Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8383

Większość polek się wykloca jakie są piękne tutaj na forum

Polecane posty

Gość Gość
14 minut temu, Gość 83838 napisał:

To raczej Ciebie by nikt nie wziął ziemniaku

A Ciebie niby kto roocha?🤣

Gość Xyz
51 minut temu, Gość upadek napisał:

Niestety po 25 polki są sypią, z reguły przez chlanie, fajki i dawanie doopy po kiblach w disco, 5 lat takich wyczynów i zostaje wrak z każdej takiej księżniczki

Zgadzam się, sypiemy się jak trupy, ale co się naćpamy i naroochamy po kiblach, przyprawiając wam dwumetrowe poroże, tego nam nikt odbierze:)) i to jest życie - porządne roochańsko z bad boyem i impreza do rana, a nie oglądanie polskiej smutnej mordy na kanapie przed telewizorem:))) wolę umrzeć młodo z wycieńczenia od imprez i dawania tyłka w całej Europie, niż być z cebulą-nudziarzem, który wylewa swoje frustracje na forum dla bab. Ja bym będąc z kimś takim była martwa.

Gość kiko
39 minut temu, Arystoteles napisał:

męskiej urodzie? jak dla ciebie salma hayek czy raven riley ma meska urode to ja jestem kardynałem z watykanu, dziekuje dobranoc..

meska urode to ma np joanna jedrzejczyk albo agata wróbel.. a porownaj sobie ich twarz do salmy czy raven, koncz chlopie

baby biorące męskie role są zero atrakcyjne

Gość fubar
31 minut temu, Gość Lidia napisał:

Nie gadaj za wszystkich bo miałam brązowe włosy i każdy z moich byłych 3 chłopaków prosił żebym zrobiła sobie rude albo blond , nie każdy lubi urodę ala cygan

a ty durna znieniłaś kolor bo te pustaki tak chcieli, haha, baby są żałosne

Gość woda sodowa
8 minut temu, Gość Xyz napisał:

Zgadzam się, sypiemy się jak trupy, ale co się naćpamy i naroochamy po kiblach, przyprawiając wam dwumetrowe poroże, tego nam nikt odbierze:)) i to jest życie - porządne roochańsko z bad boyem i impreza do rana, a nie oglądanie polskiej smutnej mordy na kanapie przed telewizorem:))) wolę umrzeć młodo z wycieńczenia od imprez i dawania tyłka w całej Europie, niż być z cebulą-nudziarzem, który wylewa swoje frustracje na forum dla bab. Ja bym będąc z kimś takim była martwa.

zacny cel życiowy typowej tępej polczyny, hahaha, tylko pogratulować głupoty, bo od nadmiaru wolności odbija palma

Gość Gość
9 minut temu, Gość Xyz napisał:

Masz racje,  może się człowiek posypie aod coś tam przeżył w życiu. A oni też się posypuje A nawet nie zamoczyli

Gość sielanko

Co próżnym babom daje dawanie doopy na prawo i lewo? To problem psychiczny.

Gość Ha ha ha
5 minut temu, Arystoteles napisał:

musisz zmienic styl pisania i ogolnie tresc, bo widac na kilometr ze wszystkei tego typu  posty sa twoje frajerku ;) idz lepiej sie napij piwa, bo marnie ci wychdozi prowokowanie tutaj, cweluchu

Gul ci skoczył, bo zostałeś dokładnie tak samo zrobiony w bambuko i nosisz poroże zamiast włosów:)

Gość Taka jedna
6 minut temu, Arystoteles napisał:

musisz zmienic styl pisania i ogolnie tresc, bo widac na kilometr ze wszystkei tego typu  posty sa twoje frajerku 😉 idz lepiej sie napij piwa, bo marnie ci wychdozi prowokowanie tutaj, cweluchu

Ciebie to nawet twoi starzy nie kochają, bo nie próbują cie leczyć. A Twoje urojenia i mania wyższości bije z kilometra. 

Gość Gość
14 minut temu, Gość sielanko napisał:

Co próżnym babom daje dawanie doopy na prawo i lewo? To problem psychiczny.

Orgazm. Jeśli nie jesteś głupi i nie zaliczasz wpadek i chorób to bardzo dobre dla zdrowia.  W przeciwieństwie do wymuszonego postu facetów nieudaczników z  tego forum. Poczytaj w sieci na stronach o zdrowiu o korzyściach z regularnego seksu.

Gość Cwel

Takie masz powodzenie tylko cweli przyciągasz.