Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

jak chcesz mieć ze mną tygrysiątka to bierz mnie teraz nagle

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Broken lubisz z dupy do ust? 

Brokuła nie bierze w żaden otwór. Zapłodnienie przez pipete nie mylić z pipa więc już się tak nie podniecaj.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość Gość napisał: Może w twoim świecie neutralny komentarz do jakiegoś faceta na forum to lizanie mu jaj co wmawia mi twoja psychiczna koleżanka ale nie w moim. Lepiej się pochwal jak ci idzie zarywanie do ułomy brokuły. Widzę że kiepsko w chúj uważaj bo ona może mieć fiuta starszego niż ty. X a co jest takiego fajnego w 🐸, oprócz 3 laptopów ledwozipiacych 3,5 roku szkoły po liceum i 4tys w szufladzie którymi się chwalił, taki nevad dał mu kosza bez mrugnięcia okiem 😉

W porównaniu do dèbila którym jesteś to wiele. Broken to twoje przeznaczenie. Jesteście identyczni. Bierz jom tygrysie i wygryz jej pisie. 

Gość Gość

Przynajmniej zrobił jakiś progres a ty wciąż tkwisz w zyebaniu i piwnicy od czasów kowbo. No może mniej płaczesz caps lockiem po nocach że masz 13 cm pènisa i że w śmietniku nic nie było. Wstyd ci przed brokuła i zgrywasz prawienormalsa. 

Gość Gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: W porównaniu do dèbila którym jesteś to wiele. Broken to twoje przeznaczenie. Jesteście identyczni. Bierz jom tygrysie i wygryz jej pisie.  X tak myślałem, że tak odpiszesz 😉 zakochana w 🐸😂

Dziwnie interprerujesz zakochanie...ale czego się spodziewać po prawie 40 letnim präwiku na bezrobociu. 

Gość gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Brokuła nie bierze w żaden otwór. Zapłodnienie przez pipete nie mylić z pipa więc już się tak nie podniecaj.

To kiepsko niech sobie znajdzie jakiegoś geja na biały związek 

Gość gość

nieładnie leżaczku odpowiadać agresją na agresję i atakować kobiety, niegrzeczny leżaczek 😪

Gość gość
34 minuty temu, Gość Gość napisał:

Weszłam w ten temat z pewnością że przeczytam coś w stylu wieczi blabla i oczywiście miałam rację. Ty sobie zdajesz sprawę krētynko że nie piszesz do wieczi bo jej tu nie było aż do teraz? Zakochałas się we mnie że ciągle o mnie piszesz?

Tak locho, na pewno Tygryska zakochała się w takim zaburzonym przegrywie jak ty 😅 Chciałabyś 😅 

Sama ją prowokujesz dopuszczając się wobec Broken stalkingu w 95 procentach zakładanych przez nią tematów a potem się dziwisz że dziewczyna widzi ciebie także w tych 5 procentach w których ciebie akurat CHWILOWO (bo jak powyżej widać w końcu zawsze przyleziesz no lajfie) nie ma...

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziwnie interprerujesz zakochanie...ale czego się spodziewać po prawie 40 letnim präwiku na bezrobociu. 

Wypowiedziała się specjalistka od uczuć w postaci Wieczornej 😅 Zamilcz w końcu zaburzona przegrywko. 

Gość Gość

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Dziwnie interprerujesz zakochanie...ale czego się spodziewać po prawie 40 letnim präwiku na bezrobociu.  X 9 lat mi dodalas taki męski jestem 😓😱 a chciała byś być z 🐸 tak szczerze 😉😏

Tak szczerze to nie. Masz urojenia i powtarzasz pierdy z dupy swojej histeryczki która szuka byle pretekstu by ukazać moje zyebanie. Otóż informuje cie że kermit żaba nigdy nie był i nie będzie w moim typie. Choć nadal podtrzymuje że przy tobie jest geniuszem ale o to akurat łatwo 🤣 musisz być obleśny totalnie w realu.

Gość gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, Gość gość napisał: nieładnie leżaczku odpowiadać agresją na agresję i atakować kobiety, niegrzeczny leżaczek      X wieczi nie jest atakowana, ja bym ją jeszcze pchnal w ramiona 🐸😂

Nawet Żaba os/rał jej nieudolny podryw...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Wypowiedziała się specjalistka od uczuć w postaci Wieczornej 😅 Zamilcz w końcu zaburzona przegrywko. 

Chúj ci w dupe. To że się tu pojawisz za pies za cieczka było oczywiste. Żałosne. Nie podniecaj się tak i nie nakręcaj bo walę na ciebie mentalnie kloca słonia.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak szczerze to nie. Masz urojenia i powtarzasz pierdy z dupy swojej histeryczki która szuka byle pretekstu by ukazać moje zyebanie. Otóż informuje cie że kermit żaba nigdy nie był i nie będzie w moim typie. Choć nadal podtrzymuje że przy tobie jest geniuszem ale o to akurat łatwo 🤣 musisz być obleśny totalnie w realu.

Alternatywną wersję rzeczywistości tworzysz Wieczorna? O ile mnie pamięć nie myli to ty zaczęłaś wprowadzać obsesyjnie postać owej "histeryczki" (której życiem nawiasem mówiąc żyjesz 3 czy 4 rok z rzędu) do twoich dyskusji z Kermitem. I to właśnie jej osobą wycierałaś sobie tą parszywą mor/dę i próbowałaś zwracać uwagę Żaby próbując go nieudolnie wciągnąć w spiskowanie przeciwko niej. Robiłaś to dobrze wiedząc że jej postać wzbudza w nim spore emocje. W porównaniu do twojej mdłej  osobowości przyciągającej tylko chorymi hejtami czy zboczeniami. Niestety jak zawsze ci się nie udało 😂

Gość Gość

I jak brokuło? O to ci chodziło szmato prawda 🤣 globus h. uważam za aktywny. 

Złanoc brokułełe. 

Gość Haha
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chúj ci w dupe. To że się tu pojawisz za pies za cieczka było oczywiste. Żałosne. Nie podniecaj się tak i nie nakręcaj bo walę na ciebie mentalnie kloca słonia.

Oj Wieczi. To że mnie będziesz usilnie przekonywać o swojej rzekomej obojętności bynajmniej nie sprawi że stanie się to rzeczywistością 😂

Jesteś taka żałosna z tym całym swoim prostactwem i nieudacznym dystansowaniem się od tematów które w oczywisty sposób ciebie triggerują 😂 Miłego orgazmu Locho 😘🐽

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I jak brokuło? O to ci chodziło szmato prawda 🤣 globus h. uważam za aktywny. 

Złanoc brokułełe. 

Znowu ciebie ścisnęło w tym ułomnym ospermionym gardle Wieczi? Jejku. To przykre. Może to kara za te pierdoły które tutaj na bieżąco wypisujesz. Albo po prostu zje/banie mózgowe 😓 Obstawiam to drugie mentalna kaleko 😓 To jak jest?

Gość xDD
6 minut temu, Gość gość napisał:

O ile mnie pamięć nie myli to ty zaczęłaś wprowadzać obsesyjnie postać owej "histeryczki" (której życiem nawiasem mówiąc żyjesz 3 czy 4 rok z rzędu) do twoich dyskusji z Kermitem. I to właśnie jej osobą wycierałaś sobie tą parszywą mor/dę i próbowałaś zwracać uwagę Żaby próbując go nieudolnie wciągnąć w spiskowanie przeciwko niej.

potwierdzam, na to są linki albo wystarczy wejść na profil Żaby, żałosny podryw paszczura Wieczornej na wspólnego przeciwnika xD 

Gość xDD
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Znowu ciebie ścisnęło w tym ułomnym ospermionym gardle Wieczi? Jejku. To przykre. Może to kara za te pierdoły które tutaj na bieżąco wypisujesz. Albo po prostu zje/banie mózgowe 😓 Obstawiam to drugie mentalna kaleko 😓 To jak jest?

nie tylko mentalna xD

Gość Gość

2 minuty temu, Gość Gość napisał: Tak szczerze to nie. Masz urojenia i powtarzasz pierdy z dupy swojej histeryczki która szuka byle pretekstu by ukazać moje zyebanie. Otóż informuje cie że kermit żaba nigdy nie był i nie będzie w moim typie. Choć nadal podtrzymuje że przy tobie jest geniuszem ale o to akurat łatwo musisz być obleśny totalnie w realu. X ja go nie mam za geniusza, kilka razy musiałem go poprawić a zważywszy na to że unikam czytania jego precli to dużo 👌 nie tak bardzo, jak ty musisz być 😘

O takiej jak ja to ty nawet marzyć nie możesz obleśny gruby dziadu żyjący z matką która zbiera jego sperme w chusteczkach. Rzygam Tobą.

Gość xDD

Jak będę na pcet to dodam 🐸 do ignorowanych, założyła byś konto wieczi to też byś się tam znalazła. 

tchórzliwa obła maciora nie założy konta bo cały zamysł jej stalkowania zasadza się na anonimowości xD

Gość xDD
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

O takiej jak ja to ty nawet marzyć nie możesz obleśny gruby dziadu żyjący z matką która zbiera jego sperme w chusteczkach. Rzygam Tobą.

maciora wieczorna jaka na bieżąco z forumowym życiem xD pamiętasz dzieje każdego z forum na przestrzeni kilku lat locho i ty będziesz komuś wmawiać że masz jakieś życie pedo/filski przegrywie? dobre xD

Gość Mały ulomie

No co tam brokuł? Czemu nagle milczysz? Nie wydaje ci się podejrzane że twoja psiapsi uaktywnia się jedynie gdy ja po tobie jadę a gdy inny na anonimie to milczy? 🤣 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Rzeczywiście prostacka, zaburzona wieśniara, pozbawiona grama kobiecości, zainteresowań, jakiegokolwiek życia, znajomych, spędzająca dziennie kilkanaście godzin na podrzędnych forach z tłustymi od podjadanych jednocześnie wędlin  i podpalanych petów paluchami, tyrająca w chu/ujowej robocie, wywodząca się z prymitywów najgorszego sortu i z zaburzeniem ze spektrum pedo/filii i kazirodztwa to taka super partia 😂😅 Kobieto zejdź na ziemię bo aż ciebie żal...Powaga.

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: O takiej jak ja to ty nawet marzyć nie możesz obleśny gruby dziadu żyjący z matką która zbiera jego sperme w chusteczkach. Rzygam Tobą. X o pustaku z paskudnym charakterem i aż szkoda wymieniać? Żebyś miss świata była to z takim mózgiem i wypowiedziami nie masz u leżaczek szans 👌 pustak ceramiczny wyglądem chce się dobierać 😩

Wiem że wolisz kobiety bez mózgu. Patrz brokuła 🤣 I kuzynki oraz 15 latki typu yuki z kowbo. 

Gość gość

1 minutę temu, Gość Gość napisał: O takiej jak ja to ty nawet marzyć nie możesz obleśny gruby dziadu żyjący z matką która zbiera jego sperme w chusteczkach. Rzygam Tobą. X o pustaku z paskudnym charakterem i aż szkoda wymieniać? Żebyś miss świata była to z takim mózgiem i wypowiedziami nie masz u leżaczek szans 👌 pustak ceramiczny wyglądem chce się dobierać 😩

W punkt. Jakby Wieczorna była miss świata (haha niezły oksymoron 😅) to by nie prześladowała obsesyjnie innych lasek za każdą ładną fotę. To jest chyba poza tym oczernianiem ludziom rodzin i parafiliami najbardziej żałosna w tej maciorze cecha. Ta żałosna zazdrość i źle maskowane powierzchownym narcyzmem poczucie wizualnej niższości.

Gość xDD
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Rzeczywiście prostacka, zaburzona wieśniara, pozbawiona grama kobiecości, zainteresowań, jakiegokolwiek życia, znajomych, spędzająca dziennie kilkanaście godzin na podrzędnych forach z tłustymi od podjadanych jednocześnie wędlin  i podpalanych petów paluchami, tyrająca w chu/ujowej robocie, wywodząca się z prymitywów najgorszego sortu i z zaburzeniem ze spektrum pedo/filii i kazirodztwa to taka super partia 😂😅 Kobieto zejdź na ziemię bo aż ciebie żal...Powaga.

ale muszą Wieczornej śmierdzieć te tłuste  paluchy xD wędzonka, dym i pi/zda stymulowana do kazirodczych treści z dziećmi xD rzyg

Gość Gość

W punkt w punkt 👍

Gość xDD
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wiem że wolisz kobiety bez mózgu. Patrz brokuła 🤣 I kuzynki oraz 15 latki typu yuki z kowbo. 

locho właśnie znowu udowadniasz jak nie masz życia xD ja już nawet nie pamiętam kto to yuki a ty latami ułomko żyjesz życiem forum xD jaki żal

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

W punkt w punkt 👍

Zamknij tą śmierdzącą japę kataryno. Nudna już jesteś w tym swoim przegrywizmie.

Gość Gość

Pamiętam jak się przyznała, że ma nadwagę i to większa odemnie. A teraz udaje piękną. Piękna pyza dla 🐸👌

Wiele rzeczy pisałam i teraz one wszystkie żyją własnym życiem A ty i twoja ekipa macie podjare. W punkt się pjerdolnij 🤣