Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina B

Twoje Mieszkanie Rafał Prądzynski Opinie OSZUST!

Polecane posty

Gość Janina B

Witam,  chciałam przestrzec przed tą firmą " Twoje Mieszkanie Rafał Prądzynski" jeżeli wogóle to można nazwać firmą. Wysiliłam się nawet by sprawdzić czy są w CEIDG i tak jest: 

TWOJE MIESZKANIE Rafał Prądzynski 
Przedsiębiorca: Rafał Prądzynski 
NIP: 5552036895 , REGON: 221830510

Oszustk jakich mało. Kręci męci - nie płaci pracownikom na czas a Ci potem pukają do mieszkania jak jacyś kryminaliści, zwleka itp. Chryste Panie co to ma być??? Mało tego... bo robi dobre pierwsze wrażenie i klient zaczyna mu ufać wiec BIERZE KASĘ a potem znika i wyłącza telefon jakby nigdy nic albo nie odbiera telefonu i zrzuca odpowiedzialność na drugiego wspólnika! Przestrzegam was przed tą firma bo szkoda waszych nerwów i ciężko zarobionych pieniędzy.

Dać Ci dobre ceny? Już wiesz dlaczego 🙂

Gość Tomasz

Witam, poszukuje informacji na temat p. Rafała, potrzebne mi to do sprawy sądowej, prosiłbym o kontakt na nr 513 475 272

Gość Oszukany klient

Również zostałem oszukany przez p. Rafała P, zgodził się przyjąć zlecenie , pobrał zaliczkę (kilka tys zł )i na tym się skończyło. Dużo obiecuje , następnie zwodzi klienta i jest przy tym arogancki. Nie wywiązał się z umowy i nie wykonał zlecenia . Najwyraźniej jego usługi to wyłudzanie zaliczek od klientów.  Zdecydowanie nie polecam i odradzam korzystania z usług tej firmy i tego pana .