Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naomix19

Bardzo zly trip...

Polecane posty

Czesc! Jestem tu swieza i nie do konca wiem, czy wybralam dobra opcje i czy to forum w ogole sluzy do takich pytan, ale sprobuje. Chcialabym poznac opinie osob, ktore sie na tym znaja... Mianowicie-pale ziolko, nie tyle co moze tak duzo, ale czesto, bo co 2-3 dni od paru miesiecy. Zawsze mialam "dobre" fazy, dobrze sie po prostu bawilam, relaksowalam i dobrze pojadlam, czy pospalam. Ale... Dwa dni temu zapalilam na ognisku, tyle co zawsze, tak samo jak zawsze. Pierwsze momenty byly ok, zaczelo sie po jakis 30 minutach. Lezac na kocu i patrzac w niebo zaczelam nie widziec niczego poza niebem, wszystko wokol mi sie rozmylo, mialam wrazenie ze ziemia sie pode mna zapada, lub sie obkreca wraz ze mna do tylu. Od razu usiadlam i... Wtedy sie zaczelo. Przestalam slyszec innych wokol, obraz mi sie rozmywal tak, jakbym siedziala na karuzeli. Zaczelam sie trzasc, puls mialam bardzo wysoki bo czulam go az w szyji, pojawil sie bol serce, ciezko mi sie oddychalo, zaczelam panikowac. Dotykajac innych mialam wrazenie, ze nie czuje w ogole palcow, jakby kazdy byl z waty, ja sama ledwo czulam, ze ktos mnie dotyka. Bylam na takim skraju, ze blagalam by ktos wezwal pogotowie, bo mialam wrazenie, ze odplywam i ze cos mi sie zaraz stanie powaznego. Jedyne co mnie dziwi to to, ze nikt inny tak sie nie czul jak ja, a wypalili nawet wiecej. Widzialam dziwne rzeczy w ciemnosciach, wpadlam w jakis paniczny lek przed wszystkim co mnie otaczalo. Inni starali sie mnie uspokoic, ale na marne, bo co nie staralam sobie wytlumaczyc, ze to tylko faza-bylo gorzej. Z czasem sie uspokoilo, ale czulam sie jakbym byla z nimi tylko fizycznie, jakbym mentalnie gdzies odplynela, balam sie isc spac przez najblizsze 3h bo w glowie mialam mysli, ze sie juz nie obudze. Co to moglo byc? Jakie sa przyczyny takiego samopoczucia? Czy mozliwe, by to byl jakis syf, jezeli nikt inny sie tak nie czul? Dodam, ze nie mieszalam z alkoholem, wypilam tylko 1 kieliszek za przyslowiowe "zdrowie" kolegi. Z gory przepraszam, jesli zle wybralam opcje posta.