Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie niby piękne "baby" są tak naprawdę próżne... i puste

Polecane posty

Gość gość

piękne na zewnątrz, a wewnątrz plugastwo i tyle, robuny i żmije się wiją....czytałam, że wszystkie piękne kobiety są obecnie w piekle...ponieważ używały swoje ziemskie ciała w celu uwodzenia mężczyzn...niby świętoszki, a mają wielką radość kiedy chłop się gapi...

zgadzacie się?

Gość gość

Jak to pięknie kiedy uroda jest z mądrością i dobrocią idzie w parze - to już rzadkość. 

Gość gość

szpile założy, obcisłe gacie, obwiesi wszystkim, wymaluje się niczym małpa w cyrku i myśli, że jest piękna 

a ten widok to po prostu wkurza ludzi

Gość gość

prawdziwa piękność polega na tym, że człowiek jest piękny bez malowania 

poszukaj takiej, nie znajdziesz...

Gość Gosc

Właśnie wymyśliłeś nowe słowo.Brawo.

Gość taki_jeden_964

czytałam, że wszystkie piękne kobiety są obecnie w piekle

xxxxx

a gdzie piszą kto jest w piekle ?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Właśnie wymyśliłeś nowe słowo.Brawo.

Sorki.Nie ten topik 😂

Gość abc

Ale walisz stereotypami,w drugą strone też tak można powiedzić,że każdy przystojniak to zdradza.Widziałem dużo pięknych dziewczyn,uroda nie wulgarna oczywiscie,taka eteryczna,i z charakteru i to jak się zachowują to wręcz skromnosc przebijała.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość abc napisał:

Ale walisz stereotypami,w drugą strone też tak można powiedzić,że każdy przystojniak to zdradza.Widziałem dużo pięknych dziewczyn,uroda nie wulgarna oczywiscie,taka eteryczna,i z charakteru i to jak się zachowują to wręcz skromnosc przebijała.

Niestety ludzie często oceniają po pozorach, a jak przyjdzie co do czego to maski opadną to przychodzi zdziwienie, że świat jest bardziej skomplikowany niż sądzili.  

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niestety ludzie często oceniają po pozorach, a jak przyjdzie co do czego to maski opadną to przychodzi zdziwienie, że świat jest bardziej skomplikowany niż sądzili.  

piękne i mądre to były tylko święte, jeszcze nie widziałam "pięknej kobiety" mądrej i skomnej 

przykro mi

Gość Sylwia
6 minut temu, Gość gość napisał:

prawdziwa piękność polega na tym, że człowiek jest piękny bez malowania 

poszukaj takiej, nie znajdziesz...

Wg Bibli ,,piękna ""to pełna ;;gracji":Maryja taka była.To piękno nie polega na makijażu i szatach.Maryja się ani nie malował ani nie nosiła strojnych ...en ani biżuterii.Gracja to sposób poruszania się mówienia patrzenia ..delikatność eteryczność.Ojciec Szustak.Langusta na palmie w cudowny sposób wyjaśnia o co w tym chodzi.Piękno pochodzi od Boga.Mię zapominajcie że to Bóg stworzył kobietę.Mądra kobieta nigdy sama siebie nie nazwie,,piękną""ale ma w sobie coś czego inni nie potrafią nazwać.To jest właśnie to piękno wewnętrzne.Ten boski pierwiastek.Obejrzyjcie sobie Gracefyll.yt.Znaczy ,,pełną łaski"".Pozdrowienie anielskie podczas Zwiastowania.Zdrowaś Maryja łaskiś pełna.Znaczy :WitajWitaj Maryjo jesteś piękna (wewnętrznie)i zewnętrznie .pełna łaski.Promienna..czysta nieskazitelna.To jest jedyna i słuszna definicja piękna.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

piękne i mądre to były tylko święte, jeszcze nie widziałam "pięknej kobiety" mądrej i skomnej 

przykro mi

Mało widziałeś. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mało widziałeś. 

Dużo widziałam!!!!

Gość gość111

Jak kobieta jest bardzo atrakcyjna to otoczenie zwłaszcza męskie ją psuje na potęgę. Bardzo ciężko by taka kobieta choćby w głębi duszy nie była próżna, zarozumiała, nie uważała się za Bóg wie kogo z racji na to, że jest atrakcyjna fizycznie i prawie wszyscy ją zachwalają i się nią zachwycają jak bóstwem. 

Gość gość

Jak jestem podobno ładna czy piękna i w d.. swą piękność

w ogóle uroda mnie moja nie obchodzi

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość111 napisał:

Jak kobieta jest bardzo atrakcyjna to otoczenie zwłaszcza męskie ją psuje na potęgę. Bardzo ciężko by taka kobieta choćby w głębi duszy nie była próżna, zarozumiała, nie uważała się za Bóg wie kogo z racji na to, że jest atrakcyjna fizycznie i prawie wszyscy ją zachwalają i się nią zachwycają jak bóstwem. 

Teoretyzujesz. Ludzie rożnie odbierają komplementy. 

Gość gość111
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Teoretyzujesz. Ludzie rożnie odbierają komplementy. 

Stwierdzam to głównie na podstawie obserwacji, ale ja się tym kobietom nie dziwię. Słabe tylko kiedy taka ślicznotka kompletnie zaniedbuje rozwój intelektualny, nie ma żadnych pasji, natomiast to że najczęsciej jest próżna, księżniczkowata to moim zdaniem naturalne następstwo tego jak ją traktuje otoczenie. Analogicznie mało atrakcyjna będzie miała zaniżoną samoocenę przez to jak będzie traktowana przez ludzi.

Gość Sylwia

6 minut temu, Gość gość111 napisał:

A mnie razi jak mi ktoś mówi komplementy bo chcę być skromna.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość111 napisał:

Stwierdzam to głównie na podstawie obserwacji, ale ja się tym kobietom nie dziwię. Słabe tylko kiedy taka ślicznotka kompletnie zaniedbuje rozwój intelektualny, nie ma żadnych pasji, natomiast to że najczęsciej jest próżna, księżniczkowata to moim zdaniem naturalne następstwo tego jak ją traktuje otoczenie. Analogicznie mało atrakcyjna będzie miała zaniżoną samoocenę przez to jak będzie traktowana przez ludzi.

Mam inne obserwacje bo na studiach miałem sporo koleżanek równie pięknych co utalentowanych, z pasjami i ze znakomitymi ocenami na dyplomie. Piękne kobiety tez mają kompleksy choćby przez to że tylko zwraca się uwagę tylko na ich wygląd, a nie na resztę ważniejszych zalet. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mam inne obserwacje bo na studiach miałem sporo koleżanek równie pięknych co utalentowanych, z pasjami i ze znakomitymi ocenami na dyplomie. Piękne kobiety tez mają kompleksy choćby przez to że tylko zwraca się uwagę tylko na ich wygląd, a nie na resztę ważniejszych zalet. 

a ja znam taką, która się wymaluje, wypindrzy a potem zadartą minę zrobi, nie lubię tej baby

Gość sylwia

*Gracefull yt

Gość sylwia

słowo gracja wzięło się z czasów biblijnych ,,pełna łaski''Ktoś porusza się z gracją...delikatnie ,eterycznie ,skromnie .