Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupsik

Siku i kupa w majtki

Polecane posty

Gość Kupsik

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Rozpocznę może od tego jak zaczęła się moja przygoda z sikaniem i robieniem kupy w majtki. A było to tak... Byłem raz na spacerze. A że byłem po obiadku więc jelita i pęcherz miałem napełnione. Z początku nic nie wskazywało na to,że będę miał pełno i mokro w majtkach. tak szedłem sobie leśnymi ścieżkami aż tu nagle bardzo mnie przydarło tak bardzo,że nawet nie zdążyłem pomyśleć o zdjęciu gaci i majtek. Na początku troszeńkę mi ubiegło. Pomyślałem,że skoro troszeńkę mam w majtkach a nadal mnie napiera więc dla czegóż by nie zrobić reszt do majtek. Jak postanowiłem tak też zrobiłem. Leciutko ugiąłem nogi w kolanach i tak stojąc w zaroślach łoiłem w majtki. Kupka coraz bardziej wypełniała mi majtki. Była takiej wielkości,że p chwili błogo wypełniła mi i spodnie. Do tego jeszcze się zlałem ogromnym,błogim strumieniem. Tak pompowałem w majtki dobre pięć minut. Następnie wyszedłem z zarośli skierowałem swoje kroki w kierunku pobliskiego stawu. Jest to dość odludne miejsce, więc miałem pewność,że nikt mnie nie zobaczy. Wszedłem do wody. W wodzie dopełniłem majtki. Kupka rozprowadziła się równomiernie po całej powierzchni ma mojego tyłka i krocza. Siedząc w wodzie jeszcze bardziej dopełniłem majtki. Następnie ile to było możliwe,przepłukałem się w wodzie i wolnym krokiem wróciłem do domu bardzo podniecony. Jeżeli znajdzie się tu jakaś fajna kobietka robiąca to samo co ja. To zapraszam do dyskusji. Kontakt do mnie 731-488-092. Mieszkam w Rudzie Śląskiej.