Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonn

Mężczyzni nie dawajcie kobietom pieniedzy żadnych

Polecane posty

Gość jonn

bo niedość ze utrzymujecie pasozyta, to jeszcze przyczyniacie sie do materializmu i zatrucia środowiska w ten sposób.

Gość Gość

Całe szczęście że nie wszyscy tak myślą

Gość jonn

to nie jest do myslenia, to jest oczywiste, czegos nie dostrzegasz?

Gość gosc

tylko ze mezczyzna widzi w koiecie sens istnienia:/ i w duzym stopniu swe zycie przeinacza pod idee kobiece

Gość Gość

Jak to nie, wszystkie pieniądze powinna trzymać kobieta 

Gość Gość

A kobiety mogą mi dawać pieniądze?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A kobiety mogą mi dawać pieniądze?

Tak, co moje to i twoje 

Gość ...
Dnia 30.06.2019 o 22:37, Gość Gość napisał:

Jak to nie, wszystkie pieniądze powinna trzymać kobieta 

To wtedy tych pieniędzy po kilku dniach nie ma.

Gość gość

Pieniędzy nie ma a kobieta jest. I chce kolejnych pieniędzy....

Gość Gosc

Fakt jest taki, że jakiekolwiek rozdawnictwo zawsze demoralizuje. Domowe również. Kobieta, która bierze pieniądze od partnera, moim zdaniem się nie szanuje. 

Nie mógłbym być w związku, w którym łożę na nią pieniądze, bo nigdy bym nie wiedział, czy ona jest ze mną czy z moim portfelem. 

Oczywiście nie chodzi, o to by dzielić wszystko na pół. Ja więcej zarabiam wiec pokrywam większość kosztów itp. Po prostu, żeby każdy funkcjonował według, tego na co może sobie pozwolić. Chętnie kupie kobiecie ...enkę itp. ale wtedy gdy ja mam na to ochotę, a nie w taki sposób, że ona sobie coś wypatrzyła, a ja muszę jej to kupić. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Pieniędzy nie ma a kobieta jest. I chce kolejnych pieniędzy....

Hahaha 

Gość Gosc

Nie rozumiem, jak w czasach równouprawnienia i dostępu do wszystkiego może to funkcjonować.

Jedna grupa społeczna ( ta z piersiami), przyjęła za całkowitą normę, żerowanie na innej grupie społecznej. Nikt nie widzi w tym niczego dziwnego. Wręcz przeciwnie, gdy tego nie ma to wtedy jest coś nie tak. Jeśli spojrzymy, na to bez emocji, to dotrze do nas, że jest, to bardzo patologiczne zachowanie. 

Gość Gość

No i tak co miesiąc żebrać od chłopa Franiu daj mi dyszkę na podpaski

Gość Taka jedna
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Nie rozumiem, jak w czasach równouprawnienia i dostępu do wszystkiego może to funkcjonować.

Jedna grupa społeczna ( ta z piersiami), przyjęła za całkowitą normę, żerowanie na innej grupie społecznej. Nikt nie widzi w tym niczego dziwnego. Wręcz przeciwnie, gdy tego nie ma to wtedy jest coś nie tak. Jeśli spojrzymy, na to bez emocji, to dotrze do nas, że jest, to bardzo patologiczne zachowanie. 

Wybierz brzydsza, taka ktora nie ma w kim przebierać a pokocha cie i obdarzy dozgonna miłością. Będzie o ciebie dbać i cie doceniac. Patologiczne jest to, ze jwk bezmozgie zombie 🧟‍♂️ sami sie przescigacie w konkursie o chusta cycata laske. A ty za samcami alfa nie nadazasz i sie uzalasz ze miss ma wymagania. Żałosne. 

Gość Taka jedna
1 minutę temu, Gość Taka jedna napisał:

Wybierz brzydsza, taka ktora nie ma w kim przebierać a pokocha cie i obdarzy dozgonna miłością. Będzie o ciebie dbać i cie doceniac. Patologiczne jest to, ze jwk bezmozgie zombie 🧟‍♂️ sami sie przescigacie w konkursie o chusta cycata laske. A ty za samcami alfa nie nadazasz i sie uzalasz ze miss ma wymagania. Żałosne. 

* chuda

Gość ...
2 godziny temu, Gość Taka jedna napisał:

Wybierz brzydsza, taka ktora nie ma w kim przebierać a pokocha cie i obdarzy dozgonna miłością

Chciałem, te brzydsze też mnie nie chcą.

Gość Gosc
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

6 godzin temu, Gość Gosc napisał: Fakt jest taki, że jakiekolwiek rozdawnictwo zawsze demoralizuje. Domowe również. Kobieta, która bierze pieniądze od partnera, moim zdaniem się nie szanuje.  Nie mógłbym być w związku, w którym łożę na nią pieniądze, bo nigdy bym nie wiedział, czy ona jest ze mną czy z moim portfelem.  Oczywiście nie chodzi, o to by dzielić wszystko na pół. Ja więcej zarabiam wiec pokrywam większość kosztów itp. Po prostu, żeby każdy funkcjonował według, tego na co może sobie pozwolić. Chętnie kupie kobiecie ...enkę itp. ale wtedy gdy ja mam na to ochotę, a nie w taki sposób, że ona sobie coś wypatrzyła, a ja muszę jej to kupić.  X masz ochotę kupować ...enki 😮

Nie będę dyskutował z kimś, kto nie ogarnia cytowania na kafe. Ogarnia to nawet chomik, którego nie mam. 

Gość Monka
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Chętnie kupie kobiecie ...enkę itp. ale wtedy gdy ja mam na to ochotę, a nie w taki sposób, że ona sobie coś wypatrzyła, a ja muszę jej to kupić. 

A po co kobiecie ...enka która jej się nie podoba? I tak nie będzie w niej chodzić to debi/lizm. 

Równie dobrze ona może ci kupić garnitur, ale nie taki w którym chciałbyś chodzić tylko różowy w białe kółka 😂

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Monka napisał:

A po co kobiecie ...enka która jej się nie podoba? I tak nie będzie w niej chodzić to debi/lizm. 

Równie dobrze ona może ci kupić garnitur, ale nie taki w którym chciałbyś chodzić tylko różowy w białe kółka 😂

Może czytaj ze zrozumieniem.

Jest różnica między słowem "kupie", a "wybiorę" 

Gość Monka
59 minut temu, Gość Gosc napisał:

Może czytaj ze zrozumieniem.

Jest różnica między słowem "kupie", a "wybiorę" 

Co za różnica jak bym miała być na takiej lasce to wolałabym chodzić w worku po ziemniakach niż dać ci taką satysfakcję. Od takiego chama jak najdalej.

Gość Gość

Hahahahahahaha na ten temat. Z głodu by zdechł teraz jakby ciebie słuchał 😄 

Gość Anty Bazyl

Widzę, że kobiety mają straszny ból d.. szczególnie o pieniądze. Czemu nie możesz isć do pracy tylko pasożytujesz na facecie?

Czemu kobiet w ogóle od siebie nie wymagają? Facet ma być kreatywny, wysoki, obdarzać pieniędzmi, byc empatyczny a zarazem twardy. W d. wam się poprzewracało. 

Gość Monka
3 godziny temu, Gość Anty Bazyl napisał:

Widzę, że kobiety mają straszny ból d.. szczególnie o pieniądze. Czemu nie możesz isć do pracy tylko pasożytujesz na facecie?

Czemu kobiet w ogóle od siebie nie wymagają? Facet ma być kreatywny, wysoki, obdarzać pieniędzmi, byc empatyczny a zarazem twardy. W d. wam się poprzewracało. 

Jesteś nienormalny! Mój mąż w życiu nie pozwoli mi iść do pracy. Prawie się przez to rozstaliśmy.