Sweetyfeelings 0 Napisano Czerwiec 24, 2019 Mam do wyboru te kierunki: Administracja Prawo Filologia hiszpańska Przedsiebiorczosc i finanse Jaki kierunek waszym zdaniem najbardziej opłacalny?Po którym fajna i dobrze płatna praca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2019 1 godzinę temu, Sweetyfeelings napisał: Mam do wyboru te kierunki: Administracja Prawo Filologia hiszpańska Przedsiebiorczosc i finanse Jaki kierunek waszym zdaniem najbardziej opłacalny?Po którym fajna i dobrze płatna praca? Nie da się stwierdzić, wszystko zależy od Twoich predyspozycji i zaangażowania. Ot taka administracja: jedna znajoma po tym kierunku pracuje w usługach, druga ma dobrą pracę w korporacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zależy Napisano Czerwiec 24, 2019 Filologii hiszpańskiej nie wybieraj. Ja po tych studiach 3 rok szukam pracy, jako tłumacz i nic z tego. Chyba, że chcesz uczyć, to wtedy polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetyfeelings 0 Napisano Czerwiec 25, 2019 21 godzin temu, Gość gość napisał: Nie da się stwierdzić, wszystko zależy od Twoich predyspozycji i zaangażowania. Ot taka administracja: jedna znajoma po tym kierunku pracuje w usługach, druga ma dobrą pracę w korporacji. Akurat wydaje mi się,ze prawo i administracja są do siebie zbliżone.Aczkolwiek na prawo przypuszczam,ze się nie dostanę,wiec administracja może być świetna alternatywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetyfeelings 0 Napisano Czerwiec 25, 2019 14 godzin temu, Gość zależy napisał: Filologii hiszpańskiej nie wybieraj. Ja po tych studiach 3 rok szukam pracy, jako tłumacz i nic z tego. Chyba, że chcesz uczyć, to wtedy polecam. O kurczę,myślałam,ze właśnie jest zapotrzebowanie na tłumaczy a szczególnie w. Języku hiszpańskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2019 21 minut temu, Sweetyfeelings napisał: O kurczę,myślałam,ze właśnie jest zapotrzebowanie na tłumaczy a szczególnie w. Języku hiszpańskim. Niby czemu "szczególnie" w hiszpańskim? Lepszy już jest niemiecki czy francuski - w Polsce jest wiele firm z tych krajów i znajomość języka punktuje w rekrutacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach