Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnyttel

Kobieta spuszcza wzrok na mój widok .o czym to świadczy ??

Polecane posty

Gość Czarnyttel

Od razu uprzedzam ze się w nią nie wpatruje ani nie nękam jej ..Po prostu od jakiegos czasu zaczęła mi się podobać .Za każdym razem jak wchodzimy na siebie w pracy ona patrzy w podłogę z czego to wg was może wynikać ?

Gość Jolka827293

Może jesteś tak paskudny ze nie może patrzeć ;)

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Czarnyttel napisał:

Od razu uprzedzam ze się w nią nie wpatruje ani nie nękam jej ..Po prostu od jakiegos czasu zaczęła mi się podobać .Za każdym razem jak wchodzimy na siebie w pracy ona patrzy w podłogę z czego to wg was może wynikać ?

pewnie brzydal

Gość Czarnytvel

Nie straszę wyglądem :)Jeśli o to chodzi 😂Jestem jej przełożonym tego nie dodałem a może to mieć znaczenie 

Gość Gość

No pewnie ma takie znaczenie że, jesteś przy-je-bany jak paczka gwoździ i nie może się biedna napatrzeć. 

Gość Mini
33 minuty temu, Gość Czarnyttel napisał:

Niestety zmartwie Cie.

Jeśli ktoś niezależnie od płci podczas mijania sie z nami patrzy w podłoge i celowo unika kontaktu wzrokowego z nami to oznacza,że NIE CHCE Z NAMI KONTAKTU I NIE LUBI NAS ZA CAŁOKSZTAŁT.

Sama tak robie jak kogoś nie lubie lub jeśli ktoś z wyglądu lub zachowania nie przypadł mi do gustu.Jak mijam taką osobę to albo patrzę w podłogę albo patrzę prosto przed siebie (nie patrząc na tą osobe).

Gdybyś sie jej podobał to nie unikałaby cie wzrokiem - proste

Pewnie już wcześniej zauważyła, że ja obserwujesz : ) nawet jeśli to robisz ukradkiem 

Gość Kobietatakajedna

Niekoniecznie ,jeżeli jesteś faktycznie jej przełożonym to może czuc respekt,wstydzić się,bać itp itd.Moze być nieśmiała ale to tez nie znaczy ze się zakochała .Ja jak przechodzę kolokogps wyżej w hierarchii tez tak robie 

Gość wałkoń

a trzepałeś już pod nią ?

Gość Gość123

A szukasz jej towarzystwa kontaktu z nią, często rozmawiacie jak się zachowuje wobec ciebie.?