 lat i wygląda jak zajebisty i gorący 30-latek. O, teraz ja o tym piszę, więc jeśli masz IQ przewyższające mierny poziom tego "forum", to może się odwiniesz. O! Masz kolejny powód, osoba tak zajebista jak ja siedzi na tym gównianym forum, o ..., coś tu nie gra. Zajebistość wcielona na forum dla przegrywów? Od 3h jadę w pociągu i mi się nudzi.