Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

jak chcesz mieć ze mną tygrysiątka to bierz mnie teraz nagle

Polecane posty

Gość gość
2 minuty temu, Gość xDD napisał:

długa broda Alby do której modli się Wieczorna xD ht tp://celebritiessb.blog spot.com/2011/11/jessica-alba-without-makeup.html?m=1

ale to oczywiście Jolie jest brzydka xDDD (körwa Angie jest 25 lat starsza ode mnie a oddał bym wszystko zeby ze mna poszła do wyra xD) 

a Nimfe która ma dwa razy delikatniejszy dół twarzy i połowe krótszą brodę Wieczorna Lochorna nęka od kilku lat wyzywając od szczęket xD jaka hipokryzja paszteta xD i wiadomo Alby tez bym nie wyrzucił bo jest ładna ale chodzi o hipokryzje tego pëdofilskiego dauna Wieczornej  xD 

W punkt. I żeby nie było. Bo zaraz manipulantka Wieczorna zacznie jojczyć że ktokolwiek tutaj wyzywa jej idolkę i te sprawy. Nikt  normalny nie twierdzi że J. Alba jest brzydka. Albo że A. Jolie musi się każdemu podobać. Chodzi o zajadłość i hipokryzję Wieczornej. O to że jej idolki w postaci tej całej Alby nie można nawet grzecznie skrytykować, ale już po Jolie taka Wieczorna jechać może 😂 I jeszcze wszyscy jeszcze mają jej przytakiwać 😂 To raz. Dwa. To chore prześladowanie Nimfy przez Wieczorną za niby za szczupłą szczękę w sytuacji gdzie Alba, którą każdemu Wieczorna wpycha jako jedyny wzorzec urody ma mega długą brodę i kwadratową szczękę jest zwyczajnie śmieszne i pokazuje brak obiektywizmu tej stalkerki. Nimfa ma dwa razy delikatniejszy dół buzi ale w niej dopatrujesz się ostrych rysów a w swojej idolce nie widzisz dwa razy mocniejszych rysów 😂 Żenada. Teksty dotyczące nękania Nimfy i próbowania jej dokuczyć także na tle urody widzę już na tych forach dobry trzeci rok. Trzeba być totalnym zj/ebem żeby mieć na czyimś punkcie taką obsesję. Rzeczywiście Wieczorną musiało dobić w Nimfie podobieństwo do jej idolki ale jej hipokryzja i wybiórcza ślepota są już chorobliwie karykaturalne. Nawet nie wspominam o prymitywnym śmianiu się z kogoś o wyglądzie Jolie bo to jest żenada. Czytać już tego się nie da. Straszne kompleksy masz kobieto ale na forum ich nie wyleczysz.

Gość xDD
2 minuty temu, Gość gość napisał:

W punkt. I żeby nie było. Bo zaraz manipulantka Wieczorna zacznie jojczyć że ktokolwiek tutaj wyzywa jej idolkę i te sprawy. Nikt  normalny nie twierdzi że J. Alba jest brzydka. Albo że A. Jolie musi się każdemu podobać. Chodzi o zajadłość i hipokryzję Wieczornej. O to że jej idolki w postaci tej całej Alby nie można nawet grzecznie skrytykować, ale już po Jolie taka Wieczorna jechać może 😂 I jeszcze wszyscy jeszcze mają jej przytakiwać 😂 To raz. Dwa. To chore prześladowanie Nimfy przez Wieczorną za niby za szczupłą szczękę w sytuacji gdzie Alba, którą każdemu Wieczorna wpycha jako jedyny wzorzec urody ma mega długą brodę i kwadratową szczękę jest zwyczajnie śmieszne i pokazuje brak obiektywizmu tej stalkerki. Nimfa ma dwa razy delikatniejszy dół buzi ale w niej dopatrujesz się ostrych rysów a w swojej idolce nie widzisz dwa razy mocniejszych rysów 😂 Żenada. Teksty dotyczące nękania Nimfy i próbowania jej dokuczyć także na tle urody widzę już na tych forach dobry trzeci rok. Trzeba być totalnym zj/ebem żeby mieć na czyimś punkcie taką obsesję. Rzeczywiście Wieczorną musiało dobić w Nimfie podobieństwo do jej idolki ale jej hipokryzja i wybiórcza ślepota są już chorobliwie karykaturalne. Nawet nie wspominam o prymitywnym śmianiu się z kogoś o wyglądzie Jolie bo to jest żenada. Czytać już tego się nie da. Straszne kompleksy masz kobieto ale na forum ich nie wyleczysz.

sama prawda ale pewnie znowu uaktywnisz zbyt dużą ilością napisanej prawdy Wieczorną i psycholka znowu zrobi nam tutaj padakę na kolejnych dziesięć postów xD a może i więcej biorąc pod uwagę że maciora żegnała się już dzisiaj jakieś 10 razy i dalej nie potrafi stąd wyjść xD

Gość Gość

To na chúj czytasz i piszesz długie komentarze przeżywając jak mrówka okres moje teksty jojczydłaku fiflaku? Karykaturalne jak twoja osoba.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Hmm ? napisał:

Inne znacznie gorsze rzeczy rzekomo mnie dotyczace potrafisz opisywać z taką namiętnościa jakbyś była ich naocznym świadkiem więc skąd nagle ten problem z brakiem wyobraźni? Moja peezde bez dna wrecz z estyma wspominasz. Cytując twoja kolejna upośledzona umysłowo koleżankę: Hmm ?

Nie wiem do kogo pijesz ale ja akurat zawsze opieram się na tym jakie dowody na siebie zostawiasz. Nie mierz swoją miarą. Mnie daleko do wymyślania o kimś pedo/filskich fantazji czy przypisywania każdego randomowego profilu bez pomyślunku na rachunek prawdopodobieństwa. No deb/ilka z ciebie i tyle. Psychiczna na dodatek.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To na chúj czytasz i piszesz długie komentarze przeżywając jak mrówka okres moje teksty jojczydłaku fiflaku? Karykaturalne jak twoja osoba.

Po to żebyś widziała jak pie/rdolisz i jak zakłamaną wszą jesteś. Nie dziękuj. Z ciebie nawet karykatury by nie było bo nikt nie robi karykatur o takich śmi/eciach. Nie oszukujmy się. 

Gość xDD
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

karykaturalna to jest twoja wybiórcza ślepota wieczorna xD zaorałaś się znowu totalnie z brakiem obiektywizmu w sprawie swojej ofiary a alby xD masakra xD

Gość xDD

tez zaraz opuszczam kram jak lezak bo bede smierdzial po za dlugiej interakcji z lochorna xD nie ma co

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie wiem do kogo pijesz ale ja akurat zawsze opieram się na tym jakie dowody na siebie zostawiasz. Nie mierz swoją miarą. Mnie daleko do wymyślania o kimś pedo/filskich fantazji czy przypisywania każdego randomowego profilu bez pomyślunku na rachunek prawdopodobieństwa. No deb/ilka z ciebie i tyle. Psychiczna na dodatek.

Po co wymyślać coś czym atencyjny człowiek sam się dzieli w necie? Sama stawiasz się w świetle taniej szmaty. Kto normalny upublicznia zdjęcia w bieliźnie chwaląc się ciałem na forum dla przegrywow? Naprawdę wierzysz że jesteś zajebista? To współczuję bo to musi być straszne sprzedać się za darmo choć to paradoks. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Po to żebyś widziała jak pie/rdolisz i jak zakłamaną wszą jesteś. Nie dziękuj. Z ciebie nawet karykatury by nie było bo nikt nie robi karykatur o takich śmi/eciach. Nie oszukujmy się. 

Ja nie potrzebuję udawanych obrońców marnej jakości bo to uraga mojej godności więc zanim zaczniesz pisać coś o moim fałszu spójrz na szopkę która odpiērdalasz za każdym razem gdy próbujesz być kimś lepszym ode mnie.To ty opisujesz swoje żałosne życie na forum dla znerwicowanych a później masz pretensje że ktoś ci to wytyka. Jesteś najbardziej chora kobietą z jaką miałam do czynienia. Przypadek z serii beznadziejnych zupełnie. Niestety tak to juz jest gdy się kupczy własnym ryjem w czeluściach netu dla minuty poklasku u stulejarzy. 

Gość To błąd.

Pamiętaj że dzięki licznym zdjęciom i opisywanym dokładnie zdarzeniom z życia jesteś bardzo łatwo rozpoznawalna dla ludzi którzy znają cie z prawdziwego zycia. Nie brałaś tego nigdy pod uwagę?

Gość xDD
7 minut temu, Gość To błąd. napisał:

Pamiętaj że dzięki licznym zdjęciom i opisywanym dokładnie zdarzeniom z życia jesteś bardzo łatwo rozpoznawalna dla ludzi którzy znają cie z prawdziwego zycia. Nie brałaś tego nigdy pod uwagę?

JUŻ SIĘ ZACZYNA GROŻENIE NIMFETCE PRZEZ WIECZORNĄ XDD JAKBY KTOŚ NIE WIDZIAŁ XD WIEDZIAŁEM XD

Gość xDD

Wieczorna masz jakiś creepy ołtarzyk z rzeczami Nimfy w domu xD? Na tym jakaś świeczka czy coś xD Vodoo i masturbacja na przemian pö...? xD 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość xDD napisał:

JUŻ SIĘ ZACZYNA GROŻENIE NIMFETCE PRZEZ WIECZORNĄ XDD JAKBY KTOŚ NIE WIDZIAŁ XD WIEDZIAŁEM XD

Ludzie niezrownowazeni psychicznie widzą groźby tam gdzie ich nie ma. Typowe jak u sylwii s. Włączenie capsa nie sprawi że twoja wypowiedź nabierze mocy i będzie zauważona. 

Gość xDD
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja nie potrzebuję udawanych obrońców marnej jakości bo to uraga mojej godności więc zanim zaczniesz pisać coś o moim fałszu spójrz na szopkę która odpiērdalasz za każdym razem gdy próbujesz być kimś lepszym ode mnie.To ty opisujesz swoje żałosne życie na forum dla znerwicowanych a później masz pretensje że ktoś ci to wytyka. Jesteś najbardziej chora kobietą z jaką miałam do czynienia. Przypadek z serii beznadziejnych zupełnie. Niestety tak to juz jest gdy się kupczy własnym ryjem w czeluściach netu dla minuty poklasku u stulejarzy. 

ale idj/otko jak ty jej przypisujesz strony na podstawie zbieżności nicków to o czym my mówimy xD jakbyś chociaż jakieś realne dowody na jej tożsamość miała xD chociaż dla ciebie lepiej nie bo wtedy policja już musiałaby by się zająć xD dla nas dobrze xD  niektóre z tych stron były takie że się w ogóle nie pokrywają z nimfą i jej wiekiem datami xD o ile pamiętam bo piszę na podstawie tego co sprawdzałem w momencie afery którą swoim stalkingiem i pogróżkami jeszcze na kowbo wywołałaś i tego co jest w sekcji na chanie xD ja nie jestem takim schizolskim freakiem żeby to analizować godzinami xD dla jasności xD 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość xDD napisał:

Wieczorna masz jakiś creepy ołtarzyk z rzeczami Nimfy w domu xD? Na tym jakaś świeczka czy coś xD Vodoo i masturbacja na przemian pö...? xD 

Żadne voodoo niepotrzebne w twoim przypadku... az tak wyjątkowa nie jesteś by się zaśmiecać czarną magią z Twojego powodu. Schlebiasz sobie jak zwykle. Te xd heheszki są żenujące. 

Gość xDD
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ludzie niezrownowazeni psychicznie widzą groźby tam gdzie ich nie ma. Typowe jak u sylwii s. Włączenie capsa nie sprawi że twoja wypowiedź nabierze mocy i będzie zauważona. 

przez ciebie na pewno będzie zauważona locho xD jak widać xD 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość xDD napisał:

ale idj/otko jak ty jej przypisujesz strony na podstawie zbieżności nicków to o czym my mówimy xD jakbyś chociaż jakieś realne dowody na jej tożsamość miała xD chociaż dla ciebie lepiej nie bo wtedy policja już musiałaby by się zająć xD dla nas dobrze xD  niektóre z tych stron były takie że się w ogóle nie pokrywają z nimfą i jej wiekiem datami xD o ile pamiętam bo piszę na podstawie tego co sprawdzałem w momencie afery którą swoim stalkingiem i pogróżkami jeszcze na kowbo wywołałaś i tego co jest w sekcji na chanie xD ja nie jestem takim schizolskim freakiem żeby to analizować godzinami xD dla jasności xD 

Ja wiem o czym ja mówię więc twoja padaka ci nie pomoże. Dobranoc. 

Gość xDD
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Żadne voodoo niepotrzebne w twoim przypadku... az tak wyjątkowa nie jesteś by się zaśmiecać czarną magią z Twojego powodu. Schlebiasz sobie jak zwykle. Te xd heheszki są żenujące. 

ty naprawdę myślisz że piszesz z nimfą? jesteś żałosna tak bardzo xD naprawdę nie zdajesz sobie nawet sprawy jakim pośmiewiskiem jesteś  Wieczorna xD moze budziłaś kiedyś jakieś negatywne emocje jak groziłaś ludziom ale teraz to beka z ciebie xD

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja wiem o czym ja mówię więc twoja padaka ci nie pomoże. Dobranoc. 

Chyba jednak nie wiesz. Jak zwykle, podobnie jak większość chorych psychicznie ludzi, posługujesz się w swoich nieudolnych przewidywaniach projekcją i tym, co sobie w tej swojej chorej głowie uroisz i dopiszesz. Bardzo się zdziwisz, gdy zobaczysz, jak bardzo pozory mylą, Rubacho. To że coś wydaje się logiczne (choć w tym przypadku nawet nie) nie znaczy z automatu że jest prawdziwe. O. Chociaż Teorii Spiskowych i Atora nie polecam, bo jeszcze bardziej odlecisz w tej swojej schizofrenii Rubaszku. Pozdrów starą. Ja w przeciwienstwie do ciebie jadę na tym co ty napisałaś. Ot co. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość xDD napisał:

ty naprawdę myślisz że piszesz z nimfą? jesteś żałosna tak bardzo xD naprawdę nie zdajesz sobie nawet sprawy jakim pośmiewiskiem jesteś  Wieczorna xD moze budziłaś kiedyś jakieś negatywne emocje jak groziłaś ludziom ale teraz to beka z ciebie xD

Brak słów na psycholkę 😅 Mnie ona rzeczywiście dzisiaj przeraziła. Tylko że swoim własnym stanem psychicznym. Tak źle to z nią jeszcze nie było. Obsesja na tle ofiary nawet większa niż lata temu plus znowu te omnipotentne rojenia. 

Gość gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale jakoś ty zauważyłaś i nawet orgazm widzę, że był 😅😎

Gość gość
21 minut temu, Gość To błąd. napisał:

Abstra...ąc od tego do kogo piszesz i kogo we mnie widzisz...Zapominasz Wieczorna że to działa w obie strony. Jeśli ty ją znasz to ona zna ciebie. A tutaj już tylko krok do mocno nieprzyjemnej konfrontacji czy procesu cywilnego, który mając twoje dane ona może założyć ot tak. Nie szarpiąc się z policją czy GIODO o dane i mogąc udowodnić zagrożenie z twojej strony (skoro wiesz kim Nimfa jest). Pamiętaj, że zawsze, ale to zawsze, szukając konkretnej osoby czy tym bardziej ją znając pozostawiasz ślady. Dobranoc 🐽😘

Gość Gość

Ale jakoś ty zauważyłaś i nawet orgazm widzę, że był 😅😎

Owszem był ale na pewno nie dzięki tobie. Przecież do mnie piszesz więc siła rzeczy zauważyłam. Twoje argumenty sięgają dna. To zabawne jak nie bierzesz pod uwagę innego scenariusza niż ten że jestem pedofilka zazdrosna o ciebie 🤣 świat jest mały skarbie a Internet nie zapomina co powinno być dla ciebie ważne na przyszłość...papa.

Gość xDD
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Abstra...ąc od tego do kogo piszesz i kogo we mnie widzisz...Zapominasz Wieczorna że to działa w obie strony. Jeśli ty ją znasz to ona zna ciebie. A tutaj już tylko krok do mocno nieprzyjemnej konfrontacji czy procesu cywilnego, który mając twoje dane ona może założyć ot tak. Nie szarpiąc się z policją czy GIODO o dane i mogąc udowodnić zagrożenie z twojej strony (skoro wiesz kim Nimfa jest). Pamiętaj, że zawsze, ale to zawsze, szukając konkretnej osoby czy tym bardziej ją znając pozostawiasz ślady. Dobranoc 🐽😘

czyli groźby rozbicia Nimfetce głowy i tego że będzie mieć prz/e...e nabierają w takiej sytuacji mocy prawnej? ale jaja, to się id/iotka wkopała, ja podejrzewałem że ta locha ją będzie znać z realnego życia na 90%

Gość gość
Przed chwilą, Gość xDD napisał:

czyli groźby rozbicia Nimfetce głowy i tego że będzie mieć prz/e...e nabierają w takiej sytuacji mocy prawnej? ale jaja, to się id/iotka wkopała, ja podejrzewałem że ta locha ją będzie znać z realnego życia na 90%

Moc prawną ma każda groźba. Ale wiadomo że dla organów ścigania ważna jest możliwość realizacji. Jak to ktoś z jej otoczenia to będzie grubo.

Gość Gość

Jak zwykle sądy i sprawy...nudna jesteś i goloslowna. Na mnie to nie działa. Uważaj na siebie. Bo się zdziwisz. 

Gość gość
21 minut temu, Gość xDD napisał:

Nie zdziwiłoby mnie to 😄 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak zwykle sądy i sprawy...nudna jesteś i goloslowna. Na mnie to nie działa. Uważaj na siebie. Bo się zdziwisz. 

To już akurat jest groźba Wieczorna macioro. Nieważne do kogo kierowana. Obawiam się że zdziwisz się prędzej. O wieleee prędzej 😏

Gość Gość

Gdy ktoś ci powie uważaj na siebie to traktujesz to jak groźbe? Znowu paranoja daje znać o sobie. Bo się zdziwisz także ma według ciebie znamiona groźby? Masz kobieto urojenia i usilnie dopatrujesz się rzeczy których nie ma 😘 no to do ponownego zobaczenia w przyszłym tygodniu 😎

Gość xDD
8 minut temu, Gość Gość napisał:

ja pierdöle Nimfa jak to czytasz to idź z tym na komisariat. zaczyna sie znowu xD wiedzialem ze sie zacznie w paszteciarze obsesja od urody i pójdzie do gróźb dalej xD standard