Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprawiedliwie ma być

Każdy płaci za siebie w związku - moja jedyna zasada

Polecane posty

Gość Ullla.
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Ullla napisał: Kogo obchodzi ile wydajesz mamusi pieniędzy? Bo nie wierzę byś mieszkał sam. X mam swoje pieniądze, mieszkanie z mamą nie wyklucza tego. Kobiety problem że tego nie lubią nie mój, mi nie zależy. 

No i wszystko, kolejny maminsynek na naszym forum.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Ullla. napisał:

No i wszystko, kolejny maminsynek na naszym forum.

To typowy Piotruś Pan uzaleniony od mamusi. Ojca nie miał więc nie wie jak się zachowóje dorosły odpowiedzialny męższczyzna po 30. Na tym forum jest jeszcze co najmniej 4 podobnych.  Wśród nich są same prawiczki z defektami na tle psychiki. 

Gość Gość

mężczyzna *

Gość szkoda gadać
11 godzin temu, Gość Kobieta napisał:

Gdybyś wyglądał w miarę ok i miał coś interesującego do zaoferowania, to bez problemu byś znalazł ładną dziewczynę 

Ja jestem przeciętny z wyglądu i mam wiele do zaoferowania, a nawet te przeciętne mnie nie chcą, o ładnych nie mówiąc.

Gość Gość
1 godzinę temu, Leżaczek napisał:

6 minut temu, Gość Gość napisał: Oczywiście mogę płacić za siebie,  ale w takim razie wolę wyjść z kezankami albo kumplami. Po uja mam gdzieś iść z obcym kurduplem X to nie idź z kudruplem ja mam ponad 180 👌

Chyba we snie😀 chociaż...jest takie przysłowie:wielki jak brzoza,głupi jak koza. Może to ten przypadek 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

No dwa kierunki i majątek netto dwie nieruchomości, na pewno ten przypadek. Skończ ...ic. Idź sobie do restauracji z facetem wyrwać obiad za darmo to twój poziom mądrości.

Nie lubię się chwalić, ale co tam. Ja mam 3 kierunki 450 000 zł oszczędności i 3 mieszkania pod wynajem w 2 dużych miastach (w tym w Warszawie). Dziewczynę, własne mieszkanie, samochód, psa i grupę przyjaciół. 

Gość gość
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

No dwa kierunki i majątek netto dwie nieruchomości, na pewno ten przypadek. Skończ ...ic. Idź sobie do restauracji z facetem wyrwać obiad za darmo to twój poziom mądrości.

To po co włazisz? Masz swoją Brok, to idź jej opowiadaj  te swoje bajeczki . ha ha

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Gość napisał: Nie lubię się chwalić, ale co tam. Ja mam 3 kierunki 450 000 zł oszczędności i 3 mieszkania pod wynajem w 2 dużych miastach (w tym w Warszawie). Dziewczynę, własne mieszkanie, samochód, psa i grupę przyjaciół.  X i prawidłowo, tylko że żadna ci nie uwierzy, bo pewnie jak siedzisz na forum dla kobiet to jesteś bezdomny 

Kłamałem, a ty tak samo to łyknołeś to jak kobiety którymi tak gardzisz. Kłamać na kafe łatwo więc ciebie nikt tu poważnie nie będzie traktował, a szczegółnie przechwałek o domniemanych oszczednościach. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kłamałem, a ty tak samo to łyknołeś to jak kobiety którymi tak gardzisz. Kłamać na kafe łatwo więc ciebie nikt tu poważnie nie będzie traktował, a szczegółnie przechwałek o domniemanych oszczednościach. 

Nic dodać, nic ująć:)

Gość gość
7 minut temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, Gość gość napisał: To po co włazisz? Masz swoją Brok, to idź jej opowiadaj  te swoje bajeczki . ha ha X wyżej masz lepsze bajeczki ha ha ha 

A co i Brok ci już nie wierzy? ha ha ha

Gość szkoda gadać
11 godzin temu, Gość MogącaPrzebieraćJakwUlęgał napisał:

Nie, mój typ to Charakter, Osobowość i Inteligencja.

Każda tak mówi, a jak przychodzi co do czego, to się okazuje, że to wszystko nie ma znaczenia.

Gość gość

Przed chwilą, Gość Gość napisał: Kłamałem, a ty tak samo to łyknołeś to jak kobiety którymi tak gardzisz. Kłamać na kafe łatwo więc ciebie nikt tu poważnie nie będzie traktował, a szczegółnie przechwałek o domniemanych oszczednościach.  X bo mi łatwo uwierzyć, kuzynka połowę tego ma i nic nie oszczedzala albo jak czytam komentarze na livesmarter 

Gumę balonowa masz?

Gość gość

2 minuty temu, Gość gość napisał: A co i Brok ci już nie wierzy? ha ha ha X obojętnie ale myślę że wierzy 😍

No super, bądź dumny. Pij mleko😀

Gość gość
11 minut temu, Leżaczek napisał:

7 minut temu, Gość gość napisał: Gumę balonowa masz? X nie mam tylko ciastka regionalne ze słodyczy w domu ale w ciągu tygodnia idę po zapasy 👌 kupię sobie ptasie mleczko, delicje, wafele, batony 👌

Super, super, jeszcze z reciny ci starczy.

Gość sdser
1 godzinę temu, Leżaczek napisał:

majątek netto dwie nieruchomości,

Jakie dwie nieruchomości, przecież na chwilę obecną nie posiadasz żadnej. Fantazja cie ponosi.

Gość ...
7 godzin temu, Gość gość napisał:

U mnie to samo. Ja usiłuję wprowadzić zasadę "raz ja, raz ty", ale on się zawsze tylko uśmiecha i pyta: "Będziesz się ze mną bić? No to jestem silniejszy 😉Czasem żartuje: "Stać mnie na to, żeby Cię zaprosić" 🙂 Na początku, kiedy się poznaliśmy, zawsze mówił: "Dobrze, to następnym razem, jeśli Ci tak na tym zależy", a następnym razem było to samo. Fakt, zarabia dużo, ma wolny zawód i nie liczy się z groszem, ale chodzi o gest, nie o grubość portfela. 

Po 2óch miesiącach? ...yzm, osesek nie jest wtedy gotowy na cokolwiek, nie mówiąc o butelce. Trzeba wiedzieć, z kim się wiązać i wybieramy właśnie takich Prawdziwych Mężczyzn.

Robiłbym dokładnie tak samo, ale żadna nie chce się ze mną umówić.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Super, super, jeszcze z reciny ci starczy.

Ale on to kupuje z renty matki. Biedna kobieta. Takiego pasożyta, nieudacznika sobie wychowała. 

Gość szkoda gadać
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jesteście podobni. Jego interesuje tylko alko, a ciebie tylko gierki. A potem zdziweinie że nikt was nie chce. 

Ja mam ciekawsze zainteresowania, a i tak mnie żadna nie chce.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ja mam ciekawsze zainteresowania, a i tak mnie żadna nie chce.

Skończ się uzalac peezdo bo nudny jesteś.

Gość polonez
Dnia 24.06.2019 o 18:30, Gość Gość napisał:

To powodzenia w szukaniu dziewczyny...każda ucieknie jak zobaczy jakim skapiradlem jesteś 😂

każda DURNA pipa ucieknie, więc to odpowiedni filtr aby odsiewać tępe, pustackie kłody

Gość jeden procent
18 godzin temu, Gość Xxxxxx napisał:

Jakby za mnie facet na randce nie zapłacił to bym mu rzuciła to kasa w twarz i wyszła 

no i hooj ci w doope pustaczko, nikt takiej tępaczki nie potrzebuje

Gość Gość
1 minutę temu, Gość polonez napisał:

każda DURNA pipa ucieknie, więc to odpowiedni filtr aby odsiewać tępe, pustackie kłody

Mądra z Tobą nie zostanie. To twoja ulubiona pora na pieprzenie farmazonow zgorzknialego präwika pod wieloma nickami?

Gość selekcja naturalna
17 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale co im da uroda skoro bieda jest w kraju, za urodę "piniondz" z nieba leci? 

doope sprzedają za hajs i z głodu nie zdechną, proste

Gość jaśko

to na chuuuja niby facet miałby się wiązać z dziewczyną jeśli ona i tak miałaby za niego nie płacić i go nie utrzymywać ?? 😯

Gość Gość
21 godzin temu, Gość Gosc napisał:

To, że ktoś nie wykłada kasy na pasożyta nie jest brakiem szacunku.

To, że płacicie na pół, jest ukłonem w stronę niezależnych kobiet. 

W twoim przypadku pasożycie tak powinno być, ale już w małżeństwie ten numer nie przejdzie.

Gość sdser
5 godzin temu, Leżaczek napisał:

jedną mam w testamencie drugą w lokatach.. 

Czyli na teraz nie masz żadnej. Matka może pożyć jeszcze z dwadzieścia lat, a chyba mamie źle nie życzysz. No jasne, że nie bo wtedy skończy się ciułanie oszczędności i trzeba będzie większość miesięcznych przychodów przeznaczyć na życie. Dramat. Jak nie jesteś jedynakiem to rodzeństwo też może mieć chrapkę na tę nieruchomość. Drugiej nie kupisz bo liczysz na pierwszą i nigdy tej kasy nie ruszysz.

Gość szkoda gadać
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Skończ się uzalac peezdo bo nudny jesteś.

Nie użalam się, tylko wytykam waszą hipokryzję. Jedno piszecie, drugie robicie.

Gość gość

Lezak to na ile rentę ci przyznali. Widzę  że jesteś oblatany w tym temacie

Gość gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Po co teraz mi jedna na papierze, zapłacić u notariusza ponad 2000 i jeszcze płacić podatek. A nic się nie zmieni. To tylko papierki, to kobiety mają z tym problem nie ja. Ja nie potrzebuje nieruchomości mam gdzie mieszkac.

Super i mamusia wszystkie opłaty zapłaci.....Tak trzymam stary!