Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila04

Zdrada, czy jednak przesadzam ?

Polecane posty

Cześć, niedawno w pracy zauważyłam ze mój chłopak z koleżanka mieli zbyt bliskie spotkanie. Wchodząc na hale w pracy zobaczyłam jakby się pocałowali i od tamtej pory koleżanka mnie unika jakby się mnie bała, a chłopak uważa ze mi się wydaje ze się pocałowali i mówi mi ze się ona mnie boi. To chyba jasne ze coś zrobili bo od tak by mnie nie unikała prawda ? Na dodatek ona zawsze na niego patrzyła, uśmiechała, rozbierała jakby nigdy nic no i dotykała ”przypadkiem”. Dobrze się dogadują lepiej niż ja z moim facetem :( Co ja mam teraz zrobić ? Porozmawiać z koleżanka ? 

Gość mówię poważnie

Wynajmij prywatnego detektywa. Niech ich śledzi, to dowiesz się, czy mają romans. 

Chyba w pracy haa, a po za praca spędzamy zazwyczaj razme czas wiec wątpię żeby się spotkali ;) 

Gość gość
1 godzinę temu, Kamila04 napisał:

Cześć, niedawno w pracy zauważyłam ze mój chłopak z koleżanka mieli zbyt bliskie spotkanie. Wchodząc na hale w pracy zobaczyłam jakby się pocałowali i od tamtej pory koleżanka mnie unika jakby się mnie bała, a chłopak uważa ze mi się wydaje ze się pocałowali i mówi mi ze się ona mnie boi. To chyba jasne ze coś zrobili bo od tak by mnie nie unikała prawda ? Na dodatek ona zawsze na niego patrzyła, uśmiechała, rozbierała jakby nigdy nic no i dotykała ”przypadkiem”. Dobrze się dogadują lepiej niż ja z moim facetem :( Co ja mam teraz zrobić ? Porozmawiać z koleżanka ? 

Może to jeden z klientów na seks Twojej koleżanki.

Oni się nigdy wcześniej nie znali i ona od niedawna mieszka w naszym mieście.  

Gość gosc

Jestes zbyt zazdrosna i zaborcza, ludzie sie ciebie boja wlasnie przez zaborczosc, a gdyby chcial zdradzic to by zdradzil nawet gdybys ich pilnowala.

On by zdradził tak bym się nie dowiedziała bo mamy dziecko w drodze i mówi ze mnie kocha, a ledwo gdzieś wyjdziemy patrzy się na każda i podrywa przy mnie oraz pozwala na to by kobiety go dotykała i skakały na niego.