Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Jakiej firmy drzwi kupić!?

Polecane posty

Gość Anna

Pomóżcie, bo od ilości firm już pęka mi głowa!!! Jakiej firmy drzwi najlepiej kupić? Solidne, na lata. Najlepiej przeciwwłamaniowe. Sprawa dość pilna. Liczę na Was!

Gość Marek

Jeśli maja byc antywłamaniowe no to raczej Gerda. Żadna inna firma nie przychodzi mi na myśl. Sąsiedzi u nas mają i dobrze to wygląda. Ja będę wymieniał u siebie, a chciałbym to zrobic jeszcze w wakacje, to też sobie takie sprawię. 

Gość Pysio
Dnia 28.06.2019 o 14:18, Gość Marek napisał:

Jeśli maja byc antywłamaniowe no to raczej Gerda. Żadna inna firma nie przychodzi mi na myśl. Sąsiedzi u nas mają i dobrze to wygląda. Ja będę wymieniał u siebie, a chciałbym to zrobic jeszcze w wakacje, to też sobie takie sprawię. 

Też mi się wydaje, że Gerda będzie w tym przypadku najlepsza. Nie od dziś wiadomo, że jeśli chodzi o antywłamaniowe systemy, to raczej nie maja sobie równych. 

Gość Gręba
Dnia 28.06.2019 o 14:18, Gość Marek napisał:

Pewnie że Gerda bedzie najlepsza. No chyba, ze stać Cie na to, żeby wymieniac drzwi jak sie skonczy gwarancja. Miam już kilka przygód z różnymi producentami na koncie i oni poki co najlepiej sie sprawdzaja. 

Też miałam z tym duży problem. Czasem warto poczytać opinie zanim pojedzie się do sklepu dokonać ostatecznego wyboru. Na drzwiach się zupełnie nie znam, ale wiedziałam, czego oczekuję - bezpieczeństwa. I tu was chyba nie zdziwię jak powiem, że wybrałam gerdę 🙂. Wiele jest marek, ale drzwi, które faktycznie warte są swojej ceny, niewiele. A te od gerdy były badane pod wzglęcem bezpieczeństwa przez policję. Polecam o tym poczytać 

Gość Marosi

Jak wejściowe i bezpieczne są potrzebne to na pewno można polecić Gerdę 🙂