Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy jeżeli kobieta szczerze pokocha faceta

Polecane posty

Gość gosc

To interesuje ja stan materialny faceta?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

To interesuje ja stan materialny faceta?

Zależy jaka, chociaż kobiety to materialistki 

W kontekście oceny jego cech (świadomie, bądź podświadomie) oraz oceny możliwego schematu relacji, owszem. Kwestie i oczekiwania indywidualne. Dla przykładu, kobieta nie musi godzić się na brak samodzielności finansowej faceta, jak i może wymagać równego partnerskiego udziału z jego strony. Kobieta, która posiada więcej od faceta, może rozpatrywać również względy psychologiczne i potencjalne konsekwencje (m.in. nierówność często generuje różnego podłoża problemy). Miłość nie warunkuje zgodności partnerów na każdej płaszczyźnie. Także, zainteresowanie majętnością nie znosi ''szczerej miłości'', jest oznaką dodatkowego pozytywu w formie świadomości i szerokiej perspektywy. Zazwyczaj nabywanych wraz z doświadczeniem, niestety.

Kobiety zawsze interesuje  coś co facet posiada nigdy nie kochaja za nic .

tylko dziewczyny w młodym wieku zako...ą sie bezinteresownie .

z wiekiem tracą tą cechę , a raczej ukrywaja lub tłumią i górę bierze interes (złe słowo ,może kalkulacja )to może być ,kasa , status społeczny , lans ,czy nawet by wzbudzić zazdrość u koleżanek itp troszkę się zmienia gdy kobieta ma już coś ale i tak musi mieć w tym interes , bardzo rzadko jest inaczej , przykre to ale tak jest ,

wolą być same lub tkwić w pseudo związkach niż obniżyć sobie status

przez to często olewają normalnych facetów co wykorzystują różnej masci cwaniaczki i nagminnie słodzą ,kłamią (one o łykają )i znowu płacz facet to swinia

wielokrotnie mnie to dziwiło nawet wśród przyjaciółek mam takie i pytałem czemu nie dasz mu szansy lubisz go a nawet coś chyba wiecej ale zawsze wymyślały coś przeciw

później pytały czy mają szanse bo się myliły odmawiajac ale było za późno , paradoks