Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tępe pipy

Milion kobiet w Polsce wychowuje samotnie dzieci.

Polecane posty

Gość tępe pipy

dały szpary badboyowi a potem taki rezultat

http://kobieta.onet.pl/kim-jest-samotna-mama-500-dla-dzieci-samotnych-matek-mezatek-i-tych-ktore-zyja-w/hfxzsbj

Gość Gość

Ty może i miałeś ojca ale co z tego skoro cie nie potrafił wychować. Właściwie to wychował cie w nienawiści do kobiet o ile w ogóle go poznałes. Przykre. Twoja matka dała szpary goodboyowi i wyszło gòwno więc sam widzisz że twoja teoria to także gòwno.

Gość Gość

Post za ostry bo mogły się zauroczyć/zakochać ale jak myślę o sobie że nie mogę znaleźć dziewczyny to czasem tak sobie tłumacze że są '' lepsi'' no ale do czasu. 

Gość Ona
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ty może i miałeś ojca ale co z tego skoro cie nie potrafił wychować. Właściwie to wychował cie w nienawiści do kobiet o ile w ogóle go poznałes. Przykre. Twoja matka dała szpary goodboyowi i wyszło gòwno więc sam widzisz że twoja teoria to także gòwno.

Dokładnie. 

Lepiej wychowywac dziecko samotnie niz z jakims tepym, niedecyzyjnym, biednym umysłowo i finansowi nieudacznikiem. 

Gość gość

To tylko dobrze o nich świadczy, że dzieci wychowują - mogły oddać, porzucić a jednak nie zrobiły tego.

Pytanie co zrobili ojcowie ?

No właśnie....

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Prawda. Biedny nieudacznik

Gość dżentelmen

Jeśli najpierw się zadają z byle kim, to teraz mają to, czego chciały.

Gość Gość

Facet spłodzi dziecko a matka zawsze musi wychować i zapewnić odpowiednie warunki. Odpowiedzialna matka nie taka k... co wspólnie z ojcem dziecka zgwałvciła i zabiła 9 miesięczną córkę.

Gość Gość
25 minut temu, Gość dżentelmen napisał:

Jeśli najpierw się zadają z byle kim, to teraz mają to, czego chciały.

Myślisz że one naprawdę tego chiały???

Gość karyna to ty
3 godziny temu, Gość Ona napisał:

Dokładnie. 

Lepiej wychowywac dziecko samotnie niz z jakims tepym, niedecyzyjnym, biednym umysłowo i finansowi nieudacznikiem. 

ale gdy popuszczałaś mu szpary to nie był tępy i niedecyzyjny nieudacznik.Czy wtedy ci oczy c.h.ujem zarosły że nie widziałaś

Gość Gość
1 minutę temu, Gość karyna to ty napisał:

ale gdy popuszczałaś mu szpary to nie był tępy i niedecyzyjny nieudacznik.Czy wtedy ci oczy c.h.ujem zarosły że nie widziałaś

A wam oczy błona zarastaja gdy wkladacie w szpare tepej karyny? Później idziecie w pezdu umywajac brudne łapy gdy już ja zaplodnicie udając że to nie wasz problem. Komu twoja stara dac musiała ze takie gòwno wysrala . Chyba psu.

Gość Ona
3 minuty temu, Gość karyna to ty napisał:

Ja nie podalam prostaku o ojcu dziecka tylko o takim czymś jak autor czy ty 😂 takiemu jak tobie to bym z łóżka uciekla gdzie pieprz rośnie byle bys nie tknal

Gość ty grażyna?

tak to sobie teraz tłumacz ale co napisałaś przedtem tego nie zmienisz

Gość lowcadziewic

Ha ha. Widzę, że prawda boli samotne madki:) Dałyście jakimś przystojniakom, co się starać nie muszą a potem; " szukam prawdziwego mężczyzny! Staraj się!" 

Gość Ona
6 minut temu, Gość ty grażyna? napisał:

Przeczytaj jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem. Nie pozdrawiam i współczuję ci paszteciku. 

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość ty grażyna? napisał:

Daję głowę ze to Tomasz pisał ten temat.

Gość mak kultura
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

statystyka nie kłamie, jest masa durnych cíp które dały się zapłodnić durniom a potem płacz, czyli te baby są durne bo durne wybory zrobiły

Gość baby

Większość bab jest tępych jak but. Mają wyobraźnie że frajer im zapewni życie jak w serialu, puszczą się z jakimś przegrywem bo są głupie, przegryw spíerdoli do innej a te potem mają przesrane i dzieci są z rozbitej rodziny. Tylko tych dzieci szkoda że durne mają matki które myślały że cípą faceta utrzymają.

Gość ale brecha z nich

I właśnie te madki teraz plują jadem na forum zaklinając rzeczywistość w powyższych postach

nie znam tych statystyk  i tak sa zakłamane nawet jak maja wiekszy % prawdy, ale mam oczy, widzę ,słucham co się dzieje w otoczeniu , możecie zaprzeczać ,kłamać być ślepi na innych ale tak jest plaga samotnych rodziców rośnie ale nie to mnie przeraża i smuci bo sa różne sytuacje i problemy a raczej były ,paradoks .

Dziś era głupoty fałszywej rodziny , przyjaźni, koleżeństwa i wszechobecnej zazdrości .

dziś łatwo o partnera ale do łóżka ,laba przez kilka miechów lub 1-5lat i spoko jak nie ma potomstwa bo jak jest to jest problem i nie ma mam żalu żalu do kobiet chodź jest ich narazie wiecej samotnych matek (narazie bo to się zmienia  mniej patologi i zakłamania w sądzie )

problem samotnego rodzica to dziś norma wiecej ich niż pierwszych małżeństw z dziecmi które mają 5+staż .

przeraza mnie walka niby o dziecko ale tak naprawde nawet nie o kase (chodź tak jest ale by dopiec byłemu )

ci co chcą inaczej już są przegrani samo życie , na to nie ma lekarstwa , społeczeństwo jest za bardzo głupie (przepraszam wasza tolerancja jest do bani )

samotna mama zawiniła czy nie nie ważne jak długo bedzie sama bez nowego modelu? ( nie mówie o patologi ale normalnych )kilka miesiecy góra bo ukryje

samotny tata o ile wygra z całym światem bedzie kilka lat sam , powiecie ze ich nie ma sa dziesiatki tysiecy .i nigdy nie słyszałem by konkubina nowa parterka znecała się nad dziecmi NIGDY

ale nie w tym jest problem .problem mamy z systemem i społeczeństwem i wychowaniem dzieci w nie pełnych rodzinach ze zmieniajacym się partnerem nieraz przymuszane by zwać go tatą , mamą chodź nie wolno tak,

teraz musze przeprosić kilka bardzo miłych pań które znam chodź nie musze one znają mnie i wiedzą o czym pisze i wiem że mnie zrozumiały a nawet poprą to prawdziwe kobiety i ukłony dla nich , co nie zmienią faktu że łapanka i głupota rośnie ,tylko kogo chcemy wychować na rozbitych domach , prawdziwych meżczyzn i kobiety bez wzorca , by czegoś nauczyć trzeba coś pokazać coś reprezentować .nie nauczymy miłości i wiernosci ani prostych zasad sami ich nie majac dzieci wszystko łykają i diedyś nam to pokażą a raczej uświadomią nasze błedy , ktoś powie każdy ma prawo do szcześcia  i dążenia do niego , tak ma zgadzam sie ale najpierw obowiazek wychowania nie po trupach czy gdy ryzyko jest zmuszenie dziecka do akceptacji twoich wyborów ,ja ich nie zrobiłem ale i tak oberwałem rykoszetem ha ha

nie dowalajcie sam wiem ale ucze się ciągle to takie moje myśli ani nie dobre ani nie złe proste zasady i tyle

pozdrawiam

Gość gość
8 godzin temu, Gość lowcadziewic napisał:

Ha ha. Widzę, że prawda boli samotne madki:) Dałyście jakimś przystojniakom, co się starać nie muszą a potem; " szukam prawdziwego mężczyzny! Staraj się!" 

ty i tak nie jesteś  mężczyzną, więc co sie rzucasz

Gość lowcadziewic
11 minut temu, Gość gość napisał:

ty i tak nie jesteś  mężczyzną, więc co sie rzucasz

Ha Ha. No w takim pojmowaniu babskim, gdzie chowacie facetów pod was, czyli uległy, usługujący to nim nie jestem. 

Gość nie instamamusia

Nie chciałam pisać, bo to forum jest trochę dziwne ale...
Moja była koleżanka, po tym jak załatwiłam jej pracę, bardzo szybko zaciążyła z facetem, który ją bił. Opowiadała różne bajki, że ze schodów spadła itd... Stare koleżanki z pracy od razu się domyśliły, co jest grane, a ja naiwna jej wierzyłam. Facet omal życia jej nie pozbawił, gdy była w ciąży, sama sobie podcięła żyły bo jej kazał... gdyby nie to, że jej nie chciał, to by od niego nie odeszła, bo wiadomo, dobrze ją posuwał. 
Zaszła w ciążę świadomie, nie mając dachu nad głową i pieniędzy, które później (aż do dziś) wyłudzała od tatusia czy innych instytucji. Nawet o mieszkanie się stara za darmo, bo taka biedna i pokrzywdzona. Syndrom ofiary. A ja głupia jej pomagałam za darmo, za co nawet nie podziękowała. Cwaniara.
Obecnie instamatka pełną parą, gwiazda facebooka, "businesswoman" sprzedająca lakiery do paznokci online, wrzucająca ciągle nowe sentencje o mądrości życiowej. Dumna matka polka, a córeczka nigdy nie będzie żyła normalnie. Facet ma ją gdzieś a ona dalej jest z nim w związku na fejsie. Prawda jest taka, że zrobiła sobie bejbika, żeby ją wielbił i ją dobrze reprezentował wśród ludzi i na insta (bo dużo zyskała towarzysko z ładną laleczką). Zero w niej czystej miłości czy troski do tego dziecka, któremu skopała życie już na starcie.

Gość Samodzielna mama

Skąd takie dane o milionie samotnych matek? Chyba, że na podstawie informacji o liczbie niealimentowanych dzieci, których ojcowie uchylają się od takiego obowiązku. Bo tu rzeczywiście liczba by się zgadzała. Tak naprawdę nikt nie policzył ilu rodziców samodzielnie świetnie spełnia się w roli i ojca i matki. Wiele z tych osób nigdy nie wejdzie ponownie w związek, gdyż jest im tak z różnych powodów wygodnie, bezpiecznie. Niektóre kobiety świadomie wybierają urodziwych lowelasów, by złapać dobre geny a wiążą się z partnerami stabilnymi finasowo i emocjonalnie. Tab było od dawna, przecież co 4 mężczyzna w Polsce wychowuje nie swoje dziecko i tylko niewielka część jest tego w pełni świadoma. To są dzieci ,,wcześniaki,, -,,córeczki podobne do cioci Krysi ze strony babci,, … Wystarczy rozejrzeć się po rodzinie i przejrzeć zdjęcia ...

Gość nie instamamusia
12 minut temu, Gość Samodzielna mama napisał:

Skąd takie dane o milionie samotnych matek? Chyba, że na podstawie informacji o liczbie niealimentowanych dzieci, których ojcowie uchylają się od takiego obowiązku. Bo tu rzeczywiście liczba by się zgadzała. Tak naprawdę nikt nie policzył ilu rodziców samodzielnie świetnie spełnia się w roli i ojca i matki. Wiele z tych osób nigdy nie wejdzie ponownie w związek, gdyż jest im tak z różnych powodów wygodnie, bezpiecznie. Niektóre kobiety świadomie wybierają urodziwych lowelasów, by złapać dobre geny a wiążą się z partnerami stabilnymi finasowo i emocjonalnie. Tab było od dawna, przecież co 4 mężczyzna w Polsce wychowuje nie swoje dziecko i tylko niewielka część jest tego w pełni świadoma. To są dzieci ,,wcześniaki,, -,,córeczki podobne do cioci Krysi ze strony babci,, … Wystarczy rozejrzeć się po rodzinie i przejrzeć zdjęcia ...

Tylko jakie to dobre geny, jeśli facet jest przystojny a jest psychopatą? Przecież zaburzenia psychiczne są również dziedziczne. To kobieta głupia była, bo po prostu było jej dobrze w łóżku, ale nie rozważała tego, że jej dziecko odziedziczy po tatusiu najgorsze cechy osobowościowe i że zniszczy mu życie swoim egoizmem.

Gość pick

Same prytmitywne istoty. Myślą wszystkim, tylko nie mózgiem. A potem widać, co się dzieje. A Ci faceci mądrzy, inteligentni, zadbani niech się wezmą za siebie, bo to nie wszystko. I druga sprawa, że jesli kobieta leci na badboya i osobe patologiczną, bez ambicji, bez zainteresowań i oleju w głowie, to widocznie same też są bezwartosciowe. Nie ma ich co załowac, jedynie tych dzieci, ktore przy mamusi wyrosną na kolejnych badboyów i powtórzą schemat. Pozdrawiam 😛

Gość samodzielna mama

Lovelas, nie znaczy że psychopata. To dwie skrajne sprawy. Lovelas jest to facet przystojny z dobrymi genami, pewny siebie, zorganizowany, często świetnie wykształcony z osobowością ekstrawertyczną. Jednak nie potrafiący zagrzać miejsca przy jednaj kobiecie, gdyż najczęściej jest przez nie rozpieszczany, co pozwala im się zwyczajnie zaliczyć, pobawić i zostawić. Któż nie chciałby takich genów? Uprzedzając ocenę nie jestem taką kobietą. U mnie była wielka miłość, ślub jak z bajki, geny dobre po obu stronach. Oboje samodzielni z dobrą pozycją społeczną, na stanowiskach w businessie. Nasze drogi się rozeszły, gdy objęłam lukratywną posadę i zaczęłam zarabiać dwa razy więcej od niego. Niestety to otoczenie przyczyniło się do tego, że nie mogąc wyjść z kompleksu utrzymanka, wyjechał za chlebem jak to się mówi ,,za wielką wodę,,. Życie pisze różne scenariusze, dlatego proszę nie oceniajcie negatywnie żadnej  samotnej matki, bo za każdą z nich kryje się inna historia. 🙂 

Gość nie instamamusia

Samodzielna mamo, gratuluję ci, ale nie o tobie pisałam. Podałam przykład powyżej. Przykład psychopaty lowelasa. Takich też nie brakuje.
Nie wiem, dlaczego uważasz że każda chce ekstrawertycznego lowelasa? No ja może dziwna jestem, ale gustuję w inteligentnych introwertykach. Ludzie mają różne gusty.
Zresztą ty jak wchodziłaś w związek to miałaś dach nad głową i jakieś pieniądze, odpowiedzialność. Nie zrobiłaś sobie dzidziusia dla samej idei, prawda?

Gość ...
Dnia 29.06.2019 o 08:13, Gość gość napisał:

Pytanie co zrobili ojcowie ?

No właśnie....

Ojcowie by tego nie zrobili, gdyby bylo normalni i odpowiedzialni. Ale kobiety takich nie chcą, wolą wychowywać same.