Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość ona

napisz mi jak za mną tęsknisz

Polecane posty

Gość Gość ona

mój kochany

Gość Piotr

Nie wiem czy jestem Twoim kochanym przecież realnie nie byliśmy że sobą... byłaś z kimś gdy Ja byłem sam zresztą długo jestem sam...jak napisałem kiedyś tylko Ty...i to nie były słowa rzucone na wiatr...jak tęsknię...gdy śpię śnisz mi się...tylko czemu tego nie wiem...gdy budzę się myślę co u Ciebie...tylko czemu skoro Ciebie przy nie ma...gdy jem śniadanie myślę szkoda, że nie z Tobą...gdy biorę prysznic szkoda że nie razem z Tobą... wychodzę z domu do pracy jadę samochodem wprawdzie nie daleko ale sam... szkoda że nie mogę zawieść Ciebie do pracy zresztą nie wiem gdzie pracujesz i w sumie czy mieszkasz sama a może masz kolejnego faceta...nie jeżdżę na wakacje bo sam nie mam po co bo wolałbym z Tobą...nie wychodzę do restauracji bo wolałbym Tobą...nie chodzę ostatnio po sklepach bo chciałbym z Tobą...w kinie dawno nie byłem bo chciałbym z Tobą... chciałbym Ciebie przytulić i powiedzieć Tobie że tylko Ty na całe moje życie bo takim głupim romantykiem jestem...i nie jestem psem na kobiety...nie umawiam się z kobietami bo myślę o Tobie...ale przecież nie mamy kontaktu...droga A. Pa.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Piotr napisał:

Nie wiem czy jestem Twoim kochanym przecież realnie nie byliśmy że sobą... byłaś z kimś gdy Ja byłem sam zresztą długo jestem sam...jak napisałem kiedyś tylko Ty...i to nie były słowa rzucone na wiatr...jak tęsknię...gdy śpię śnisz mi się...tylko czemu tego nie wiem...gdy budzę się myślę co u Ciebie...tylko czemu skoro Ciebie przy nie ma...gdy jem śniadanie myślę szkoda, że nie z Tobą...gdy biorę prysznic szkoda że nie razem z Tobą... wychodzę z domu do pracy jadę samochodem wprawdzie nie daleko ale sam... szkoda że nie mogę zawieść Ciebie do pracy zresztą nie wiem gdzie pracujesz i w sumie czy mieszkasz sama a może masz kolejnego faceta...nie jeżdżę na wakacje bo sam nie mam po co bo wolałbym z Tobą...nie wychodzę do restauracji bo wolałbym Tobą...nie chodzę ostatnio po sklepach bo chciałbym z Tobą...w kinie dawno nie byłem bo chciałbym z Tobą... chciałbym Ciebie przytulić i powiedzieć Tobie że tylko Ty na całe moje życie bo takim głupim romantykiem jestem...i nie jestem psem na kobiety...nie umawiam się z kobietami bo myślę o Tobie...ale przecież nie mamy kontaktu...droga A. Pa.

Piotr to Twoje prawdziwe imię?

Gość Piotr
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Piotr to Twoje prawdziwe imię?

Tak prawdziwe imię...

Gość Gosc

czy ona to Agnieszka?

Gość pewien brunet
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

czy ona to Agnieszka?

Tak to Jej imię...lecz pewnie Jej tu nie ma...gdyby np. chciała porozmawiać szczerze to np. odwiedziła by mnie w pracy wie gdzie pracuję...ale przechodząc jakiś czas temu nawet nie zaglądnęła nie weszła pod byle pretekstem, więc zapewne kogoś ma...a Ja nie potrzebnie o Niej myślę...

Gość Agnieszka

zapytałam, bo tez mam na imię Agnieszka i tęsknie za Piotrem, ale to nie my, bo on pracuje w UK:-(wiec nie miałabym jak go w pracy odwiedzić. Szkooooda. 

Gość Gość P.
1 minutę temu, Gość Agnieszka napisał:

zapytałam, bo tez mam na imię Agnieszka i tęsknie za Piotrem, ale to nie my, bo on pracuje w UK:-(wiec nie miałabym jak go w pracy odwiedzić. Szkooooda. 

Rozumiem...wiem bo to mało prawdopodobne...wszystkiego dobrego.. 

Gość Aga

Tobie tez.

Gość Zakochany

Ach my romantycy to się mamy. Pragnę odwzajemnionej miłości, a gdy już myslalem że ja znalazłem,wszystko się posypało. Tak trudno jest pozwolić odejść dziewczynie swoich marzeń... Minelo tyle czasu a wciąż jest moja ostatnia myślą wieczorem i pierwsza po przebudzeniu. Chyba zakochałem się w Tobie na zawsze moja K. Jesteś całym moim światem a ja dla ciebie chyba juz nikim

Gość Ona to ja

Nie prawda, to sobie wmówiłeś sam,zrób cos6,czekam,ja nie mogę więcej ,to by wyglądało jakbym ci się narzucają,wstydzę się, cieszę się bardzo,że Cię w tym tygodniu widziałam 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Agnieszka napisał:

jak pracuje z dala od domu to na pewno się kór/wi, a w GB to już w ogóle, ty wiesz jakie tam dziewczyny są chętne, i to nie takie, że dopiero stare wyzwolone jak w PL co albo odrzucone albo brzydkie jak noc, młodziutkie pupcie 🙂 lepiej zmieni obiekt westchnień, nie chce nic wykrakać, ale jest takie stare  przysłowie, że kto z kim przystaje..... a przecież nie chcesz być postrzegana jak pospolita, że się tak wyrażę, dama o rozluźnionych, mocno poluzowanych i  przeoranych poglądach 🙂 

Gość Zielona Herbata
9 godzin temu, Gość Zakochany napisał:

Ach my romantycy to się mamy. Pragnę odwzajemnionej miłości, a gdy już myslalem że ja znalazłem,wszystko się posypało. Tak trudno jest pozwolić odejść dziewczynie swoich marzeń... Minelo tyle czasu a wciąż jest moja ostatnia myślą wieczorem i pierwsza po przebudzeniu. Chyba zakochałem się w Tobie na zawsze moja K. Jesteś całym moim światem a ja dla ciebie chyba juz nikim

Dlaczego się posypało? Nie dało się tego w jakiś sposób naprawić?

Gość gość
8 godzin temu, Gość Zielona Herbata napisał:

Dlaczego się posypało? Nie dało się tego w jakiś sposób naprawić?

pewnie ma zobowiązania wobec innej