Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biu

Nie pasuję do dzisiejszych czasów

Polecane posty

Gość biu

czy ktoś odczuwa podobnie?

Gość mnjkjjjjjjjj

ja

Gość mnjkjjjjjjjj

nie lubie obrabiac dup.y ludziom w pracy..

Gość Gość

Ludziska kiedyś to było. Sami wicie, rozumicie, za okupacji, zaborów, krucjat, dżumy to dopiero były czasy, ale się działo, że ho ho. Same bale magnackie, służba, edukacja i opieka zdrowotna dostępna od ręki. Jako szlachcic mówię wam, tak właśnie było. A teraz? A teraz to czasów ni ma!

Gość ...

Mam tak samo.

Gość Gość

A do jakich pasujesz? Antyku czy średniowiecza w których dane było ci żyć i masz porównanie 🙄

Gość Xxxxxx

Ale bredzisz ,jakbyś żyła w czasach naszych babek to byś miała super , dzircko w wieku 16 lat i maz by orał toba pole 

Gość Gosc

Ja mam podobnie. Dziś poprawność polityczna sprawia, że ludzie już nie są ze sobą szczerzy. Każdy mówi do siebie wierszem tak, by nie urazić drugiej osoby, przez co nikt niczego nie rozumie, lub rozumie jak chce.

Ja jestem innym. Wale prosto z mostu, czasami nawet w dość arogancki sposób. Wcześniej ludzie to doceniali. Nie raz słyszałem- Dlatego z Tobą o wszystkim rozmawiam, bo wiem, że nie będziesz owijał w bawełnę i powiesz mi prawdę. Ludzie nawet za to dziękowali.

Dziś praktycznie, nie mam przez to znajomych. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja mam podobnie. Dziś poprawność polityczna sprawia, że ludzie już nie są ze sobą szczerzy. Każdy mówi do siebie wierszem tak, by nie urazić drugiej osoby, przez co nikt niczego nie rozumie, lub rozumie jak chce.

Ja jestem innym. Wale prosto z mostu, czasami nawet w dość arogancki sposób. Wcześniej ludzie to doceniali. Nie raz słyszałem- Dlatego z Tobą o wszystkim rozmawiam, bo wiem, że nie będziesz owijał w bawełnę i powiesz mi prawdę. Ludzie nawet za to dziękowali.

e nie, cham zawsze był chamem i nikt nie doceniał. A jest  cienka granica między szczerością a chamstwem

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wiesz, mój partner jest właśnie tego typu człowiekiem. Jak mu coś nie pasuje to od razu wyjaśnia, jest szczery gdy ktoś pyta go o opinię itd.Jakoś ma znajomych, w pracy też bardzo go za te cechy cenią. Widocznie pomyliłeś bycie szczerym z chamstwem/prostactwem/wtrącaniem się w nie swoje sprawy itd. i dlatego wszyscy się do Ciebie odwrócili.

Gość Gosc
14 minut temu, Gość gość napisał:

Wiesz, mój partner jest właśnie tego typu człowiekiem. Jak mu coś nie pasuje to od razu wyjaśnia, jest szczery gdy ktoś pyta go o opinię itd.Jakoś ma znajomych, w pracy też bardzo go za te cechy cenią. Widocznie pomyliłeś bycie szczerym z chamstwem/prostactwem/wtrącaniem się w nie swoje sprawy itd. i dlatego wszyscy się do Ciebie odwrócili.

Albo poznawałem ludzi, którzy nie potrafili tego docenić. W pracy nie mam z tym problemu i ludzie mnie lubią. Mam powiedzmy 5 bliskich znajomych. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Albo poznawałem ludzi, którzy nie potrafili tego docenić. W pracy nie mam z tym problemu i ludzie mnie lubią. Mam powiedzmy 5 bliskich znajomych. 

Nikt nie docenia arogancji, bo to nie jest coś co należy doceniać.

Gość Gość

Znowu jakieś płaczliwe mameje, które swoje nieudacznictwo tłumaczą sobie niby tym, że gdzieś nie pasują. Żałosne.

Gość Akasha
46 minut temu, Gość Gość napisał:

Znowu jakieś płaczliwe mameje, które swoje nieudacznictwo tłumaczą sobie niby tym, że gdzieś nie pasują. Żałosne.

Bo ci żyła w doopie pięknie, forum jest od tego żeby rozmawiać 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Akasha napisał:

Bo ci żyła w doopie pięknie, forum jest od tego żeby rozmawiać 

Kolejna mameja. Nie rozpłacz się.