Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

jak to jest byc z mężczyzną

Polecane posty

Gość Gość
6 minut temu, brokentiger87 napisał:

ja bluzgi?

ja tu mężów znalzłam już dwóch

I dlatego jesteś stara panna która brzydzi się seksem? Dzięki tym dwóm mężom? Tak ty bluzgi stara klamczucho udająca niewinną.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

I dlatego jesteś stara panna która brzydzi się seksem? Dzięki tym dwóm mężom? Tak ty bluzgi stara klamczucho udająca niewinną.

1. nie udaję niewinnej, jestem

2. gdzie skłamałam?

3. aseksualizm mam od zawsze

4. jeśli dla Ciebie brzydzenie się seksem =aseksualizm, to zawsze się brzydziłam i będę 

5. nie jestem stara, mam dopiero 30 lat, nie jestem gó;w;niara, ale jestem młoda i niedojrzała nawet

6. znajdź sobie jakieś normalne zajęcie, wieczi. 🥝

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

A wiesz że nevada to projekt? To teraz już wiesz glabie. 

Tia. Na pewno. Łatwiej się pocieszać że przegrałaś z projektem niż z realną dziewczyną czyż nie?

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Tia. Na pewno. Łatwiej się pocieszać że przegrałaś z projektem niż z realną dziewczyną czyż nie?

Przegrałam w czym? Nie przypominam sobie bym w czymkolwiek rywalizowala z internetowym człowiekiem. Za dużo internetow daje o sobie znać u ciebie...

Gość Gość
10 minut temu, brokentiger87 napisał:

1. nie udaję niewinnej, jestem

2. gdzie skłamałam?

3. aseksualizm mam od zawsze

4. jeśli dla Ciebie brzydzenie się seksem =aseksualizm, to zawsze się brzydziłam i będę 

5. nie jestem stara, mam dopiero 30 lat, nie jestem gó;w;niara, ale jestem młoda i niedojrzała nawet

6. znajdź sobie jakieś normalne zajęcie, wieczi. 🥝

Niewinna 🤣 niewinna nie bluzga. normalne zajęcie nie martw się. To ty lepiej znajdź pracę bezrobotna babo. Czyli przyznajesz że jesteś niedojrzała stara baba. Jesteś taka denna . 

3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Są książki związane z grami konsolami infą apple itd np. komputerowy cpun, wybuchajace beczki, analogia PlayStation, programowanie gier itd 

😮 czytałbyś

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Przegrałam w czym? Nie przypominam sobie bym w czymkolwiek rywalizowala z internetowym człowiekiem. Za dużo internetow daje o sobie znać u ciebie...

Powiedziało babsko żyjące od lat ludźmi z sieci i spędzające na forach kilkanaście godzin dziennie...Bez komentarza.

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Powiedziało babsko żyjące od lat ludźmi z sieci i spędzające na forach kilkanaście godzin dziennie...Bez komentarza.

wreszcie się wyjaśniło cos, co mnie trapilo od dawna. skąd wieczi tak kronikarsko zna nasze życia 😮 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jeśli bez komentarza to po co to piszesz? Moje posty nie są skierowane do ciebie więc nie wiem skąd przyszło ci do głowy żeby się wypowiedzieć. W dupie mam twoja opinie na mój temat jakakolwiek by ona nie była. Nie wysilaj się zatem już nigdy bo to daremne. Pa

Gość Gość
3 minuty temu, brokentiger87 napisał:

wieczi: "Pa"

ja: obiecanki cacanki 😮

To że pisze pa komu nie znaczy że to pa oznaczające opuszczenie tematu. Zawsze jesteś taka tępa? 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeśli bez komentarza to po co to piszesz? Moje posty nie są skierowane do ciebie więc nie wiem skąd przyszło ci do głowy żeby się wypowiedzieć. W dupie mam twoja opinie na mój temat jakakolwiek by ona nie była. Nie wysilaj się zatem już nigdy bo to daremne. Pa

Ten temat też z całą pewnością nie jest skierowany do ciebie. Po co więc się w nim wypowiadasz i skąd przyszło ci do głowy by tutaj szczekać i dokuczać autorce? 😏🤔🤦‍♀️ No cóż. Znowu dałaś popis swojej hipokryzji i podwójnych standardów i zwyczajnie się ośmieszyłaś. Brawo idiötko 👍 

Gość Gość

Ten temat też z całą pewnością nie jest skierowany do ciebie. Po co więc się w nim wypowiadasz i skąd przyszło ci do głowy by tutaj szczekać i dokuczać autorce? 😏🤔🤦‍♀️ No cóż. Znowu dałaś popis swojej hipokryzji i podwójnych standardów i zwyczajnie się ośmieszyłaś. Brawo idiötko 👍 

To już nie twój problem. Z Tobą już nie dyskutuje więc pluj się beze mnie.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To że pisze pa komu nie znaczy że to pa oznaczające opuszczenie tematu. Zawsze jesteś taka tępa? 

Nie Wieczi. "Pa" to "pa". Może w twojej oborze tak się kończy dyskusję z kimś w obliczu braku własnych ale to wciąż nie jest norma. To że ktoś nie rozumie patologicznych norm w jakich funkcjonujesz bynajmniej nie znaczy że jest tępy.

Gość gość

To już nie twój problem. Z Tobą już nie dyskutuje więc pluj się beze mnie.

Nagle nie dyskutujesz bo ostatnio jesteś przeze mnie i inne osoby ciągle orana brakiem argumentów. Jak na razie to ty się tu emocjonalnie pienisz Plujko Rubaszko. Przejrzyj w końcu na oczy. Sama chyba widzisz, że twoje nieudolne i fałszywe dystansowanie się od rozmówcy w sytuacji, w której żyjesz tymi samymi kilkoma osobami z sieci od lat rözpierdala coraz więcej osób. Nie tylko mnie. Beka z ciebie.  

Gość gość

*argumentów

Gość Gość

Nagle nie dyskutujesz bo ostatnio jesteś przeze mnie i inne osoby ciągle orana brakiem argumentów. Jak na razie to ty się tu emocjonalnie pienisz Plujko Rubaszko. Przejrzyj w końcu na oczy. Sama chyba widzisz, że twoje nieudolne i fałszywe dystansowanie się od rozmówcy w sytuacji, w której żyjesz tymi samymi kilkoma osobami z sieci od lat rözpierdala coraz więcej osób. Nie tylko mnie. Beka z ciebie.  

Nudzisz. Wrócę tu gdy już dojdziesz do orgazmu. 

Gość gość

Nudzisz. Wrócę tu gdy już dojdziesz do orgazmu. 

Podobno miało cię tutaj nie być.  Chyba jednak kto inny doszedł giga rozworą. 🤔🐟🤢 Właśnie o tę twoją nieumiejętność opuszczenia dyskusji na forum mi chodziło. To po prostu silniejsze od ciebie psycholku. 

Gość xDD
5 minut temu, Gość gość napisał:

hahaha Plujka Rubaszka xD  pasuje do lochy xD 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Tygrys mamy 30 już to kij w dupe i trzeba trumny szukać broń Boże pograć w jamraja czy robaki 😓😟😩 dobranoc 😌😴

Jak zwykle nie zrozumiałeś i wyjeżdżasz z kijem. Ale czego się spodziewać po dużych dzieciach...I facecie którego życie ogranicza się do 4 ścian piwnicy i gier video który na własne dziecko by zydzil i za 500 zlotych wychował. Jesteście zdrowi 👍oszywiscie. 

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

32 minuty temu, brokentiger87 napisał: ciekawe ile wieczi ma lat  X mentalnie i z wiadra między nogami to z 50, 😴

Po 50 robi się wiadro? W twojej rzeczywistości. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jak zwykle nie zrozumiałeś i wyjeżdżasz z kijem. Ale czego się spodziewać po dużych dzieciach...I facecie którego życie ogranicza się do 4 ścian piwnicy i gier video który na własne dziecko by zydzil i za 500 zlotych wychował. Jesteście zdrowi 👍oszywiscie. 

Buhaha. Uważasz że ty jesteś od nich zdrowsza? Spędzając na forach po kilkanaście godzin dziennie od lat? Mając obsesję na punkcie ludzi, których tak naprawdę nawet nie znasz? Stalkując i śledząc w sieci swoje obiekty obsesji latami dzień w dzień?

Spędzając swoje życie w tak chory sposób i znajdując ukojenie od swojej marnej egzystencji tylko w ustawicznym chamskim wyzywaniu ludzi pod osłonką anonima? Nie masz w sobie drobiny samokrytycyzmu Wieczorna. To jest aż autentycznie przykre i tylko pokazuje jak głęboko zaburzona jesteś. 

Gość 🤣🤣🤣🤣
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Gość napisał: Jak zwykle nie zrozumiałeś i wyjeżdżasz z kijem. Ale czego się spodziewać po dużych dzieciach...I facecie którego życie ogranicza się do 4 ścian piwnicy i gier video który na własne dziecko by zydzil i za 500 zlotych wychował. Jesteście zdrowi oszywiscie.  X nie każdego życie to meczarnia w pracy, obowiązki, kredyty hipoteczne itd dobrze gospodaruje nadrabiam inteligencją i wiedzą to bym wychował 😴👌

🤣🤣 

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Po 50 robi się wiadro? W twojej rzeczywistości. 

Ty masz wiadro od urodzenia macioro ciapata więc o czym mowa?