Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Szwagierka

Polecane posty

Gość Sylwia

Pcha się mojemu do łóżka .Przy mnie co buntuje przeciwko mnie mówiąc,,Ty powinieneś dbać jej mordę"".Tu też podobne teksty wypisuję .Jest toksyczna,obraża mnie .Jest też strasznie egoistyczne.Uważa że jako katoliczna mam pozwolić się ,,osrać""zdeptaći opluć.Odcięłam ją.Czuję ulgę.

Gość Sylwia

Słownik mi zmienia wyrazy sorki.

Gość Goscgosc
9 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Pcha się mojemu do łóżka .Przy mnie co buntuje przeciwko mnie mówiąc,,Ty powinieneś dbać jej mordę"".Tu też podobne teksty wypisuję .Jest toksyczna,obraża mnie .Jest też strasznie egoistyczne.Uważa że jako katoliczna mam pozwolić się ,,osrać""zdeptaći opluć.Odcięłam ją.Czuję ulgę.

Brudy pierze sie w wlasnym domu,a nie na forum publicznym.

Lepiej idz do spowiedzi ,bo obgadywanie ludzi jest grzechem,a poza tym jako katoliczka powinnas wiedziec o tym ze "kochaj blizniego swego, jak siebie samego" i konflikty rodzinne zalatwia sie w czterech scianach twarza w twarz.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Goscgosc napisał:

Lepiej idz do spowiedzi ,bo obgadywanie ludzi jest grzechem,a poza tym jako katoliczka powinnas wiedziec o tym ze "kochaj blizniego swego, jak siebie samego" i konflikty rodzinne zalatwia sie w czterech scianach twarza w twarz.

Niekonieczno skoro ona mówi że ją odcięła a ta nadal tu pisze.

Gość Sylwia
11 minut temu, Gość Goscgosc napisał:

Ona mnie opluwa na forum .Nawet wydzwaniała z zastrzeżonego.Odebrałam a było słychać jak czyta moje teksty bratu w tle.Podła i fałszywa.

Gość Sylwia
13 minut temu, Gość Goscgosc napisał:

Kasia a Ty byłaś w spowiedzPłyta się zaczęła ze oklepane teksty o brudach serwujesz?Nauczyła się w sklepie i klepie.Ja w spowiedzi byłam w przeciwieństwie do Ciebie pewnie i to nie jest obmowa tylko prawda.Nie życzę sobie takich rzeczy.Odcinam toksykow i niemoralne znajomości .!

Gość Goscgosc
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Niekonieczno skoro ona mówi że ją odcięła a ta nadal tu pisze.

Widac ze sie nie odciela skoro czyta jej wpisy,tak jakby byla nimi zainteresowana.

Gość Goscgosc

Ona mnie opluwa na forum .Nawet wydzwaniała z zastrzeżonego.Odebrałam a było słychać jak czyta moje teksty bratu w tle.Podła i fałszywa.

Widac ze nie masz klasy kobieto ,skoro sie znizasz do jej poziomu.

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość Goscgosc napisał:

Widac ze nie masz klasy kobieto ,skoro sie znizasz do jej poziomu.

Czasem to jedyne wyjście żeby zrobić porządek

Gość Gosc gosc

Kasia a Ty byłaś w spowiedzPłyta się zaczęła ze oklepane teksty o brudach serwujesz?Nauczyła się w sklepie i klepie.Ja w spowiedzi byłam w przeciwieństwie do Ciebie pewnie i to nie jest obmowa tylko prawda.Nie życzę sobie takich rzeczy.Odcinam toksykow i niemoralne znajomości .!

Tak ,wyobraz sobie ze chodze do kosciola i przyjmuje Pana Jezusa do swojego serca,bylam w kosciele nawet dzisiaj z uwagi na to ze jest swieto Najswietszego Serca Pana Jezusa,ale nie rzucam jadem tak jak to robi Sylwia,ktora sie uwaza za wielka katoliczke.

Gość Sylwia
4 minuty temu, Gość Goscgosc napisał:

Widac ze sie nie odciela skoro czyta jej wpisy,tak jakby byla nimi zainteresowana.

Odcięła ją po tym ja się tu zachowała..jak mnie atakowała i opluwała i po tych telefonach i podłych esemesach.

Gość szaaarriiiikkkkk

Glogowski ...iszon w natarciu...🐺

Gość Sylwia
23 minuty temu, Gość Gosc gosc napisał:

Tak ,wyobraz sobie ze chodze do kosciola i przyjmuje Pana Jezusa do swojdego serca,bylam w kosciele nawet dzisiaj z uwagi na to ze jest swieto Najswietszego Serca Pana Jezusa,ale nie rzucam jadem tak jak to robi Sylwia,ktora sie uwaza za wielka katoliczke.

Ty wierząca??od kiedy?cos innego mowiłas jak pytałam czy wierzysz w Boga..zresztą robiłaś To samo co Magda teraz?

Gość Gosc gosc

Bzdury opowiadasz ,nie jestem zadna Magda,ani Krysia czy tez Stasia,ty jednak masz cos z glowa i Pan Jezus nawet ci nie pomoze,bo chyba wszystko ci sie miesza,albo za dlugo na kaffe przebywasz.

Wspolczuje...ale wiec o tym ze pomimo tego Pan Jezus Cie Kocha.

Idz z Bogiem .

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość Gosc gosc napisał:

Bzdury opowiadasz ,nie jestem zadna Magda,ani Krysia czy tez Stasia,ty jednak masz cos z glowa i Pan Jezus nawet ci nie pomoze,bo chyba wszystko ci sie miesza,albo za dlugo na kaffe przebywasz.

Wspolczuje...ale wiec o tym ze pomimo tego Pan Jezus Cie Kfocha.

Idz z Bogiem .

Wszedzie cie rozpoznam po twoich oklepanych tekstach z realu..zresztą 24/7tu siedzisz.

Gość Sylwia
42 minuty temu, Gość Gosc gosc napisał:

Tak ,wyobraz sobie ze chodze do kosciola i przyjmuje Pana Jezusa do swojego serca,bylam w kosciele nawet dzisiaj z uwagi na to ze jest swieto Najswietszego Serca Pana Jezusa,ale nie rzucam jadem tak jak to robi Sylwia,ktora sie uwaza za wielka katoliczke.

To nie jest jad tylko veto w sprawie swinstw jakie serwuje mi rodzina i pozostali od 10 lat.Koniec z tym.Mam prawo odcinać toksykow ze swojego życia.To jest mój temat nikt Cię tu nie zapraszał.Uderz w stół Stół.a nożyce się otworzą co?.Ja byłam w kościele wczoraj..dziś po pracy byłam wykończona.Co nie zmienia faktu że się nie pomodlę.