Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konrad woj maz

Byłem wczoraj pierwszy raz we Wrocławiu i muszę przyznać, że jest to bardzo ładne miasto.

Polecane posty

Gość Konrad woj maz

Zadbane stare budynki, wiele mostów nad rzeczkam i sporo innych. Miasto też w którym żyje się dużo spokojniej niż np w Warszawie, a ludzie są bardzo mili. Gdyby miał zamieszkać w jakimś mieście to albo właśnie we Wrocławiu albo bym wrócił do rodzinnego Płocka. Teraz jestem w Opolu i błagam Boga, żebym nie musiał w tej śmierdzącej dziurze nocować, a niestety na to się zanosi, bo się z pracą nie wyrabiamy.

Gość Namysłów wojew opolsk

Czemu piszesz że Opole to dziura przecież Opole jest ładniejsze czystsze i bardziej zadbane niż ten zasrany zapyziały Wrocław, czemu piszesz że Opole to dziura przecież są w Opolu kina w tym Multipleks kinowy, są w Opolu McDonald'sy, Galerie, Handlowe, KFC, muzea, Ogród Zoologiczny, lodowisko kilka basenów, amfiteatr, galerie sztuki, 3 teatry i Opole jest bogatsze niż ten zasrany śmierdzący Wrocław, więc czemu obrażasz Opole? 

Piszesz ze Opole to dziura? Przecież Opole jest wielkości Płocka durniu bo Opole ma 128 tysięcy mieszkańców a Płock 124 tysiące mieszkańców i Opole ma tak samo jak Płock kina, Galerie handlowe, teatry, Amfiteatr i ogród zoologiczny, i Opole ma filharmonie więc skoro Opole jest wielkości twojego Płocka to czemu nazywasz Opole dziurą a Płock nie? 

Przyjedź może do Namysłowa (województwo Opolskie) 

Ale za te słowa o Opolu bym ci wyjeebał frajerze, masz szczęście że nie wiem kim jesteś i jak wyglądasz 

Gość Wrocławianka

Hej autorze, cieszę się że podoba ci się mój Wrocław 🙂 a zaciekawiło mnie co tak ci się nie podoba w Opolu że nazywasz go "śmierdząca dziura" byłam w Opolu u koleżanki i takie złe nie jest 🙂 opisz swój problem 

Gość Gość

Hej autorze, czym dojechałeś do Wrocławia i Opola? Pociągiem, autobusem, czy autem? 

Gość Gość

A w Afrykarium byłeś? 

🙂

Gość Namysłów wojew opolsk 128

🙂

Gość Fgg

Ładny wątek, Kałbuc! XD

Gość Namysłów wojew opolsk 128
Przed chwilą, Gość Fgg napisał:

Ładny wątek, Kałbuc! XD

To nie ja założyłem ten temat, sprawdź IP moje i gościa który założył ten temat, i będziesz miał dowód że to nie mój temat 

😄

Gość Konrad woj opolskie

Opole to dziura, po ulicach biegają watahy bezpańskich psów i żuli, śmierdzi wszędzie szambem. Gdyby to miasto było takie super to ludzie nie uciekaliby stamtąd do Wrocławia

Przed chwilą, Gość Konrad woj opolskie napisał:

Opole to dziura, po ulicach biegają watahy bezpańskich psów i żuli, śmierdzi wszędzie szambem. Gdyby to miasto było takie super to ludzie nie uciekaliby stamtąd do Wrocławia

Dziura tak? Opole ma wzrost liczby ludności durniu i nikt już nie wyjeżdża do Wrocławia i innych zabitych dechami wioch Skoro Opole jest dziurą to czemu Opole jest wielkości Płocka którego dziurą nie nazywasz? Opole ma 128 tysięcy mieszkańców (w 2016 roku miało 118 tysięcy mieszkańców) a Płock ma 124 tysiące mieszkańców i skoro Opole to dziura to czemu w Opolu są 4 McDonald'sy a Płock ma 2 i w Opolu są 3 kina (w tym jedno wielosalowe Helios ) i czemu Opole ma więcej teatrów niż Płock i ma filhae, Zoo i amfiteatr? Czemu Opole nazywasz dziurą a Płock który jest wielkości Opola nie nazywasz dziurą? i jak wytłumaczysz fakt że w Opolu w zeszłym roku było 127 tysięcy mieszkańców a dziś 128 140 mieszkańców? A w 2016 roku 118 tysięcy mieszkańców? 

Opole ma coś o czym Płock może sobie pomarzyć:D  Opole ma Uniwersytet i Politechnike a wy nie macie haha i Opole jest stolicą województwa i ma własne województwo Opolskie a wy jesteście miastem powiatowym podlegającym pod warszaffkę:D

13 minut temu, Gość Konrad woj opolskie napisał:

Gdybyś był naprawdę w Opolu to byś nigdy tak o Opolu nie napisał, nigdy w życiu nie byłeś w Opolu, ja w Opolu nigdy nie czułem smrodu i nigdy nie widziałem żadnego bezpanskiego psa ani obskurnych i walących się kamienic, ani nie widziałem meneli i syfu, prawda jest taka że Opole to jedno z najczystszych i najładniejszych i najbardziej zadbanych polskich miast, Wrocław się do Opola nie umywa, często niestety bywam we Wrocławiu (a w Opolu częściej) i Opole jest ładne a ta zasrana wiocha wrocław to syf, syf, syf i jeszcze raz syf i pogodź się z tym że Wrocław to jedno z najbrzydszych i najbardziej zaniedbanych miast w Polsce 

Ty nigdy w życiu nie byłeś nawet w Opolu