Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powinnam napisać smsa?

Tamara

Polecane posty

Gość Powinnam napisać smsa?

Cześć, kilka miesięcy temu pokłóciłam się z chłopakiem i zerwaliśmy, podczas ostatniej rozmowy już po rozstaniu jeszcze myślałam, ze damy radę to naprawić ale w końcu zaczęliśmy sobie wzajemnie wyrzucać jakieś bzudry i nazwał mnie bardzo brzydkim określeniem. Wysłałam mu potem SMS, gdzie tez nie byłam miła, i teraz nie wiem czy powinnam go przeprosić? To nie pierwszy raz kiedy on mnie obraził, ale mi jest niesamowicie głupio. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Powinnam napisać smsa? napisał:

Cześć, kilka miesięcy temu pokłóciłam się z chłopakiem i zerwaliśmy, podczas ostatniej rozmowy już po rozstaniu jeszcze myślałam, ze damy radę to naprawić ale w końcu zaczęliśmy sobie wzajemnie wyrzucać jakieś bzudry i nazwał mnie bardzo brzydkim określeniem. Wysłałam mu potem SMS, gdzie tez nie byłam miła, i teraz nie wiem czy powinnam go przeprosić? To nie pierwszy raz kiedy on mnie obraził, ale mi jest niesamowicie głupio. 

Nie potrzebujesz całonocnego treningu przed przeprosinami? Obawiam się żebyś kondycyjnie nie wysiadła.

Gość Tamara
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie potrzebujesz całonocnego treningu przed przeprosinami? Obawiam się żebyś kondycyjnie nie wysiadła.

Już wysiadam kondycyjnie, bo mimo ze on sam powiedział chamska rzecz ja mam okropne wyrzuty sumienia, chociaż zdaje sobie sprawę ze on pewnie nie odczytał smsa, bo zazwyczaj je usuwał.