Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania69x2

pralka

Polecane posty

Gość ania69x2

napiszcie mi prosze jakie sa dobre i w przystepnej cenie pralki? bo lada moment musze kupic,a zupelnie sie na tym nie znam. obecnie mam pralke ladowana od gory(ubrania wklada sie od gory) i jestem z niej zadowolona,jednak ma swoje lata i potrzebuje nową.doradzcie mi prosze!

Gość rolus
najlepsze sa polskie malo awaryjne wiem bo naprawiam pralki

Gość ja mam pralkę Elektrolux
już 10 lat i ani jednej naprawy :D a użytkuję intensywnie

Gość brandt
otwierana od góry, mam 3 lata i super działa, nic się nie psuje, a piorę codziennie. Buty też w pralce.

Gość renia12
nie polecam firmy AMICA moja pralka ma dopierr 3lata a już 4razy wzywaliśmy serwis,niestety niszczy też ubrania wogóle ta firma jest strasznie kiepska, mam też ich lodówkę również 3lata jestem bardzo niezadowolona, znajoma prowadzi sklep AGD i mówi że z serwisem Amici największe problemy,wyroby też do d... a najlepsze firmy to podobno polar.whirpoole i mastercook/chyba inna pisownia za co przepraszam/

Gość hely
Bardzo dobre pralki to Bosch i Siemens.

Gość faktycznieee
Bosch to super praleczki - ładne, cichutkie, kulturalne - tylko że niestety z tych droższych. Ale zastanów się czy nie lepiej "wykasłać" więcej pieniędzy i spać spokojnie.

mam pralke polar i nie bardzo wiem co doradzic bo prawda jest taka, ze rzeczywiscie niektore sprzety padaja szybciej ze wzgledu na to ze wykonano je z tanich materialow. Moja pralka padla po tych 6 latach i w zyciu bym nie pomyslala ze bede musiala wymieniac caly beben bo zwyczajnie zrobila sie w nim dziura wielkosci orzecha wloskiego. Tak wiec to chyba nie zalezy od firmy a troche od szczescia.

Polecam Bosha! Mam pralke i lodowke tej firmy. Sa rewelacyjne cichutkie, ladniutkie i bezawaryjne.

A wiecie, że Bosch i Siemens to to samo. Mają te same podzespoły.

Gość polecam AEG
jako nieliczne nie składane u nas cena niestety trochę ponad 2 tys.

Gość zalamana pralka
wznawiam pytanie bo zastanawiam sie nad nowa pralka.................

ja mam LG kosztowała okolo 1350 i jestem barrrdzo zadowolona

Ja mam AEG elektrolux. Jest rewelacyjna. Ładowana od przodu, ale ta wąska. Jest cicha, ładna, dobrze pierze i ma funkcjonalne oprogramowanie. No i jeszcze sie nie zepsuła

Gość kaban555
proszę kupić pralkę firmy bosch najmniej awaryjne choć czasem się psuja oczywiście po dłuższym użytkowaniu .pozdrawiam mam własny serwis

Jak dla mnie to Amica albo Whirlpool to bardzo dobre firmy jeżeli chodzi o pralki i co najważniejsze, to niedrogie. Wydaje mi się, ze warto w coś takiego jak najbardziej zainwestować - na pewno coś takiego dłużej posłuży, a poza tym sporo się zaoszczędzi - te nowsze modele mają już całkiem fajne funkcje, oszczędne pranie np. przy wykorzystaniu mniejszej ilości wody.

Gość minoke
zgadzam się z lindzikiem - obie firmy są porządne, choć teraz z racji fajnej promocji byłabym za Whirlpoolem... Bo jak się kupuje na electro.pl, to można dostać zwrot kasy jak się ma fart ;) a pralek jest tam sporo, w większości poniżej 1000 zł, klasa energetyczna A, A+ więc spoko :)

Gość dontcry
teraz to większość producentów stara się o to, żeby ich sprzęt był jak najlepszej jakości, więc w zasadzie nie ma większej różnicy na jakiego postawimy. Różnica na pewno jest w cenach no i w wyglądzie.

Gość Gorenje2
Pralki różnią się też wielkością wkładu, ilością programów piorących. Istotny jest też pobór prądu i wody. Zabiegane panie domu zwracają uwagę także ma czas prania. Wśród oferty Gorenje na pewno znajdziesz coś dla siebie :) http://www.gorenje.pl/pralnictwo

Gość 2rolki na tydzien - na 2 osoby
byle nie beko i nie candy ja mam whirlpoola i jest ok, gdybym miala wiecej kasy, kupilabym boscha ale moj whirlpool ma swietne programy i ogolnie jest super