Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auwas

Bardzo Bardzo niegrzeczne zabawy

Polecane posty

Gość Auwas

Tu proszę opisywać wasze realne doświadczenia seksualne po których mieliście uczucie, że ta zabawa była bardzo, ale to bardzo niegrzeczna. Jestem strasznie ciekawy, piszcie :)

Gość Dina
3 minuty temu, Gość Auwas napisał:

Tu proszę opisywać wasze realne doświadczenia seksualne po których mieliście uczucie, że ta zabawa była bardzo, ale to bardzo niegrzeczna. Jestem strasznie ciekawy, piszcie 🙂

Kiedyś po imprezie wracałam do domu z facetem i tak mnie naszło że weszłam w pierwszą lepszą bramę w kamienicy oparłam się o ścianę ściągnęłam majtki i..... 😂(on powiedział żebym się ubrała bo ludzie patrzą) 😂

Gość Skromny Ty

Kolega mi mowil, że podczas wyjazdu szkoleniowego wszedl do pokoju szefowej (starszej od niego o kilka lat) podczas jej nieobecności (drzwi były uchylone) i pierwsze rzecz która zobaczył, to były jej rajstopy noszone pzrez cały dzień. Zaczął je wąchać. Twierdzi, że było tam WSZYSTKO: ryby, grzyby, baranina, kakao, wanilia, ocet. Nagle weszła ona i wszystko zobaczyła. Opowiadal, ze po chwilowym wkurzeniu stała się grzeczna i potulna.

Gość Zuza

Puściłam się w sanatorium po 7 latach małżeństwa. Było niesamowicie, miałam tam pierwsze moje wielokrotne orgazmy. To było bardzo niegrzeczne.

Gość Gosc
41 minut temu, Gość Zuza napisał:

Puściłam się w sanatorium po 7 latach małżeństwa. Było niesamowicie, miałam tam pierwsze moje wielokrotne orgazmy. To było bardzo niegrzeczne.

Chcesz bis? Kiedy znów jedziesz?

Gość Kamil

Na imprezce spotkałem dziewczynę, która przy wszystkich włożyła sobie rękę w rozpięte spodnie i zaczęła nią poruszać.Twierdziła, że żartuje, ale ja myślę że się masturbowała. 

Gość Ania

A ja dałam pieskowi polizać cipkę 🙃

5 minut temu, Gość Ania napisał:

A ja dałam pieskowi polizać cipkę 🙃

Wcześniej posmarowaną nutellą 😂

Gość Ania
59 minut temu, acordeon napisał:

Wcześniej posmarowaną nutellą 😂

Nie muszę. Lubi mokrą z podniecenia 😋

26 minut temu, Gość Ania napisał:

Nie muszę. Lubi mokrą z podniecenia 😋

Jak czytam takie grzeszne wyznania to aż mnie się ciśnienie podnosi😜

Gość gość

kiedyś zabawiliśmy się na wyjeździe służbowym w grę w butelkę. Nie pierwszy raz, zawsze kończyliśmy na bieliźnie, wszyscy ubierali pod spód stroje plażowe, więc niby nic wielkiego. Ale wtedy ieliśmy nową pracownicę - atrakcyjną młodą laskę. Nas kręciła, kobiety jej nie lubiły zazdrosne o jej figurę. Wyszło z tego ciche porozumienie żeby ją wkręcić i rozebrać całkiem. Jak butelka się kręciła to od czasu do czasu ktoś ją zajął i wtedy butelka "przypadkiem" wskazywała na nią. Jak została w samym stroju, chciała zakończyć, ale wczesniej już zrobiliśmy że jeden z facetów został w  samych spodenkach, więc wkręciliśmy że zakończyć można dopiero w jednym kawałku stroju. Opierała się i argumentowała, że kobiety mają inaczej. Ale była stanowcza zgodność nas wszystkich - no i w końcu zdjęła ten staniczek. Piersi super, nawet kobiety musiały komplementować. A ona siadła sobie, nawet nie zakrywała ich tylko po kilku chwilach zaczęły jej płynąć łzy. Głupio nam się zrobiło, proponowaliśmy koniec i ubranie się. On jeszcze chwilę posiedziała z tymi łzami, po czym wstała, zsunęła majteczki mówiąc - no teraz mam już wszystko za sobą, teraz grajmy dalej. Rozbieraliśmy się po kolei, ale zabawa już nie była taka.