Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochani, kogo kochacie?

Polecane posty

Gość gość
9 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Ja na księży z naszej parafii nie dam złego słowa powiedzieć.Zresztą jak długo żyję to jeszcze złego księdza nie spotkałam.Ksiądz to osoba duchowa.Nie wolno duchownych zwodzić na pokuszenie ani oczerniać.Takie jest moje zdanie.A i w drugą stronę też nie zauważyłam by robili coś nieprzyzwoitego.Mysle że św Katarzyna ze Sieny obrana w Sakramencie Bierzmowania sama mnie wspiera w ich obronie.

Raz święta raz demon, w sam raz na te czasy. Ty się zgłoś do papieża Franciszka niech cię wyniesie na ołtarze za życia. Ale najpierw ja proszę Boga, aby nie zabrał już z tego świata i bym nie musiała być tego świadkiem. 

Gość Kałużny
12 minut temu, Gość Marioluś napisał:

Kocham Kałużnego ❤️

Ja też cie kocham Mariola 😍 Przyjdź kupiłem dwie wiśnie, śledziki i dwie bułeczki 😉 

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Raz święta raz demon, w sam raz na te czasy. Ty się zgłoś do papieża Franciszka niech cię wyniesie na ołtarze za życia. Ale najpierw ja proszę Boga, aby nie zabrał już z tego świata i bym nie musiała być tego świadkiem. 

Jaki demon?O co ci chodzi?czego świadkie

Gość gość

już się  musi wybielić...a święci mają gdzieś względy tego świata

Gość Sylwia
14 minut temu, Gość gość napisał:

już się  musi wybielić...a święci mają gdzieś względy tego świata

Kto się musi wybielić?Z czego?.

Wiecie ja już dawno temu analizowałam swój życiorys i udział w nim Św Katarzyny.Jest patronką szwaczek/krawcy,bibliotekarzy,kolejarzy ,pielęgniarek oraz zakonników.Oprocz zakonu i kolei wszystkie pozostałe stanowią moje zawody albo mają z nimi  ścisły związek a mam ich kilka.Zobaczcie jak ona pięknie mnie prowadzi.Po to jest właśnie patron.Córka wybrała Św Klarę i już marzy o studiach na dziennikarstwie.;-)Przeczytajcie komu patronuje wasz Patron i p orownajcie to że swoją życiową drogą zobaczycie że wiele się zgadza.

Gość gość

weź daj ludziom spokój, nikt tego nie czyta...ja przeważnie czytam tylko pierwsze dwa zdania, później już nawet nie mogę. Po co to piszesz i komu?

Gość gośc

Robercik nie ksiądz, pomyliłaś osoby

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Sylwia napisał:

Kto się musi wybielić?Z czego?.

Wiecie ja już dawno temu analizowałam swój życiorys i udział w nim Św Katarzyny.Jest patronką szwaczek/krawcy,bibliotekarzy,kolejarzy ,pielęgniarek oraz zakonników.Oprocz zakonu i kolei wszystkie pozostałe stanowią moje zawody albo mają z nimi  ścisły związek a mam ich kilka.Zobaczcie jak ona pięknie mnie prowadzi.Po to jest właśnie patron.Córka wybrała Św Klarę i już marzy o studiach na dziennikarstwie.;-)Przeczytajcie komu patronuje wasz Patron i p orownajcie to że swoją życiową drogą zobaczycie że wiele się zgadza.

Pięknie? Twoim patronem powinien być święty Walenty. I to bynajmniej nie z powodów miłosnych...

Gość Sylwia
7 minut temu, Gość gośc napisał:

Robercik nie ksiądz, pomyliłaś osoby

Kto to jest ten cały Robert?

Gość Sylwia
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Pięknie? Twoim patronem powinien być święty Walenty. I to bynajmniej nie z powodów miłosnych...

Owszem dziadek też mi patronuje.Niech odpoczywa w pokoju .To był patron ludzi chorych umysłowo a ja jestem zdrowa.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sylwia napisał:

Owszem dziadek też mi patronuje.Niech odpoczywa w pokoju .To był patron ludzi chorych umysłowo a ja jestem zdrowa.

Nie jesteś. Zapewniam Cię na wszystkich świętych. Obecnych i tych przyszłych. 

Gość Sylwia
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak.pięknie mnie ona prowadzi już wiem czemu ratownictwo bo ona patronuje pielęgniarkom i już wiem skąd mój zawód kawcowej i staż w bibliotece.To zasługa Św Katarzyny.Jak się nie mylę to masażystom i fizjoterapeutów też ina patronuje.Jest ambasadorką kościoła ..stąd pewnie tak bronię księży.Obejrzyjcie sobie słowa Jezusa skierowane do Św Katarzyny na temat atakowania księży to wam się oczy otworzą i nie mam tutaj na myśli tych zbładzonych   zaledwie nawet nie jeden procent.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Sylwia napisał:

Tak.pięknie mnie ona prowadzi już wiem czemu ratownictwo bo ona patronuje pielęgniarkom i już wiem skąd mój zawód kawcowej i staż w bibliotece.To zasługa Św Katarzyny.Jak się nie mylę to masażystom i fizjoterapeutów też ina patronuje.Jest ambasadorką kościoła ..stąd pewnie tak bronię księży.Obejrzyjcie sobie słowa Jezusa skierowane do Św Katarzyny na temat atakowania księży to wam się oczy otworzą i nie mam tutaj na myśli tych zbładzonych   zaledwie nawet nie jeden procent.

Jak dzieciom łapy pcha pod spodnie albo każe loda zrobić to też ich bronisz? Ty jesteś psychiczna.

Gość Sylwia
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak dzieciom łapy pcha pod spodnie albo każe loda zrobić to też ich bronisz? Ty jesteś psychiczna.

A co ty tak robisz ?

Gość Sylwia
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Psychiczny to Ty jesteś i co to za wulgarne obrzydliwe słownictwo!Z patologią nie rozmawiam!Nie są dz byś nie był sądzony@Nie są dz po sobie i mie pakuj wszystkich księży do jednego worka no masz grzech ciezki w tym momencie.O tym właśnie mówi Chrystus w objawieniu Św Katarzynie.

Lecz się Tomasz!

Gość Sylwia
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Jestem zdrowa i nie Ty o tym chamie decydujesz!.Za oszczerstwo i publiczne rozpowszechnianie nieprawdy powinnam Cię w tym momencie wsadzić do pudła!

Jakich przyszłych i obecnych co ty ...isz Tomasz!Jesteś chory!

Gość Sylwia
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.

Gość Sylwia
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Jakim prawem rozpowszechniasz nieprawdę??To jest przestępstwo Tomasz!!W tym momencie powinnam Cię wsadzić do pudła za Zniesławienie i nękanie!

Jakich obecnych i przyszlychCo Ty pieprzysz!Zajmij się swoim życiem!Ode mnie wara@z...!

Gość Sylwia

Idę spać!Wstaję o 4.00 nie gniję na kafeterii tak jak Ty!

Gość Szczery
8 godzin temu, Gość Sylwia napisał:

Kto to jest ten cały Robert?

Robertów jest wielu, w tym ja 👍

Gość gość

"akich obecnych i przyszlychCo Ty pieprzysz!Zajmij się swoim życiem!Ode mnie wara@z...!"

Wypowiedź dziecka Bożego. Jesteś antyświadectwem na kafeterii. Tak nie można. 

Człowiek, który przyznaje się do Boga nie może kąsać językiem! Wielokrotnie czytamy jak wyzywasz, atakujesz, kąsasz...NIE! TAK NIE MOŻNA! Ojciec Niebieski przez ciebie płacze, On jest inny. Ja też sporo doświadczyłam!!! Słowa, które brzmią jak miecz nie pochodzą od Boga.

Gość spizgany Holender
Dnia 1.07.2019 o 05:56, Gość gość napisał:

jaki D, przecież to Joeri jak nic.

Joeri, mmm pukałbym ❤️

Gość gość
11 godzin temu, Gość gość napisał:

"akich obecnych i przyszlychCo Ty pieprzysz!Zajmij się swoim życiem!Ode mnie wara@z...!"

Wypowiedź dziecka Bożego. Jesteś antyświadectwem na kafeterii. Tak nie można. 

Człowiek, który przyznaje się do Boga nie może kąsać językiem! Wielokrotnie czytamy jak wyzywasz, atakujesz, kąsasz...NIE! TAK NIE MOŻNA! Ojciec Niebieski przez ciebie płacze, On jest inny. Ja też sporo doświadczyłam!!! Słowa, które brzmią jak miecz nie pochodzą od Boga.

o chùju złoty XD

Gość Ona to ja

Mój ukochany Robert ma ciemne włosy,brązowe oczy  i obgryza paznokcie ,to jest moje słoneczko 

Gość Ona to ja

Szczery obgryzasz paznokcie?☺

Gość Gość

Nie obgryzajcie paznokci pod paznokciami jest pełno bakterii a fuuuu,ludzie nerwowi i nie radzący sobie z emocjami to robią. 

Gość Ona to ja

A kto teraz jest nie nerwowy i radzi sobie z emocjami ,jak świat teraz zwariowany

Gość cccccccc

A ja kocham Łukasza😒😔

Gość Gość

Ja szybko jeżdżę samochodem

Gość Ona to ja

Ja też i w samochodzie słucham metallici😜