Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Anka90

smartfon jaki polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 Anka90

hej, jaki smartfon polecacie na wakacje? wybieram sie niedlugo do tajlandii i chce zeby byl na dwie karty i mial wytzrymaly aparat po prostu ;) zeby sie nie zacinal. dzieki za wszelkie info

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Patricia
9 godzin temu, Go艣膰 Anka90 napisa艂:

hej, jaki smartfon polecacie na wakacje? wybieram sie niedlugo do tajlandii i chce zeby byl na dwie karty i mial wytzrymaly aparat po prostu 馃槈 zeby sie nie zacinal. dzieki za wszelkie info

Dwie karty na pewno bedziesz mia艂a w meizu i w innych chinskich - tam g艂ownie bym szuka艂a. Aparaty tez maja dobre, wiec powinny si臋 sprawdzic podczas twojego wyjazdu 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anusa

LG g4 DUAL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

xiaomi a2 lite ca艂kiem niez艂y i ma system czysty googla, fotki ok por贸wnywalne z telefonami za 1500z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ghb

Redmi 7.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sebek
Dnia 29.06.2019 o 00:34, Go艣膰 Patricia napisa艂:

Dwie karty na pewno bedziesz mia艂a w meizu i w innych chinskich - tam g艂ownie bym szuka艂a. Aparaty tez maja dobre, wiec powinny si臋 sprawdzic podczas twojego wyjazdu 馃槈

W meizu m8 bodajze bedzie, w nizszym m6t te偶. Nie wiem jak we 'flagowcach', ale mysle ze tez powinny byc, a tam bedziesz miala kozacki aparat. podpytaj w sklepach聽 elektro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shot in the dark
22 minuty temu, Go艣膰 sebek napisa艂:

W meizu m8 bodajze bedzie, w nizszym m6t te偶. Nie wiem jak we 'flagowcach', ale mysle ze tez powinny byc, a tam bedziesz miala kozacki aparat. podpytaj w sklepach聽 elektro.

W iPhone nie ma wej艣cia na 2 karty, a najlepszy aparat na rynku ma Huawei 30 pro, z tym, 偶e niebawem sko艅czy mu si臋 wsparcie dla aplikacji Google i FB.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S贸wka
15 godzin temu, Go艣膰 Shot in the dark napisa艂:

W iPhone nie ma wej艣cia na 2 karty, a najlepszy aparat na rynku ma Huawei 30 pro, z tym, 偶e niebawem sko艅czy mu si臋 wsparcie dla aplikacji Google i FB.

Ale tu by艂a mowa o meizu 馃檪聽meizu ma dual sim, wysokie parametry aparatu itp itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shot in the dark
21 minut temu, Go艣膰 S贸wka napisa艂:

Ale tu by艂a mowa o meizu 馃檪聽meizu ma dual sim, wysokie parametry aparatu itp itd.

No nie bardzo.

16 godzin temu, Go艣膰 sebek napisa艂:

Flagowce to np. iPhone i Samsung.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Naszaa
Dnia 28.06.2019 o 23:25, Go艣膰 Ghb napisa艂:

Redmi 7.

Zgadzam si臋 z przedm贸c膮 - Xiaomi redmi note 7 to naprawd臋 dobry wyb贸r. Jest przede wszytskim tani i niesamowicie wydajny. A w play bez abonamentu kosztuje teraz tylko 898 z艂 馃槷

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Narnia

Meizu. Jesli masz wiecej kasy, to 16stka, jesli mniej chcesz przeznaczyc, to np. m8

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 volle
Dnia 21.07.2019 o 09:41, Go艣膰 Narnia napisa艂:

Meizu. Jesli masz wiecej kasy, to 16stka, jesli mniej chcesz przeznaczyc, to np. m8

X8 powinien da膰 rad臋 ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leor
Dnia 21.07.2019 o 09:41, Go艣膰 Narnia napisa艂:

Albo poczekac na 17stke, bo premiera b edzie za raptem kilka miesiecy a przez ten czas odlozyc troche kasy, bo smartfon bedzie konkretny 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Reto
Dnia 28.06.2019 o 15:21, Go艣膰 Anka90 napisa艂:

hej, jaki smartfon polecacie na wakacje? wybieram sie niedlugo do tajlandii i chce zeby byl na dwie karty i mial wytzrymaly aparat po prostu 馃槈 zeby sie nie zacinal. dzieki za wszelkie info

MEIZU maj膮 dualsimy, x8 powinien ju偶 wystarczy膰, ko艂o tysi膮ca powinno starczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwiaa

Ja bardzo polecam wszlekie smartfony nowej generacji od producenta chi艅skiego Xiaomi. Ja sama wersj臋 Xiaomi Mi 8 Lite od 4 msc i jestem zachwycona wydajno艣ci膮 tego telefonu, 艣wien膮 jako艣ci膮 d藕wi臋ku nawet na g艂o艣nikach. jedynym minusem w wersji Lite jest niestety bateria, ale ja si臋 nie tym nie przejmuje w dobie powerbank贸w ;D聽
A w Play w promocji za jakie艣 850 z艂 do dostania. taniej ni偶 ja w USA kupi艂am -.-聽

Udost臋pnij ten post

Dnia 25.04.2021 o 15:29, Prawdom贸wny napisa艂:

A ja polecam telefony od Apple i od Sony. Te dwie firmy produkuj膮ce elektronik臋 s膮 wed艂ug mnie bardzo dobre.

聽Nie ka偶dy lubi iphone i nie ka偶dego w og贸le sta膰.

Udost臋pnij ten post

23 godziny temu, doris9 napisa艂:

Ja lubi臋 i mnie sta膰, jestem w艂a艣cicielem Iphone 7, kupi艂em go w styczniu w tym roku. Dobrze si臋 sprawuje.

Udost臋pnij ten post

3 godziny temu, Prawdom贸wny napisa艂:

Ja lubi臋 i mnie sta膰, jestem w艂a艣cicielem Iphone 7, kupi艂em go w styczniu w tym roku. Dobrze si臋 sprawuje.

A gdzie kupowa艂e艣 Iphone a ? U nich w autoryzowanym sklepie czy w jakim艣 innym miejscu ?

Udost臋pnij ten post

Dnia 29.04.2021 o 17:58, doris9 napisa艂:

Moim zdaniem jab艂ko ma dosy膰 specyficzny system no i generalnie jest mocno hermetyczny. Podobno, albo si臋 cz艂owiek przyzwyczaja i potem nie chce niczego innego albo wr臋cz przeciwnie 馃槃

Udost臋pnij ten post

13 godzin temu, Tisaneria napisa艂:

A gdzie kupowa艂e艣 Iphone a ? U nich w autoryzowanym sklepie czy w jakim艣 innym miejscu ?

W Internecie na Allegro za pomi臋dzy 900z艂-1000z艂. Pisa艂o tam, 偶e to jest telefon oryginalny, powystawowy.

Udost臋pnij ten post

Dnia 1.05.2021 o 10:16, Prawdom贸wny napisa艂:

W Internecie na Allegro za pomi臋dzy 900z艂-1000z艂. Pisa艂o tam, 偶e to jest telefon oryginalny, powystawowy.

unikam takich pseudo sklep贸w. powystawowy? czyli u偶ywany nie znanego pochodzenia i jeszcze mo偶e bez gwarancji? lepiej kupic w sklepie z pe艂nym podatkiem a nie jakie艣 kombinowanie vat-mar偶y

Dnia 30.04.2021 o 20:51, Tisaneria napisa艂:

Moim zdaniem jab艂ko ma dosy膰 specyficzny system no i generalnie jest mocno hermetyczny. Podobno, albo si臋 cz艂owiek przyzwyczaja i potem nie chce niczego innego albo wr臋cz przeciwnie 馃槃

zgadzam si臋, je偶eli kto艣 ma maca w domu to super miec te偶 iphone - system bardzo fajnie wsp贸艂pracuje

Dnia 30.04.2021 o 17:10, Prawdom贸wny napisa艂:

a lubi臋 i mnie sta膰, jestem w艂a艣cicielem Iphone 7, kupi艂em go w styczniu w tym roku. Dobrze si臋 sprawuje.

sta膰 ci臋? iphone 7 mia艂 premiere ponad 5 lat temu i teraz kosztuje grosze. wola艂 bym za te pieniadze kupi膰 cos nowego czy nowszego ni偶 starego dziadka z bateri膮 kt贸ra wytrzymuje 4h.

Udost臋pnij ten post

Dnia 25.04.2021 o 12:02, doris9 napisa艂:

Gdzie kupujecie smartfony?

Witaj,

Je偶eli chodzi o elektronik臋 u偶ytkow膮 to najlepiej kupowa膰 j膮 w sklepach oferuj膮cy szeroki wyb贸r, odpowiednie doradztwo oraz dost臋p do us艂ug posprzeda偶owych. Je偶eli planujesz zakup zach臋cam do odwiedzenia jednego z naszych sklep贸w.

Dnia 29.04.2021 o 17:58, doris9 napisa艂:

Urz膮dzenia Apple maj膮 swoje grono odbiorc贸w, kt贸rzy chwal膮 sobie stabilno艣膰 urz膮dze艅 oraz ich wysok膮 jako艣膰. Je偶eli Klientowi bardzo zale偶y na tej marce mo偶emy zaoferowa膰 sprzeda偶 rataln膮.

Pozdrawiam

Jarek

Doradca Online Komputronik

Udost臋pnij ten post

22 godziny temu, tymek69 napisa艂:

sta膰 ci臋? iphone 7 mia艂 premiere ponad 5 lat temu i teraz kosztuje grosze. wola艂 bym za te pieniadze kupi膰 cos nowego czy nowszego ni偶 starego dziadka z bateri膮 kt贸ra wytrzymuje 4h.

Witaj,

Faktycznie za kwot臋 wydan膮 na kilkuletniego Iphone mo偶na ju偶 kupi膰 du偶o nowszych sprz臋t z ciekawszym designem. Jednak mi艂o艣nika Apple ci臋偶ko skusi膰 innym urz膮dzeniem, szczeg贸lnie z systemem Android ;).

22 godziny temu, tymek69 napisa艂:

unikam takich pseudo sklep贸w. powystawowy? czyli u偶ywany nie znanego pochodzenia i jeszcze mo偶e bez gwarancji? lepiej kupic w sklepie z pe艂nym podatkiem a nie jakie艣 kombinowanie vat-mar偶y

Bardzo trafne spostrze偶enie! Urz膮dzenia powystawowe kusz膮 cenami ale cz臋sto "gwarancja" jest tylko rozruchowa. W przypadku dro偶szych urz膮dze艅 jak komputer stacjonarny czy laptop lepiej dop艂aci膰 i zyska膰 pewno艣膰 otrzymania pe艂nej gwarancji producenta.

Pozdrawiam

Jarek

Doradca Online Komputronik

Udost臋pnij ten post

A czy macie w swojej ofercie leasing sprz臋tu ? Jakie tutaj s膮 warunki itd ?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰