Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosz

Indeks przed wynikami

Polecane posty

Gość Miłosz

Słuchajcie , czy słyszeliście o uczelni która już dziś przyjmuje zapisy na studia  I stopnia?  Słyszałem rozmowę  ze córka już aplikowała na uczelnię. Czy jest możliwość aplikacji bez wyników matury?

Witam! Miłoszu taka możłiwość istnieje w Wyższej Szkole Bankowej i jej oddziałach. Rekrutacja na studia I stopnia już się rozpoczęła. Pełną listę dostępnych kierunków oraz warunki rekrutacji znajdziesz na naszej stronie: https://www.wsb.pl/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci Pamiętaj, że zapisując się na studia I stopnia do 16 lipca możesz zaoszczędzić aż 685 zł - 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku oraz 85 zł - dzięki braku opłaty wpisowego. Zapraszam!

Pozdrawiam, Renata Mazur

Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość Miłosz

Kurka wodna! szkoda jestem za granicą i do 16-go nie zdążę złożyć dokumentów . Szkoda , miło by było trochę zaoszczędzić grosza.  

Witam! Miłosz, w każdej chwili możesz aplikować na studia poprzez nasza stronę: https://www.wsb.pl/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci

Pozdrawiam, Renata Mazur Online

Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość Adka

Czy po tym terminie (pytam o 16) nie będzie można już zapisać się na studia na Państwa uczelni?

Witam! Adka, nadal możesz zapisać się na studia I stopnia. Rekrutacja trwa nadal i potrwa do zapełnienia wszystkich wolnych miejsc na studiach. Zmianie ulega z kolei nasza promocja zniżkowa. Aplikując na studia do 12 sierpnia możesz zaoszczędzić 300 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku oraz 85 zł (brak opłaty wpisowego).

Pozdrawiam, Renata Mazur

Gość Miłosz

Dzieki Renata za odpowiedź. Zaraz po tej wiadomości aplikował  online. Niedługo wracam to doniosę dokumenty.  Mam jeszcze pytanie , czy na wsb  można ubiegać sie o stypendium? Czy ci którzy dostali zniżkę przy zapisie nie mogą starać sie o stypendium. 

Witam! Miłosz, będąc studentem Wyższej Szkoły Bankowej na studiach I stopnia będziesz mógł skorzystać ze stypendiów dla: ambitnych i pracowitych, sportowców, studentów w trudnej sytuacji materialnej, osób niepełnosprawnych oraz ciekawych świata. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej lub w wybranym oddziale Wyższej Szkoły Bankowej (zapraszam do Biura Rekrutacji).

Pozdrawiam, Renata Mazur

Gość Delika

Jak wygląda późniejsza kwestia odpłatności za studia? Raczej niewielka szansa na to, że uda mi się zapłacić jednorazowo, lepszą opcją byłyby dla mnie raty.

Witam! Delika, w Wyższej Szkole Bankowej umożliwiamy wniesienie opłaty za studia w ratach: 2,10 lub 12.

Pozdrawiam, Renata Mazur

Gość Miłosz
Dnia 1.08.2019 o 19:36, onlineekspertwsb napisał:

Witam! Miłosz, będąc studentem Wyższej Szkoły Bankowej na studiach I stopnia będziesz mógł skorzystać ze stypendiów dla: ambitnych i pracowitych, sportowców, studentów w trudnej sytuacji materialnej, osób niepełnosprawnych oraz ciekawych świata. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej lub w wybranym oddziale Wyższej Szkoły Bankowej (zapraszam do Biura Rekrutacji).

Pozdrawiam, Renata Mazur

Dziękuje za pomoc , alikowałem na kierunek którego szukałem na kilku uczelniach, dostałem promocje w zapisie i kosztach czesnego . Cóż więcej mogę potrzebować , tylko stypendium. Mam nadzieję że na któreś z wymienionych zasłużę.