Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurellia90

Jednak powinno być bykowe dla starych kawalerów

Polecane posty

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Dlatego że kobiety, którym "rozsypuje się związek" bardzo często są same sobie winne. Jakby wybierały normalnych facetów zamiast kierować się wyglądem, to nikt by ich nie zostawił samych z dzieckiem i dalej byłyby w szczęśliwych związkach. Ale nie, lepiej dać przystojniakowi i cierpieć.

Nic nie rozumiesz, "bykowe" to się płaci za to, że nie jest żonaty/mężatką, czyli jest sam. Nie ważne, że samotnie wychowuje dziecko, bo jakby chciał się wymigać, to zrobiłby komuś dziecko na boku - to jest nieuczciwe wyjście. Autorka zazdrości kuzynowi, za to że wybrał takie życie a nie inne, skoro się nie ożenił, to każe mu płacić jakiś chory podatek.

Gość Gość

Za mordę tych z Pisu i z Kościoła von ciemna masa za cudzołóstwa kurewkom co narobia często celowo dzieci pieniądze a bezzennych często porządnych ludzi poniżyć nie doczytal Ewangelii jak Chrystus pochwała bezzennych i chce wciskać kit nie dać się heretyków wyprowadzić precz

Gość taaaa

wogóle powinno być jeszcze podatek od prezerwatyw za marnowanie w czasie seksu materiału gnetycznego ( straty demograficzne będą dla kaczolandu nie do odrobienia) plus zaświadczenie z parafii że jest się pierwszego sortu. Póknij się w łeb durna babo,jak facet chce być sam i nie mieć na karku baby i bachora to wielkie halo, za to jak kobieta chce być sama i bez faceta to nazywacie to wyzwoleniem i niezaleznością. Sam mam 35 lat,jestem sam i powiedziałem sobie NIGDY żadnej kobiety - wywołujecie tylko rozstrój żołądka, wrzody i trzeba was utrzymywać jak dzieci. Mimo wszystko pozdrawiam.

Gość szkoda gadać
13 godzin temu, Gość Albercik napisał:

Brzydale są przeważnie znacznie bardziej wykolejeni...

Nie są.

12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nic nie rozumiesz, "bykowe" to się płaci za to, że nie jest żonaty/mężatką, czyli jest sam. Nie ważne, że samotnie wychowuje dziecko, bo jakby chciał się wymigać, to zrobiłby komuś dziecko na boku - to jest nieuczciwe wyjście. Autorka zazdrości kuzynowi, za to że wybrał takie życie a nie inne, skoro się nie ożenił, to każe mu płacić jakiś chory podatek.

Ale ja to rozumiem, odnosiłem się tylko do tamtego komentarza.

Gość Gosc
Dnia 25.06.2019 o 22:00, Gość Kiss napisał:

Arystoteles, chcesz, poznam Cie z kolezanka która ma 150 cm i 120 kg. Jak będziesz miły i czarujący ona Cię nie odrzuci 😉

A po  co komu leniwa baba której się nawet schudnąć nie chce 

Gość Davideck
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A po  co komu leniwa baba której się nawet schudnąć nie chce 

Może to neandertalka jaka i ma taką masę mięśniową. Neandertalczyki podobno takie były właśnie, niskie i napakowane. Podobno niski wzrost, duża masa mięśniowa i pojemne płuca pomagają przetrwaćbw lodowatym klimacie, kiedy ktoś jeszcze nie nauczył się noszenia ubrań. I to dlatego właśnie...