Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurellia90

Jednak powinno być bykowe dla starych kawalerów

Polecane posty

Gość Aurellia90

Mam takiego kuzyna. Już 34 lata na karku, całe życie sam. Swoje pieniądze wydaje na p***doły. W wolnym czasie chodzi w plener i upija się drogim alkoholem, co jakiś czas organizuje sobie wycieczki, to nad morze, to.do Berlina. Generalnie prowadzi hedonistyczny, egoistyczny tryb życia. A rodziny wielodzietne i samotne matki ledwo wiążą koniec z końcem. Nie powinno tak być:(

Cóż per analogiam uważam w powinno być maciorowe dla starych bab po 30stce których nikt nie chce, albo wielorybie dla młodszych, których nikt nie chce z powodu tuszy.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Aurellia90 napisał:

Mam takiego kuzyna. Już 34 lata na karku, całe życie sam. Swoje pieniądze wydaje na p***doły. W wolnym czasie chodzi w plener i upija się drogim alkoholem, co jakiś czas organizuje sobie wycieczki, to nad morze, to.do Berlina. Generalnie prowadzi hedonistyczny, egoistyczny tryb życia. A rodziny wielodzietne i samotne matki ledwo wiążą koniec z końcem. Nie powinno tak być:(

Bylo se nie narobic tyle bachorow. 

Chlopak charuje to go stac.

Gość Aurellia90
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bylo se nie narobic tyle bachorow. 

Chlopak charuje to go stac.

Nie mam własnych dzieci, ale mam koleżanki, które są samotnymi matkami na przykład:(

Gość aleheca

jesteś zła że cie nikt nie chce zapylić

Gość Gość

To jest kolejne prowo tej kafeteryjnej sfrustrowanej krowy, która nienawidzi samotnych facetów, singli, prawiczków, starych kawalerów. Dzień w dzień prezentuje tu te swoje wynurzenia. Za chwilę pojawi się znów pod trzema nickami robiąc sztuczny tłok. Ot, de.bil.ka.

Gość gość

chłopa jej trzeba chłopa nic więcej.

Gość stary byk

Ja za bykowym w kwocie 2 tyś zł miesięcznie do rączki. O kurewniane też powinno być dla dzieciatych i rozwiązłych

Gość Aurellia90
11 minut temu, Arystoteles napisał:

a co mają powiedzieć faceci, których żadna kobieta nie chcę? to ich wina? nie dość, że cierpią to jeszcze mają płacić za ten ból? eh.. tępa pi.z.d.a

Zawsze możesz iść so psychologa. Poza tym pewnie sobie zasłużyłeś sobie swoją postawą i postępowaniem na to, że ciebie nikt nie chce. Fajni facecinie mają problemów, ze znalezieniem sobie kogoś

Gość Lewa

Tempa p.I.zda to z ciebie żałosny jesteś 

Gość Lewa

Kobiety na forum wyzywać to pierwszy ale poderwać to już nie umie

Gość Esss5

Ja tam wolę być starym kawalerem niż mieć żonę i dzieci. Mieć czas dla siebie i swoje zainteresowania. Autorkę boli, że facet prowadzi życie jakie prowadzi i nie ma zobowiązań.

Gość NigdyNieMialemDziewczyny35

A ja proponuję zakwaterowac autorce do mieszkania, wręcz do łóżka brudnych, spoconych, smierdzacych i gwalcących ją tzw. uchodźców. To niesprawiedliwe, ze ona ma łóżko a oni nie! Kto jest za?

Gość BasiaBasia

Uderz w stół a incele sie odezwą:D

Gość szkoda gadać
3 godziny temu, Gość Aurellia90 napisał:

Fajni facecinie mają problemów, ze znalezieniem sobie kogoś

Mają, jeśli nie są przystojni.

Gość Taka jedna
2 godziny temu, Gość szkoda gadać napisał:

Mają, jeśli nie są przystojni.

Z zalozenia na bycie fajnym składa sie również ponadprzecietna aparycja 

Gość Gosc

Zazdrość Cię zżera nic więcej. 

Bykowe w naszym kraju niczego nie zmieni. Single mają to do siebie, że nie mają zobowiązań. Wprowadź bykowe to przeprowadzą się za granice. Będą zarabiać jeszcze więcej, a Ty będziesz miała jeszcze większy ból pupy. 

Gość gość

Bykowe dla mężczyzn, jestem JAK NAJBARDZIEJ ZA. 

Gość xxx
16 godzin temu, Gość Aurellia90 napisał:

Twój post jest żałosny. Nie masz co robić, tylko zaglądać chłopakowi do portfela? Pracuje, to wydaje, taki tryb życia sobie wybrał i niech tak sobie żyje. Nie każdy musi mieć gromadę goowniąt i klepać biedę. Ja absolutnie popieram hedonizm. Też dużo zarabiam i dużo wydaję.

Gość Kolo
19 godzin temu, Gość Aurellia90 napisał:

Zawsze możesz iść so psychologa. Poza tym pewnie sobie zasłużyłeś sobie swoją postawą i postępowaniem na to, że ciebie nikt nie chce. Fajni facecinie mają problemów, ze znalezieniem sobie kogoś

Posłuchaj locho, to nie moja wina że nie jestem wg ciebie fajnym, bogatym 190 cm z 17 cm pytongiem facetem. Więc morda. 

Gość gosc

bykowe to powinny placic kobiety za to ze odrzucaja tych co chca z nimi byc, bo maja za duze wymagania,

Gość gosc

ale glupoty chrzanisz. Ja jestem singielka, nie zarabiam kokosow i wg tego tez niby powinnam placic, jasne. Zazdroscisz kasy to tez sobie zarob, jak umie zarobic to dobrze, niech facet ma i po co go karac za to.... 😕 

Gość gość

Bezdzietni płacą podatki które są przeznaczane na żłobki, przedszkola, 500+ i tak dalej. Choć nie mają dzieci, łożą na cudze dzieci.

Gość Kolo
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

bykowe to powinny placic kobiety za to ze odrzucaja tych co chca z nimi byc, bo maja za duze wymagania,

Dokładnie tak - powinny płacić lochowe. Nota bene bardziej opłaci się zabulić bykowe niż bulić alimenty dla jakiejś lochy, a jak się trafi pechowo, nawet na nieswojego gówniaka. Bo tylko pół roku jest na zaprzeczenie ojcostwa. 

Gość Kiss

Arystoteles, chcesz, poznam Cie z kolezanka która ma 150 cm i 120 kg. Jak będziesz miły i czarujący ona Cię nie odrzuci ;)

Gość gość
6 minut temu, Arystoteles napisał:

to może ja cię poznam z jakimś osiedlowym żulem co?

Że niby gruba niska kobieta jest odpowiednikiem osiedlowego starego żula? Ale z Ciebie cham. A może właśnie na poziomie takiej kobiety teraz jesteś?

Gość Gość

"Bykowe", to jest podatek za to że jest się ogólnie nieżonatym/niezamężną, więc Aurelia twoje samotne koleżanki, które ledwo wiążą koniec z końcem, również płaciłyby "bykowe"

Dnia 24.06.2019 o 20:53, Gość Aurellia90 napisał:

A rodziny wielodzietne i samotne matki ledwo wiążą koniec z końcem. Nie powinno tak być😞

To jest ich świadomy wybór. Tak samo jak wybór Twojego kuzyna, każdy robi to na co ma ochotę. Dlaczego chcesz karać kuzyna za cudze błędy? I innych, że komuś rozsypał się związek?

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Lech73 napisał:

To jest ich świadomy wybór. Tak samo jak wybór Twojego kuzyna, każdy robi to na co ma ochotę. Dlaczego chcesz karać kuzyna za cudze błędy? I innych, że komuś rozsypał się związek?

Dlatego że kobiety, którym "rozsypuje się związek" bardzo często są same sobie winne. Jakby wybierały normalnych facetów zamiast kierować się wyglądem, to nikt by ich nie zostawił samych z dzieckiem i dalej byłyby w szczęśliwych związkach. Ale nie, lepiej dać przystojniakowi i cierpieć.

Gość Albercik
1 godzinę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ale nie, lepiej dać przystojniakowi i cierpieć.

Brzydale są przeważnie znacznie bardziej wykolejeni...