Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bilans zysków i strat

Rachunek sumienia....

Polecane posty

Ostatnio łapie się na tym że często myślę o swoim życiu.Wlaśnie teraz leżąc w cieniu na łące pod dużym klonem rozmyślam......Wiek zbliża się prawie do 30...I w sumie nic w życiu nie osciągnięte.Szkoła skończona na etapie wykształcenia średniego studia niestety nie zrobione.Praca średnio płatna w każdy razie nie najgorsza i ma parę plusów.Mieszkanie no z tym szału nie ma.W niedużym bloku w którym mieszka 5 rodzin.Kuchnia łazienka dwa średnie pokoje i jeden mały metraż nie jest zły ale wystrój nie za bardzo.Nie stać mnie na nowoczesny styl jak w telewizji.Auto mam starego grata który jeszcze się trzyma.Życie rodzinne towarzyskie i uczuciowe hmmm to już mieszkanka porażek strat kłótni i samotności.Ile skrzywdziłam ludzi?Ile ludzi skrzywdziło mnie? Jak o tym pomyślę to podsuwa mi się na myśl konkretne słowa piosenki Budki Suflera ,,znowu w życiu mi nie wyszło..."

Czy wszystko robiłam uczciwie?Ile razy kłamałam i po co? Ciężki temat i ciężki rachunek sumienia.Chyba wezmę kartkę i długopis bo trochę tego jest.

Czy wy też czasem macie takie myśli o sobie o swoim życiu co chcielibyście zmienić czego żałujecie z czego jesteście zadowoleni.Jak ktoś się nudzi i też ma takie myśli niech się podzieli jeśli ma ochotę.

Gość Sałata

Też czasem się zastanawiam nad swoim życiem.Przeważnie gdy w samotności sobie coś mocniejszego wypije.Te życie to nie jest za rewelacyjne😕Małe mieszkanie auto trup który jeszcze czasem coś zatrybi kredyt w banku praca w dużym zakładzie na produkcji zarobki średnio na jeża.Dwoje dzieci nieudane małżeństwo zakończone rozwodem miłości w życiu brak.Z rodziną od czasu do czasu na święta parę słów zamienię.Znajomi jest ich niewielu ale są wporządku.Parę nałogów mam też i mimo powtarzania że koniec z nimi to coś nie wychodzi.Parę rzeczy zrobiłem w życiu złych ale rozgrzeszenie raczej dostane

Gość Gosc
34 minuty temu, Gość Bilans zysków i strat napisał:

Ostatnio łapie się na tym że często myślę o swoim życiu.Wlaśnie teraz leżąc w cieniu na łące pod dużym klonem rozmyślam......Wiek zbliża się prawie do 30...I w sumie nic w życiu nie osciągnięte.Szkoła skończona na etapie wykształcenia średniego studia niestety nie zrobione.Praca średnio płatna w każdy razie nie najgorsza i ma parę plusów.Mieszkanie no z tym szału nie ma.W niedużym bloku w którym mieszka 5 rodzin.Kuchnia łazienka dwa średnie pokoje i jeden mały metraż nie jest zły ale wystrój nie za bardzo.Nie stać mnie na nowoczesny styl jak w telewizji.Auto mam starego grata który jeszcze się trzyma.Życie rodzinne towarzyskie i uczuciowe hmmm to już mieszkanka porażek strat kłótni i samotności.Ile skrzywdziłam ludzi?Ile ludzi skrzywdziło mnie? Jak o tym pomyślę to podsuwa mi się na myśl konkretne słowa piosenki Budki Suflera ,,znowu w życiu mi nie wyszło..."

Czy wszystko robiłam uczciwie?Ile razy kłamałam i po co? Ciężki temat i ciężki rachunek sumienia.Chyba wezmę kartkę i długopis bo trochę tego jest.

Czy wy też czasem macie takie myśli o sobie o swoim życiu co chcielibyście zmienić czego żałujecie z czego jesteście zadowoleni.Jak ktoś się nudzi i też ma takie myśli niech się podzieli jeśli ma ochotę.

Chcesz prawdę? Mnie nie daje spokoju czy musiałem mieć zaliczonych grubo ponad 50 kobiet /ani jednej prostytutki/?? Dlaczego mi nie wystarczyło 5 a może tylko JEDNA?? Pracę, samochód, mieszkanie mam nie najgorsze. Kobiety brak, choć już od dawna jak ją mam to nie zdradzam.

6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chcesz prawdę? Mnie nie daje spokoju czy musiałem mieć zaliczonych grubo ponad 50 kobiet /ani jednej prostytutki/?? Dlaczego mi nie wystarczyło 5 a może tylko JEDNA?? Pracę, samochód, mieszkanie mam nie najgorsze. Kobiety brak, choć już od dawna jak ją mam to nie zdradzam.

z tymi kobietami to poszalałeś.....

Gość Szałwia

Życie ogarnięte w nieciekawy sposób...

Wszystko bym w nim zmieniła.Złe decyzję czyny wybory.Brak wyższej szkoły.Dziecko w wieku lat 19.Szybki ślub potem rozwód.Średnio płatna praca.Utrzymanie siebie i dziecka mimo ciągłej pracy nadgodzin ciagle brakuje.Życie towarzyskie zerowe o jakiś głębszych uczuciach nie ma co myśleć na rozwódke z dzieckiem pies z kulawą nogą nie popatrzy...Kredyt brak samochodu.Z rodzicami słaby kontakt.Najbardziej żałuję małżeństwa i braku czasu na dokształcenie się od 20 roku życia zarabianie na życie a w sumie nie mam nic