Opierdziane Gacie 0 Napisano Czerwiec 23, 2019 Pytanie kieruje do osób samotnych, pogodzonych ze swoim losem. Jestem 31 letnim mężczyzną. Wiem, że stały związek już mi raczej nie grozi. Zarobki mam w miarę atrakcyjne, mam swoje mieszkanie, kończę spłacać kredyt. Ostatnio zastanawiałem się nad tym na co można wydawać zarobione pieniądze. Wiadomo, że jako kawaler mam mniejsze potrzeby niż rodzina 2+1, więc chciałbym zacząć odkładać trochę hajsu na czarną godzinę, a resztę przypieprzyc na głupoty. Na co wydajęcie pieniądze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 23, 2019 Kuźwa kup se auto. To jest studnia bez dna heh. Ostatnio władowałem kupe kasy ale będe miał żylete do póki znów się coś nie roz.....doli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opierdziane Gacie 0 Napisano Czerwiec 23, 2019 Pracuje zawodowo jako kierowca, więc już na sam widok kierownicy chce mi się rzygać. Odkąd pozbyłem się samochodu osobowego mogę sobie pozwolić na więcej, śpię spokojnie i nie zamierzam zmieniać tego stanu rzeczy. Żyje w bardzo dobrze skomunikowanym mieście, więc na co dzień poruszam się autobusem lub tramwajem. Samochód osobowy nie jest mi do niczego potrzebny. Myślałem raczej o inwestycji w samego siebie poprzez podróże, które podobno kształcą, i nabycie nowych umiejętności itp. Itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Czerwiec 23, 2019 35 minut temu, Opierdziane Gacie napisał: Pracuje zawodowo jako kierowca, więc już na sam widok kierownicy chce mi się rzygać. Odkąd pozbyłem się samochodu osobowego mogę sobie pozwolić na więcej, śpię spokojnie i nie zamierzam zmieniać tego stanu rzeczy. Żyje w bardzo dobrze skomunikowanym mieście, więc na co dzień poruszam się autobusem lub tramwajem. Samochód osobowy nie jest mi do niczego potrzebny. Myślałem raczej o inwestycji w samego siebie poprzez podróże, które podobno kształcą, i nabycie nowych umiejętności itp. Itd. Pomóż dzieciom chorym na raka , no i tak podróże to super sprawa będziesz miał wspomnienia no i fajne laski możesz poznać, np. ja byłam wczoraj nad morzem ale niky mnie nie zaczepił hehe bo ja już stara i brzydka ale widziałam super laski w barze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Czerwiec 23, 2019 38 minut temu, Opierdziane Gacie napisał: Pracuje zawodowo jako kierowca, więc już na sam widok kierownicy chce mi się rzygać. Odkąd pozbyłem się samochodu osobowego mogę sobie pozwolić na więcej, śpię spokojnie i nie zamierzam zmieniać tego stanu rzeczy. Żyje w bardzo dobrze skomunikowanym mieście, więc na co dzień poruszam się autobusem lub tramwajem. Samochód osobowy nie jest mi do niczego potrzebny. Myślałem raczej o inwestycji w samego siebie poprzez podróże, które podobno kształcą, i nabycie nowych umiejętności itp. Itd. Odkładaj na drugie mieszkanie na wynajem albo działke na Mazurach tam jest pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diwidend Napisano Czerwiec 24, 2019 6 godzin temu, Opierdziane Gacie napisał: Pytanie kieruje do osób samotnych, pogodzonych ze swoim losem. Jestem 31 letnim mężczyzną. Wiem, że stały związek już mi raczej nie grozi. Zarobki mam w miarę atrakcyjne, mam swoje mieszkanie, kończę spłacać kredyt. Ostatnio zastanawiałem się nad tym na co można wydawać zarobione pieniądze. Wiadomo, że jako kawaler mam mniejsze potrzeby niż rodzina 2+1, więc chciałbym zacząć odkładać trochę hajsu na czarną godzinę, a resztę przypieprzyc na głupoty. Na co wydajęcie pieniądze? Inwestuj tak aby mieć dochód pasywny i nie musiał pracować do końca życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 27, 2019 Np. idź na kurs żeglarski, potem możesz pływać rekreacyjnie, ewentualnie kurs szybowcowy. Zwiedzanie dalekich krajów - Japonia, Chiny, Meksyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FEministka00 Napisano Czerwiec 27, 2019 Ja ostatnio zapodałam sobie słoik majonezu. Fit w sensie. W sumie się opłacało w tym momencie. Centralnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł Napisano Czerwiec 28, 2019 Ja co miesiąc kupuję sztabkę złota. Auto mam,chałupę na wsi mam.Wystarczy mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Czerwiec 29, 2019 18 godzin temu, Gość Paweł napisał: Ja co miesiąc kupuję sztabkę złota. Auto mam,chałupę na wsi mam.Wystarczy mi. Kobiety wiedzialyby co robić z pieniędzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annniaaa Napisano Czerwiec 29, 2019 Ja inwestuje w to by jak najmniej pracować. Szanuje czas i swoje życie. Dlatego wolę nie zarobić a pospać czy posiedzieć sobie. To jest cel: niepracowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karteczka 220 Napisano Lipiec 7, 2019 Odkładam sobie kaskę na podróże moim marzeniem jest zwiedzić Rosję , Las Vegas i z bliska zobaczyć wodospad Niagara . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach