Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ygy

Facet uderzył..

Polecane posty

Gość Ygy

Jestem z nim 9 miesięcy, jest starszy 10 lat.Zawsze był nerwowy. Ostatnio uderzył mnie w ramię podczas kłótni, kilka razy groził, że zrobi mi krzywdę. Jego wybuchy agresji mnie przerażają. Wiem, że powinnam go zostawić po tym wszystkim, ale kocham go, zawsze był dobry dla mnie. Boję się, że to się powtórzy.. nie wiem co mam zrobić

Gość Gość
25 minut temu, Gość Ygy napisał:

Jestem z nim 9 miesięcy, jest starszy 10 lat.Zawsze był nerwowy. Ostatnio uderzył mnie w ramię podczas kłótni, kilka razy groził, że zrobi mi krzywdę. Jego wybuchy agresji mnie przerażają. Wiem, że powinnam go zostawić po tym wszystkim, ale kocham go, zawsze był dobry dla mnie. Boję się, że to się powtórzy.. nie wiem co mam zrobić

Powtórzy się na 100%, to klasyk gatunku (poczytak sobie historie innych kobiet). Zaczyna sie od jednego uderzenia, przeprosin i obiecywania ze to 1wszy i ostatni raz a potem sa kolejne razy i tak to sie zawsze rozkreca. Widać ze facet nerwowy i prędzej czy później zacznie Cie bic. No ale Ty go tak kooochasz więc i tak go nie zostwisz, co tu po naszych radach.