Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

jak chcesz mieć ze mną tygrysiątka to bierz mnie teraz nagle

Polecane posty

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Gdy ktoś ci powie uważaj na siebie to traktujesz to jak groźbe? Znowu paranoja daje znać o sobie. Bo się zdziwisz także ma według ciebie znamiona groźby? Masz kobieto urojenia i usilnie dopatrujesz się rzeczy których nie ma 😘 no to do ponownego zobaczenia w przyszłym tygodniu 😎

Nie pajacuj maciorko bo już zaczynasz się na tym przejeżdżać. Albo raczej rozjeżdżać. Tak takie słowa to też jest groźba. Szczególnie w kontekście innych twoich wypowiedzi. Nie dziwi mnie że tego nie pojmujesz prostaczko. U ciebie pewnie groźby rozbicia łba są na porządku dziennym Rubacho. Bardzo sobie zaszkodziłaś. Niepotrzebnie weszłaś na tą kafeterię. Tylko usłyszałaś kilka słów prawdy i jeszcze zostawiłaś na siebie dowody 😅 Jesteś chodzącą definicją ...izmu i emocjonalnej padaczki. Trzy godziny nie potrafisz wyjść z tego tematu 😅😅😅

Gość xDD
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Na mnie to nie działa. Uważaj na siebie. Bo się zdziwisz. 

39 minut temu, Gość To błąd. napisał:

Pamiętaj że dzięki licznym zdjęciom i opisywanym dokładnie zdarzeniom z życia jesteś bardzo łatwo rozpoznawalna dla ludzi którzy znają cie z prawdziwego zycia. Nie brałaś tego nigdy pod uwagę?

wieczorna psychol w akcji xD odbija sobie całokształt marnego życia i orkę zgotowaną jej tutaj dzisiaj przez wszystkich xD 

Gość Hmm ?
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie pajacuj maciorko bo już zaczynasz się na tym przejeżdżać. Albo raczej rozjeżdżać. Tak takie słowa to też jest groźba. Szczególnie w kontekście innych twoich wypowiedzi. Nie dziwi mnie że tego nie pojmujesz prostaczko. U ciebie pewnie groźby rozbicia łba są na porządku dziennym Rubacho. Bardzo sobie zaszkodziłaś. Niepotrzebnie weszłaś na tą kafeterię. Tylko usłyszałaś kilka słów prawdy i jeszcze zostawiłaś na siebie dowody 😅 Jesteś chodzącą definicją ...izmu i emocjonalnej padaczki. Trzy godziny nie potrafisz wyjść z tego tematu 😅😅😅

Tę. Szkoda że kontekst wypowiedzi bierzesz pod uwagę jedynie w tekstach własnego autorstwa a z moich wyrywasz wyrażenia i zdania dopowiadajac sobie historię łamane na histerię nadając im nowe znaczenie 🤣 jesteś przewidywalna i nudna. Straszenie sądami itp. zostawię bez komentarza bo to ten sam poziom co Sylwia s. tyle że stylistycznie lepiej. Trzy godziny życia zmarnowałas na pisanie z rubacha. Nie wstyd ci wytykac komuś czegoś co sama czynisz? Jak to się nazywa? Coś na H? Hmm ? Hmm ?

Gość xDD

Art. 190a. § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Hmm ? napisał:

Tę. Szkoda że kontekst wypowiedzi bierzesz pod uwagę jedynie w tekstach własnego autorstwa a z moich wyrywasz wyrażenia i zdania dopowiadajac sobie historię łamane na histerię nadając im nowe znaczenie 🤣 jesteś przewidywalna i nudna. Straszenie sądami itp. zostawię bez komentarza bo to ten sam poziom co Sylwia s. tyle że stylistycznie lepiej. Trzy godziny życia zmarnowałas na pisanie z rubacha. Nie wstyd ci wytykac komuś czegoś co sama czynisz? Jak to się nazywa? Coś na H? Hmm ? Hmm ?

Na h? Hmm...Już wiem! "...a" ci rzeczywiście brakuje 😅A perspektyw na takowego w twoim przypadku macioro nie ma. Faktycznie pozostaje więc chorobliwa fascynacja lepszą od ciebie laską z neta i doszukiwanie się jej w każdym rozmówcy. Tak skwituję twój nędzny elaborat. Żałosna jesteś.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość xDD napisał:

Art. 190a. § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Uzasadnione. Wiesz co to znaczy? O prywatności może pisać ktoś kto szczerze ja chroni. Jesteś chora psychicznie. Rzucasz paragrafami kopiuj wklej jak rasowa schizofreniczka z kafeterii. To że masz leki i czujesz zewsząd zagrożenie to jest sprawa dla psychiatry a nie sądu. Tam nie leczą urojen. 

Gość xDD
4 minuty temu, Gość Hmm ? napisał:

bo ma rację, pisałaś jej wcześniej że chcesz jej łeb rozbić...więc jak ją znasz i jest realne ryzyko  to możesz dozór nawet dostać..i dobrze...

to ty miałaś stąd wyjść Lochorna i próbujesz to robić od kilku godzin ale obsesja na tle Nimfetki tobie na to nie pozwala przegrywko xD nie ma nikogo kim bardziej gardzę niż ty powaga xd masakra

Gość Gość
1 minutę temu, Gość xDD napisał:

bo ma rację, pisałaś jej wcześniej że chcesz jej łeb rozbić...więc jak ją znasz i jest realne ryzyko  to możesz dozór nawet dostać..i dobrze...

to ty miałaś stąd wyjść Lochorna i próbujesz to robić od kilku godzin ale obsesja na tle Nimfetki tobie na to nie pozwala przegrywko xD nie ma nikogo kim bardziej gardzę niż ty powaga xd masakra

Zarzucalas mi kilka stron wcześniej że podniecam się jakimś starym tematem z yuki a sama srasz się nad jakimś szklanym tulipanem o którym pisałam jeszcze na starym forum. Hipokrytko skończ pierdziec bo to żałosne. Budzisz litość jedynie w tym momencie. Na to jaki paragraf masz?

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Uzasadnione. Wiesz co to znaczy? O prywatności może pisać ktoś kto szczerze ja chroni. Jesteś chora psychicznie. Rzucasz paragrafami kopiuj wklej jak rasowa schizofreniczka z kafeterii. To że masz leki i czujesz zewsząd zagrożenie to jest sprawa dla psychiatry a nie sądu. Tam nie leczą urojen. 

O. Jak się bezsenna maciora uaktywniła pod wpływem paragrafu. 🤔 Paragrafy podniecają ciebie równie mocno jak dzieci, Keanu i Nimfa? 🤔Skoro znasz ofiarę (a takie przed chwilą czyniłaś sugestie) to są uzasadnione. Jeśli zaś je nie znasz, to znaczy, że celowo i nieprawdziwie wzbudzasz w niej niepokój. Nie pierwszy raz zresztą. A to jest stalking i ten sam paragraf tak naprawdę 😂 Nie uciekniesz przed tym stalkerko. Do prywatności prawo ma każdy. Nawet gwiazdy a tym bardziej osoba prywatna. Coś jeszcze ci wytłumaczyć zaburzona prościucho z chlewu? 🤔

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zarzucalas mi kilka stron wcześniej że podniecam się jakimś starym tematem z yuki a sama srasz się nad jakimś szklanym tulipanem o którym pisałam jeszcze na starym forum. Hipokrytko skończ pierdziec bo to żałosne. Budzisz litość jedynie w tym momencie. Na to jaki paragraf masz?

Nie paragraf a diagnozę. W twoim przypadku F20.0 i F60.8. Obecnie także F23.3. Coś jeszcze? Nie dziękuj 😘

PS Z poczytalności zryty łeb ciebie w takiej sytuacji w której się nie leczysz i dokonujesz czynu świadomie nie zwalnia, paszteciku 🐽

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

O. Jak się bezsenna maciora uaktywniła pod wpływem paragrafu. 🤔 Paragrafy podniecają ciebie równie mocno jak dzieci, Keanu i Nimfa? 🤔Skoro znasz ofiarę (a takie przed chwilą czyniłaś sugestie) to są uzasadnione. Jeśli zaś je nie znasz, to znaczy, że celowo i nieprawdziwie wzbudzasz w niej niepokój. Nie pierwszy raz zresztą. A to jest stalking i ten sam paragraf tak naprawdę 😂 Nie uciekniesz przed tym stalkerko. Do prywatności prawo ma każdy. Nawet gwiazdy a tym bardziej osoba prywatna. Coś jeszcze ci wytłumaczyć zaburzona prościucho z chlewu? 🤔

Niepotrzebnie gwiazdorzysz. Jeśli odczuwasz niepokój to zmień terapeutę bo ten twój sam potrzebuje superwizji patrząc na efekty u jego klientki. A raczej ich brak żeby nie napisać uwstecznienie umysłowe. 

No to do następnego twojego wpjèrdolenia się w cudzy temat tylko po to żeby zgrywac ofiarę używając najbardziej prymitywnych manipulacji. Papa divo. 

Gość xDD
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Zarzucalas mi kilka stron wcześniej że podniecam się jakimś starym tematem z yuki a sama srasz się nad jakimś szklanym tulipanem

kürwa wieczorna nie bądź taka głupia jak jesteś i nie porównuj słynnej groźby z jakimś starym randomowym tematem dëbilko xDD ja piërdole xD wysiadam xD zajmiemy się jutro groźbami ale na teraz mam dość xD

Gość Men in stuleja
Przed chwilą, Gość xDD napisał:

kürwa wieczorna nie bądź taka głupia jak jesteś i nie porównuj słynnej groźby z jakimś starym randomowym tematem dëbilko xDD ja piërdole xD wysiadam xD zajmiemy się jutro groźbami ale na teraz mam dość xD

Ekypa z kafe dżipa już jedzie ijoijoijo. Halo milicja? Proszę przyjechać na kafeterie bo nasza klientka ma urojenia.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Niepotrzebnie gwiazdorzysz. Jeśli odczuwasz niepokój to zmień terapeutę bo ten twój sam potrzebuje superwizji patrząc na efekty u jego klientki. A raczej ich brak żeby nie napisać uwstecznienie umysłowe. 

No to do następnego twojego wpjèrdolenia się w cudzy temat tylko po to żeby zgrywac ofiarę używając najbardziej prymitywnych manipulacji. Papa divo. 

Znowu nie trafiłaś psycholko, bo nie chodzę na terapię.😅 Tylko potwierdziłaś moją diagnozę co do występowania u ciebie ostrych urojeń.  😅 Zapamiętaj sobie jedno. Nie mam na koncie ani jednej pomyłki w ocenie twojej osoby. Przemyśl to. Z terapią to wszakże niegłupi pomysł. W obecnych czasach każdy na nią chodzić powinien. No... prawie każdy. Ty na ten moment nie potrzebujesz terapii w pierwszej kolejności, a leków. Osobie w ostrym stanie psychotycznym w którym jesteś terapia niewiele pomoże. Ale w przyszłości jak najbardziej zalecam ci takie rozwiązanie. Wiem że tam u was to powód do wstydu Rubacho. Ale niepotrzebnie. To forma rozwoju osobistego. Przyda ci się. Będziesz wydajniej stróżować. A może i szpiegować 😅 Tylko najpierw leki i psychiatra w twoim przypadku. Sama wiesz 😘 

Gość xDD
4 minuty temu, Gość Men in stuleja napisał:

Ekypa z kafe dżipa już jedzie ijoijoijo. Halo milicja? Proszę przyjechać na kafeterie bo nasza klientka ma urojenia.

urojenia to jak na razie ty Wieczorna pokazałaś i to już kilka razy w ciągu tej rozmowy xD szkoda mi ciebie xD  dobra nara, miało byc hüüj tobie w japsko ale jednak szkoda parcha ryzykować xD o düüpsku nawet nie wspominam xD

Gość Obywatel KC

Elo milicjanty. Wyjmować pały bo bendzjem walić konie 🤣

Gość xDD
5 minut temu, Gość Men in stuleja napisał:

jak się czujesz z tym że z powodu obsesji na tle Nimfy znowu tu warowałaś całą noc mimo żegnania i prób odejścia co godzinę locho? xD

Gość gość
2 minuty temu, Gość Obywatel KC napisał:

Prostaczka Wieczorna w całej okazałości. Nie sądzę żeby ktokolwiek siebie szanujący mógł się znać z takim parchem. Chyba że dobrze się maskujesz. No nic. Zobaczymy. Idź spać bo ta emocjonalna epilepsja ciebie wykończy.

Gość xDD
4 minuty temu, Gość Obywatel KC napisał:

chyba chabetę w twojej postaci Wieczi xD kijem metrowym ogumionym xD w ramach wyjątku z racji bożego ciała xD w twoim przypadku raczej truchła xD nara xDD nara nara żegnam się dużo razy jak Lochorna stara xD

Gość W punkt
2 minuty temu, Gość xDD napisał:

jak się czujesz z tym że z powodu obsesji na tle Nimfy znowu tu warowałaś całą noc mimo żegnania i prób odejścia co godzinę locho? xD

Dzięki tej słownej rozrywce która mi fundujesz czas mi popłynął szybko więc czuje się znakomicie. Powinnam ci nawet podziękować ze tak znamienita postać która ma tak wspaniale życie postanowiła jego cenne godziny poświęcić mnie czyli osobie która gardzi. To szlachetne i pan Jezus to doceni 😘 dziękuję. Gud najt end gud lak. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość xDD napisał:

chyba chabetę w twojej postaci Wieczi xD kijem metrowym ogumionym xD w ramach wyjątku z racji bożego ciała xD w twoim przypadku raczej truchła xD nara xDD nara nara żegnam się dużo razy jak Lochorna stara xD

Hahahahhaha 😂 Chabeta 😂 To tak do niej pasuje 😂 Na równi z Rubachą 😂 Made my night, thanks. 😘

Gość xDD
Przed chwilą, Gość W punkt napisał:

Dzięki tej słownej rozrywce która mi fundujesz czas mi popłynął szybko więc czuje się znakomicie. Powinnam ci nawet podziękować ze tak znamienita postać która ma tak wspaniale życie postanowiła jego cenne godziny poświęcić mnie czyli osobie która gardzi. To szlachetne i pan Jezus to doceni 😘 dziękuję. Gud najt end gud lak. 

diagnozę to tobie akurat serio dala za free szmatławcu wiec powinnas byc wdzieczna xD wszyscy się dowiedzą co wtedy robisz kiedy siedisz na kafe xD nara stara xD

Gość xDD
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Hahahahhaha 😂 Chabeta 😂 To tak do niej pasuje 😂 Na równi z Rubachą 😂 Made my night, thanks. 😘

kolorowych xD

Gość gosc

wieczorna jest z poludnia polski

Gość xDD

jeśli Poznań leży na południu to tak xD

Gość gosc

jest z poludnia i bedzie wiecej konkretow

Gość Jail
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

jest z poludnia i bedzie wiecej konkretow

Czekam w takim napięciu aż mi się moja 20 cm rozwora skurczyla do stanu pierwotnego a to bylo lat 30 temu więc siła twego przekazu jest razaca. 

Gość Kłamczuszku
5 minut temu, Gość Jail napisał:

Czekam w takim napięciu aż mi się moja 20 cm rozwora skurczyla do stanu pierwotnego a to bylo lat 30 temu więc siła twego przekazu jest razaca. 

Nie cygań. To dalej kopa śmierdzącego mięsa. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kłamczuszku napisał:

Nie cygań. To dalej kopa śmierdzącego mięsa. 

Umylam się. Soł łat? Jedynym cyganem jesteś ty póki co. 

Gość Gość

Słabo czytasz ze śmierdzącej kupy mięsa. Cyganie na bani co jest bardzo tani i kabałe wciska aż żal dupe ściska.