Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

jak to jest byc z mężczyzną

Polecane posty

Gość Onsam

Az z kobietą. Bez obustronnwj wyrozumialosci, anielskiego spokoju mozna sie pewnie zagryzc, jak tygrysy ;). Albo ktores co ma silniejszy charakter zdominuje drugie.

Albo ktores co ma silniejszy charakter zdominuje drugie.

x

tak się chyba musi stać 😞 a nie obopólne gryzanie i lizanie

Gość chłop!

przenigdy nie chciałbym być kobietą, musieć się tak umizgiwać przed prawie każdym facetem (bo silniejszy) i większością wścibskich bab (bo su/ki), to musi być okropne :classic_ohmy:.....a tak , idziesz sobie ulicą, tu jedna kobietka się umizguje, tu druga, a tam jakaś wścibska baba też się umizguje 😎

Gość Onsam

Ja chyba jestem to lagodne zwierze dlatego ciezko mi kogos upolowac

3 minuty temu, Leżaczek napisał:

8 minut temu, brokentiger87 napisał: mi się to wydaje dziwne i przytłaczające X ale seks czy cała reszta? 😄 

seks jest symbolem i ucieleśnieniem tego przytłaczania :classic_blush:

6 minut temu, Gość chłop! napisał:

przenigdy nie chciałbym być kobietą, musieć się tak umizgiwać przed prawie każdym facetem (bo silniejszy) i większością wścibskich bab (bo su/ki), to musi być okropne :classic_ohmy:.....a tak , idziesz sobie ulicą, tu jedna kobietka się umizguje, tu druga, a tam jakaś wścibska baba też się umizguje 😎

😮 umizgiwać bo silniejszy? rozwiń 😔

2 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Koniecznie chcesz się przekonać? 🙂

prędzej czy później tak 🙂 oczywi ście nie o tym, o czym pisze Leżak, tylko w ogóle

Gość chłop!
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

😮 umizgiwać bo silniejszy? rozwiń 😔

no bo z niezadowolenia tupnie nóżka 🙂  baa... po ceremonialne wystarczy  skrzywi nosek i w mig solniczka sie zjawi 😎

8 minut temu, Gość chłop! napisał:

no bo z niezadowolenia tupnie nóżka 🙂  baa... po ceremonialne wystarczy  skrzywi nosek i w mig solniczka sie zjawi 😎

😲

2 minuty temu, Leżaczek napisał:

23 minuty temu, brokentiger87 napisał: mi się to wydaje dziwne i przytłaczające X jest to coś nie do opisania, nie przebywał tygrys z kuzynem, kolegą? 😄 

przebywał. bez głupich podtekstów

Gość Ojoj

Jak zwykle wzruszajonca. 

Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Miło wspominam czas z kuzynką, taka namiastka związku tylko bez dotyku 😗 na randce z dziewczyną też mi się bardzo podobało spacer razem czy ławka 😚👌

Leżaczku, ja miałam relacje z kolegą jak z kolegą, a z kuzynami jak z kuzynami, zapewniam CIę

Gość Masakra
8 minut temu, Leżaczek napisał:

7 minut temu, brokentiger87 napisał: przebywał. bez głupich podtekstów X i jak było? nie wiem jak u kobiet ale z perspektywy lezaczkow to jest coś pięknego przebywac w towarzystwie dziewczyny w tym samym miejscu czasie wieku lub młodszej, ładnej pięknej seksownej która cie szanuje kocha ma za mądrego przystojnego, można razem pograć np. w robaki, oglądać tv, słuchać muzyki, bawić się zwierzatkiem, pić, rozmawiać, rozsmieszac, zdrzemnac się i pcet, patrząc na jej ciało, futerko tam na dole itd itp 😄

Jeśli masz 15 lat to jest ok. Ty jesteś po 30...

Gość chłop!

😲

ale to jeszcze nic tygrysku 😗 najdziwniejsze reperkusje schodzą  jak zwykle, gdy nikt nie patrzy, to jest....  w nocy 🌃 🌛 💤 wtedy gdy panuje tylko głuchła cisza i tylko od czasu do czasu słychać drobne dzwięki napiętej jak struna pajęczyny potykającego się o nią 🕸️ 🕷️ własnie wtedy zaburzona percepcja lunatycznie sunącego pierzyną palca po krzywiźnie zdającej się mienić w łagodne wzniesienia i dołki, mimo zakłócenia głębokiego snu o zacnie wypełnionej  treści, pomimo nagłego przerwania musi być gotowa i jest by obsłużyć... to chyba piła elektryczna albo raczej młot.... z uśmiechem 😎

1 minutę temu, Gość chłop! napisał:

ale to jeszcze nic tygrysku 😗 najdziwniejsze reperkusje schodzą  jak zwykle, gdy nikt nie patrzy, to jest....  w nocy 🌃 🌛 💤 wtedy gdy panuje tylko głuchła cisza i tylko od czasu do czasu słychać drobne dzwięki napiętej jak struna pajęczyny potykającego się o nią 🕸️ 🕷️ własnie wtedy zaburzona percepcja lunatycznie sunącego pierzyną palca po krzywiźnie zdającej się mienić w łagodne wzniesienia i dołki, mimo zakłócenia głębokiego snu o zacnie wypełnionej  treści, pomimo nagłego przerwania musi być gotowa i jest by obsłużyć... to chyba piła elektryczna albo raczej młot.... z uśmiechem 😎

😮 poeta co ma na myśli

Gość Gość

1 minutę temu, Gość Masakra napisał: Jeśli masz 15 lat to jest ok. Ty jesteś po 30... X i co w związku z tym, mam robić w towarzystwie dziewczyny bo nie rozumiem? 

Jeśli nie rozumiesz to nie zabieraj się za dziewczyny. Pograć w robaki 🤣 broken znalazła swój odpowiednik ale naiwnie marzy o księciu. Ciekawe który za starą asekse się weźmie..zejdź na ziemię i za robotę się weź.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, Gość Gość napisał: Jeśli nie rozumiesz to nie zabieraj się za dziewczyny. Pograć w robaki broken znalazła swój odpowiednik ale naiwnie marzy o księciu. Ciekawe który za starą asekse się weźmie..zejdź na ziemię i za robotę się weź. X a czemu nie pograć? 😄 czyli twoim zdaniem trzeba sobie wsadzic kija w dupe i do końca życia tylko obowiazki sobie wymyslac? 😄 

Ja tak nie napisałam. 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Wiesz dlaczego 🐸 chciał Nevad, nevad na priv mi napisał że marzy jej się seks gry seks pizza 🍕 i 🐢 mindza krzyczac kalabanga a potem seks 👌

A wiesz że nevada to projekt? To teraz już wiesz glabie. 

Gość szaaarrriiikkkkk

Banda ...i i obszczymurkow!!!

Gość Zenuło
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

wyszliście z tych kowbojek, ale kowbojki z was nigdy 😮

To może czas na twoje wyjście z kafeterii? Tutaj męża nie znajdziesz a twoje pisanie na poziomie infantylnej dziewczynki nie jest słit jak ci się wydaje a żenujące. Bluzgi które pisałaś niektórzy pamiętają więc skończ brać na litość.

Przed chwilą, Gość Zenuło napisał:

To może czas na twoje wyjście z kafeterii? Tutaj męża nie znajdziesz a twoje pisanie na poziomie infantylnej dziewczynki nie jest słit jak ci się wydaje a żenujące. Bluzgi które pisałaś niektórzy pamiętają więc skończ brać na litość.

ja bluzgi?

ja tu mężów znalzłam już dwóch

1 minutę temu, brokentiger87 napisał: wyszliście z tych kowbojek, ale kowbojki z was nigdy 😮 X każda była zboczona na priv tygrys jaki ma obraz tego męża co robicie w domu? 😄 

tulimy się przy drogim kominku a w kieliszkach koniaczek + dobra muzyka + dobra lektura, ocieram się o zarost męża, mąż mnie maca 

Gość gość
11 minut temu, brokentiger87 napisał:

😮 poeta co ma na myśli

eklektyczną zażyłość 😎

Gość Gość

ja bluzgi?

ja tu mężów znalzłam już dwóch

Rozchwytywana jesteś 😂

3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, brokentiger87 napisał: tulimy się przy drogim kominku a w kieliszkach koniaczek + dobra muzyka + dobra lektura, ocieram się o zarost męża, mąż mnie maca  X też można, ja bym przeczytał np 1001 gier które trzeba zagrać przed śmiercią itd 

nawet ciekawa może być, a taka jest?